BIOSLIMMING Bodywrap

BIOSLIMMING® BODY WRAP

Sterk formula og raske resultater - den beste slankende
kroppsinnpakningen! Reduserer mellom 1-4cm pr område innen bare 60 minutter!

I klinikkbehandlinger viser Bioslimming Body Wrap fantastiske resultater på forminskning av fettansamlinger og cellulitter på inntil 67% på under 4 uker. Fokuserer på synligheten av cellulitter, fettansamlinger, forbrenner kalorier, vekttap, strammer og mykner opp huden med langvarig resultater etter første behandling.


En av de sterkeste profesjonelle produktene som er tilgjengelig, full av aktive ingredienser
Eteriske oljer, plante- og algeekstrakter.
Koffein gir i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler. Blandt annet forbedring av synlige åreknuter og strekkmerker. I tillegg har den vist å påvirke kollagenstruktur og bindevev. Kombinasjon av både varme og kalde thermoalger øker absorbasjon av de aktive ingrediensene. Thermoalger stimulerer fettforbrenningen og derfor reduseres fettvevet samtidig som den stimulerer lymfesystemet.

BEHANDLINGEN

Behandlingen består av 4 kremer med ulike effekter, som anvendes i en to-trinns prosess. Ingen juksing; Vevet blir ikke presset inn eller manipulert på noe vis, og resultatene blir oppnådd bare på grunn av de aktive ingrediensene.

TRINN 1 Detox og Slimming

Produktene masseres inn på de aktuelle områdene og så pakkes du inn og ligger rolig og behagelig på sengen i ca 20-30 minutter.


TRINN 2 Forbrenning: Thermo- (cryo) terapi

Produktet masseres inn i de ønskede områdene og deretter kan du velge om du vil kle på deg og være i bevegelse eller ligge og hvile i 15-20 minutter. innpakket i plasten.


*For effekt over en lengre periode, bør du fullføre en kur på 4-12 ganger i løpet av 4 uker, og oppfølgingsbehandling 1 gang i måneden. Da oppnår du kjempe gode resultater på hudstruktur og stramhet.


*Generelt anbefales enhver bodywrap som en kick start for slanking eventuelt for å sette i gang en vanskelig forbrenning. Helst i kombinasjon med et godt kosthold og trening.


Kroppsinnpakning med Bioslimming Body Wrap har i klinikkbehandlinger vist gode resultater på forminskning av fettannsamlinger og cellulitter på inntil 67% på under 4 uker.

98% av kvinnene så en dramatisk forbedring av “appelsinhud" med en reduksjon av celullitter på bare 2 uker. 100% av kvinnene observerte en nedgang på minimum 1-4 cm rundt livet.


PRIS

60 min kr 1390,-

KUR 4 BEHANDLINGER (ord.5560,-) kr 4750,-

KUR 6 BEHANDLINGER (ord. 8340,-) kr 6900,-

KUR 10 BEHANDLINGER (ord. 13.900,-) kr, 10.900.-

NB: Priser kan variere
Tidsbruk, og mengde med produkter som blir brukt i behandlingen kan påvirke den estimerte prisen. Dersom du er usikker på hva den eksakte prisen vil bli for din behandling, ta kontakt med en av våre medarbeidere i salongen.)

HVA KAN DU OPPNÅ MED BIOSLIMMING

 • Redusere 1–4 cm rundt midje og lår etter første behandling
 • Forsterke vektreduksjon
 • Redusere cellulitter opp til 67%
 • Stramme opp, forme og mykne huden
 • Bekjempe fettansamlinger opp til 67%
 • Fjerne toksiner
 • Stimulere lymfesystemet og bidra til å brenne fett ved thermoregulering
 • Skape lipolyse (fettsmelting) og fettforbrenning i laget under hudens overflate
 • Forbedre hudens utseende som åreknuter, strekkmerker og sprengte blodkar
 • Forbedre blodsirkulasjonen og stoffskiftet i fettcellene
 • Reduserer følelsen av tunge ben og legger
 • Anti-Inflammatoriske egenskaper

HVORFOR BIOSLIMMING?

 • Gode resultater etter første behandling!
 • Reduserer mellom 1-4 cm pr område innen bare 60 minutter!
 •  Ingen søl og ubehag og man skal ikke dusje etterpå!
 • Ingen kompress eller bandasje som strammer inn huden!
 • Resultatene blir oppnådd pga. de aktive ingrediensene!
 • 100% PARABENFRI

Konsultasjon?


Har du spørsmål eller trenger veiledning om hvilken behandling som passer for deg?
- Ta kontakt så hjelper vi deg.

Kontakt oss gjerne på email hud@balansespa.no eller

telefon 48426000

BIOSLIMMING BODY WRAP FORSKJELLEN

Bioslimming™ er vitenskapelig og klinisk satt sammen i en unik kombinasjon av potente planteekstrakter, høy konsentrasjon av koffein, essensielle oljer, algeekstrakter og termo-agerende plantestoffer (varmt og kaldt). Kombinasjonen av aktive ingredienser induserer en termogen reaksjon som induserer lipolyse (fettforbrenning under hudens overflate).

BIOSLIMMING® HJEMMEPLEIE

Bioslimming Homecare Program er vitenskapelig formulert for å akselerere, forbedre og opprettholde din salongbehandling, ELLER som selvstendig hjemme-behandling..


Den hjelper i å redusere forekomsten av cellulitter, forsterker fettforbrenning og gir cm tap. Den forbrenner kalorier i opp til 2 timer etter påføring og fortsetter å virke på cellulitt og fett og forbedrer slankeprosessen opptil 12 timer etter påføring!.


Det anbefales å bruke produktene mellom salongbehandlinger for å akselerere og forsterke din Bioslimming Professional Wrap. Bruk de gjerne etter din proffesionelle salong behandling/ kur for å opprettholde resultatene.

Din kropp er vår inspirasjon - 
Din helse og velvære er vårt mål

Vibeke wasbotten, Balanse Helsespa