PERMANENT MAKEUP

PERMANENT MAKEUP & FJERNE TATOVERING

INFORMASJON PMU
permanent makeup

Gjør det vondt?
En del syns det gjør mindre vondt enn forventet. Du får en bedøvende krem og demper smerten. Du kan sammenligne behandlingen med å nappe bryn.


Hvor lenge varer tatoveringen?
Det heter permanent makeup, men den vil langsomt svekkes og etter hvert forsvinne med årene. Det går ikke like langt ned i huden som en vanlig tatovering, så det vil ikke vare livet ut, i motsetning til tatovering.


Allergi?
Hvis du er i tvil om du er allergisk, kan det utføres en liten test før behandlingen er i gang.

Informasjon etter behandling


Det går fint å gå på jobb dagen etterpå, øynene kan hovne litt opp, det kan se ut som man har grått, men ellers er det lite effekter.

ARBEID
utført av Fatemeh

Fatemeh Najafii er spesialist i PHI makeup tatovering, hudpleier og laserterapeut.  Hun er hos oss ca hver 6-8 uke og vil følge opp alle sine klienter og tar i mot nye.

Les mer om Fatemeh her..

FJERNE TATOVERING & PERMANENT MAKEUP
Q-SWITCH LASER

Laserbehandling er en av de mest effektive metodene for fjerning av tatovering. Den bruker intens pulserende lys for å bryte ned fargen i tatoveringen, slik at kroppen kan fjerne den naturlig.


Minimal risiko for arrdannelse - Laserbehandlinger er kjent for sin evne til å minimere arrdannelse.


Presis: Laserteknologien er så presis at den kan fjerne spesifikke farger uten å påvirke det omkringliggende vevet.


Mindre smertefullt: Mange pasienter finner laserbehandlingen mindre smertefull enn andre metoder som kirurgi eller dermabbrasjon.

BEHANDLINGEN

Hva skjer under laserbehandling?

Laserens stråler bryter ned pigmenteringen (tattooblekket) opp i små partikler. Dette skjer ved at tattooblekket absorberer energien fra strålene. Den hurtige pulsen og energien vil få blekket til å knuse som en sukkerbit som går i oppløsning.


Når blekket er pulverisert etter laserbehandlingen vil kroppen reagere ved å flytte veske til det behandlede området for å hjelpe med å skylle blekket vekk. Denne immun responsen vil kunne medføre hevelse og rødme i området. I løpet av de neste dagene og ukene vil blekket gradvis skylles ut av kroppen.


Er behandlingen smertefull?

Q-Switched laser støter lys i svært korte pulser. Når den energirike pulsen treffer huden, kan det sammenlignes med et snapp fra en tynn gummistrikk. Majoriteten av pasienter som tar denne behandlingen trenger ikke anestesi; dette er avhengig av tatoveringens størrelse og plassering. Anestesikrem er tilgjengelig ved behov, som påsmøres 1-2 timer før behandlingen. Noen ganger benyttes også lokalbedøvelse med injeksjon.

BEHANDLINGSTID & ANTALL BEHANDLINGER

Behandlingstid og antall behandlinger varierer betydelig avhengig av flere faktorer:


  • Størrelse på tatoveringen: En mindre tatovering vil naturligvis ta mindre tid å fjerne enn en stor en.
  • Farger: De letteste fargene å fjerne er mørke nyanser. Orange, gule, rosa, lilla, brune, og andre nyanser er litt vanskeligere å fjerne. Farger som gul, lys blå, og turkis er vanskeligere å fjerne helt, og pasientene kan forvente å miste ca. 70 – 80 % av denne type blekk.
  • Alder på tatoveringen: Eldre tatoveringer kan være lettere å fjerne, ettersom blekket har hatt tid til å brytes ned.
  • Tetthet av blekk: Tette tatoveringer kan kreve flere behandlinger for fullstendig fjerning.


Hvor mange behandlinger?

Typen tatovering bestemmer i stor grad om og ved hvor mange behandlinger en tatovering kan fjernes:


  1. Profesjonelle ligger dypest og krever vanligvis mange behandlinger, dette må vår laserterapeut vurdere hver enkelt
  2. Amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger.
  3. Kosmetiske (makeup tatoveringer: 6-8 behandlinger
  4. Traumatiske: 6-8 behandlinger
  5. Medisinske (oppmerking av strålefelt): 6-8 behandlinger

- Tallene må sees som gjennomsnitt og av og til får man ikke så god effekt som ønsket.


Hvorfor trenger jeg flere behandlinger?
Alle tatoveringer ligger i flere hudlag oppå hverandre. En tykk konsentrasjon av pigment partikler kan derfor ikke behandles adekvat ved en enkelt behandling. Vi vil under hver behandling gå over hele tatoveringen med laseren for å bryte opp mest mulig av blekket. Hver behandling vil produsere en viss grad av bleking. Veldig nye tatoveringer vil ikke blekes i samme grad pga. tetthet og styrke. En skyggelagt tatovering vil derfor blekes en del mer og trenger oftest bare et par behandlinger.


Hvor ofte?

Det bør gå 6-8 uker mellom hver behandling. Mer spesifikt kan man si at antall behandlinger avhenger av typen blekk som er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden.

ETTER BEHANDLINGEN

Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/hvit og det blir en forbigående lokal hevelse/fortykkelse i huden.Av og til kan det komme en punktvis bloduttredelse nesten umiddelbart.


De nærmeste 2-6 dagene er det behandlete område rødt og litt hovent. Det bli vanligvis ikke blemme/sårdannelse. Evt bloduttredelse går raskt tilbake. (Ved blemme eller sårdannelse, benyttes en antiseptisk krem som Brulidin eller Bacimycin.)


Sol og Solarium:

Det er essensielt å unngå sol og solarium både før og etter behandlingen for fjerning av tatovering. Dette er fordi UV-stråling kan påvirke huden og dermed resultatet av behandlingen.


Aktiviteter

Man kan delta i alle vanlige aktiviteter, dusje osv. Evt kan man dekke området med en liten bandasje eller Duoderm 1 ukes tid. Man bør unngå å skrubbe huden i det aktuelle området. Blir det skorpedannelse på det behandlede området, er det viktig å ikke plukke eller klø for å forhindre arr.

BIVIRKNINGER?

Er det bivirkninger ved behandlingen?

Bortsett fra det som er nevnt over, vil man ikke merke så mye. Imidlertid kan det bli en pigmentforandring ved at huden blir blekere en kortere eller lenger periode i forbindelse med og etter behandlingen. Dette er nesten alltid forbigående. Svært sjelden kan det forekomme en veldig lett arrdannelse med fortykkelse av huden.


Kan tatoveringer som er forsøkt fjernet behandles på en annen måte?

Ja, det er ingen ting å veien for å forsøke tatoveringslaser. Noen ganger kan det være aktuelt med arrbehandling, først og fremst med cortisoninjeksjoner og karlaser i tillegg.


Er det noe annet man bør vite?

Å fjerne en tatovering med minst mulig merke kan være en lang prosess.Det er viktig å være tålmodig og følge opp behandlingen på riktig måte, dersom du ønsker best mulig resultat.Man kan aldri garantere at en tatovering forsvinner fullstendig.

PRISER
Permanent makeup & tatoveringsfjerning

3500,-

Øyenbryn

Øyenbryn 3D teknikk

3500,-

Touch upp 1 område, innen ca 4-8 uker

1000,-

Påfyll - Spør oss om pris for aktuelt område

Eyeliner øvre

4000,-

Lepper helfarget

4000,-

Lipliner

3750,-

Fjerne permanent makeup bryn - KJEMISK

1300,-

Fjerne permanent makeup bryn - LASER

1200,-

LASER - Fjerne tatovering kropp

Fra kr 1000,-

LURER DU PÅ NOE OM PERMANET MAKEUP - FJERNING TATOVERINGER?

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.

BOOK GRATIS KONSULTASJON