PIERCING

MEDISINSK PIERCING ØREFLIPP - HELIX - TRAGUS - NESEVINGE

Vi utfører medisinsk hulltagning med utstyr utviklet av Blomdahl i samråd med hudleger. Blomdahl passer for alle, selv deg som allerede har nikkelallergi. Du kan velge mellom øredobber laget av allergivennlig plast eller ren medisinsk titan når du skal ta hull i ørene. Alle øredobbene fra Blomdahl er 100% allergivennlige.

ØREFLIPPER

ØREFLIPP piercing

Her piercier vi gjennom den myke delen av øreflippen. Den er den vanligste piercingen opp gjennom alle tider.

Det kan være plass til 3 piercinger i dette bløtvevet og gror som regel i mellom 3-10 uker. 

HELIX

HELIX piercing

Utføres på utsiden av ørekanten. Den kan plasseres på mange forskjellige steder langs ørets kant i brusken, noe som gjør den til en av de mest allsidige ørepiercingene.

Helixpiercingen tar vanligvis mellom 6 og 8 måneder på å gro. Likevel tar det i noen tilfeller bare 2 måneder eller opptil 12 måneder.

TRAGUS

TRAGUS piercing

Tragus er den lille brusktappen foran øregangen. En bruskpiercing som vanligvis bruker 4-5 måneder på å gro.

Fordi brusk er hardt vev, blir piercingen lett irritert hvis smykket klemmes eller vris. Derfor må man unngå alt som kan presse i hele groperioden. På traguspiercinger gjelder dette spesielt ørepropper, headset og telefon.

NESEVINGE

NESEVINGE piercing

Piercing i nesevinge går gjennom den myke brusken som omgir utsiden av nesegangene.

Piercingsmykket for nesen er lett og behagelig. Av hygieniske årsaker har piercingsmykket en olivenformet tupp i stedet for en klassisk lås. 

Helingstiden for en nesepiercing er 3-6 måneder.

Aldersgrense uten foresatte er 16 år - Barn under 15 må ha følge av foresatte.

Tid: 10-20 min

medisinsk-hulltagning

FØR & ETTER

Hva må til for et godt resultat?

Hulltagning-Blomdahl

Først merkes stedet der du vil ha piercingen med en kirurgisk merkepenn. Huden rengjøres deretter grundig med spritservietter. Piercingen gjøres med sterile medisinske smykke, spesialdesignet for det aktuelle området. Smykket ligger i en steril engangsholder som så plasseres i piercingtangen. Delene som er i kontakt med huden er helt sterilt. Det hele er over på noen få sekunder.

Etter den medisinske hulltagningen er utført er det viktig med korrekt hygiene. Vår sertifiserte terapeut vil gi deg disse rådene når hulltagningen utføres. Du får også med deg informasjon hjem, les og følg den nøye. 


BOOK GRATIS KONSULTASJON