CO2 LASER

CO2 LASER FJERNE UTVEKSTER M.M.

Denne lasertypen brukes på mange forskjellige typer hudlidelser på en skånsom måte og med minimal risiko for arrdannelse.

Mange opplever at det blir stygge arr etter fjerning av føflekker med kirurgi. Ved laserfjerning blir det mindre arr og anbefales spesielt til ansikt. I tillegg fjerner lege Pedro Sait vorter, fibromer og andre utvekster. Alle føflekker blir grundig undersøkt før fjerning av lege Pedro Sait som har lang erfaring og høy kunnskap med bruk av laser.

Hva kan fjernes?

 • Hud-utvekster
 • vorter, seborroiske vorter, talgvorter mm
 • inngrodd negl - liktorn
 • Svettekjertelbetennelse - Betennelse i hårsekkene i områder på kroppen med svettekjertler, oftest i armhuler eller lyske.
 • Rhinophyma - Kjennetegnes av en stor nese, som gradvis blir forstørret med tid. Kan være talgfylte porer.
 • Aktinisk cheilit - Skade som gir tørrhet og ru hud på leppene, ofte på overgangen fra leppen til huden
 • Venus lake - Liten, myk, komprimerbar mørkeblå til lilla blodutredelse. Årsaken er en sprengt vene.
 • Lentigo solaris, lentigo senilis - Alder- eller solflekker.

Før & etter CO2 Laser

Prosedyre ved fjerning av føflekker, vorter og fibromer
Det vil bli brukt en lokalbedøvelse på området som behandles. Dette brukes til å redusere smerte og gjør deg mer komfortabel under behandlingen.

Vi jobber ekstra forsiktig med hudforandringer lokalt i ansiktet derfor er vi forsiktige med å ikke lage et «søkk» i huden. På grunn av dette kan det hende at det ikke blir borte etter en behandling, men da er det bare å komme tilbake for ny behandling. Dette blir ikke ekstra kostnader for våre kunder.

Informasjon etter behandlingen

 • Bruk solkrem med høy faktor om du skal oppholde deg i solen. Du kan fint dusje etter behandling, men unngå klorvann opptil en uke etterpå.
 • Ikke klø på sårene/skorpene som vil oppstå etter behandling, dette kan medføre til en bakteriell infeksjon. Kontakt oss om det er tegn på infeksjon, så kan vi vurdere såret.
 • Det er veldig sjeldent at en kan miste pigmentet der føflekken var, men det kan forekomme. Da blir det er hvit prikk der føflekken har vært.


Alle er velkomne til å få GRATIS konsultasjon med Dr. Pedro Sait for å få et prisoverslag og en samtale for å planlegge behandlingen.


De fleste som kommer til oss kommer med uttalelser som «dette har jeg gruet for i mange år og så var det INGENTING å grue seg for» eller «du er ikke ferdig nå, vel? Var dette alt!”

LURER DU PÅ NOE OM CO2 LASER?

Bestill en uforpliktende konsultasjon

PRISER

Fjerne flekker / utvekster

1000,- for den førsted, deretter 500,- pr stk.
Ved behov for biopsi: 1500,- for ekstra matriellkostnaderFjerne liktorn                                                   1500,-


Fjerne inngrodd negl                                     2500,-

Finner du ikke ledige timer på onlinebookingen?
Ta kontakt med Balanse Helsespa for og avtale tid: tlf 48426000 / mail: hud@balansespa.no


Book time hos lege

Konsultasjon kan gjerne kombineres med time dersom du ønsker å få utført behandling samtidig.


Spør oss om andre behandlings-områder

BOOK GRATIS KONSULTASJON