Hårfjerning

MED SUKKERVOKS

Vår hårfjernings metode gir deg glatt, silkemyk og sunn hud.


Mer effektiv!   Mer skånsom!   Mer behagelig!


Vi har 10 års erfaring med sukkervoks og utfører denne metoden på
alle områder.
Les hvorfor vår sukkerteknikk er "Rolls Roysen" i hårfjerningsmetoder.

Hvilke områder behandler vi?

Vi benytter kun sukkervoks på alle kroppsområder, for eksempel: Forming av bryn, hårfjerning på rygg, hårfjerning på mage, hårfjerning på skuldre, hårfjerning på lår og brasiliansk. 


Anbefalt hårlengde:

Vi erfarer at det  veldig individuelt hvor lange hårene må være. Men, en generell regel for brasiliansk/ bikini/ armhuler og ansikt kan hovedlengden være ca 3-7 mm og helst ikke lengre enn 1 cm for egen komfort. For større kroppsområder der hårene sitter bedre i huden anbfaler vi en hovedlengde på 4-9 mm.


Pris:

Vi har laget et rikt utvalg av ulike kombinasjoner for hårfjerning / voksing og prisene finner du her:

Hvilke områder behandler vi?

Vi benytter kun sukkervoks på alle kroppsområder, for eksempel: Hårfjerning i ansikt, til forming av bryn, hårfjerning i armhuler, hårfjerning på legger, lår, bikini og brasiliansk. 


Anbefalt hårlengde:

Vi erfarer at det  veldig individuelt hvor lange hårene må være. Men, en generell regel for brasiliansk/ bikini/ armhuler og ansikt kan hovedlengden være ca 3-7 mm og helst ikke lengre enn 1 cm for egen komfort. For større kroppsområder der hårene sitter bedre i huden anbfaler vi en hovedlengde på 4-9 mm.


Pris:

Vi har laget et rikt utvalg av ulike kombinasjoner for hårfjerning / voksing. - Prisene finner du her:

Helfo kan delvis refundere utgiftene dine til fjerning av uønsket og sjenerende hårvekst ved hjelp av elektrolysebehandling og voksbehandling. Dette gjelder ved noen medisinske tilstander og medisinbruk, Finn ut mer ved å gå til Helse Norge sine sider.

VIDEO

PANDHY`S SUKKERVOKS

Se videoen og bli kjent med teknikken vi bruker

når vi fjerner hår med sukkervoks!

BESTILL TIME I DAG!

HVA GJØR PANDHY`s SUKKERVOKS SÅ UNIKT?

PANDHY`S SUKKERVOKS

UTEN SITRONSYRE - Det kommer nå flere typer sukkervoks på markedet, men de inneholder sitron og eventuelt andre irriterende ingredienser. Pandhy`s patenterte sukkervoksinneholder kun sukker og vann!


Ingen avbrekte hår – Ved hjelp av sukkerpasta og teknikk, legger pastaen seg rundt håret og hårroten og gjør den smidig og føyelig. Håret blir trukket ut i naturlig vekstretning. Motstanden blir mindre, og medfører et bedre resultat og mindre smerte sammenlignet med f.eks. voksing.


Hygienisk – Sukkerpastaen er hypoallergen og dekker ikke til porene. Det benyttes en egen teknikk slik at det aldri vil være problemer med smitteoverføring. Kan trekke ut svært korte hår  til og med inngrodde hår kan man klare å  fjerne!


Langsiktige resultater - Etter et viss antall behandlinger begynner håret og tynnes ut. Siden det til og med er mulig å trekke ut de korteste hårene, er det mulig å fjerne hårene i et tidlig stadium, og dette kan føre til en permanent hårfjerning. Du vil se og føle et bedre resultat etter noen få behandlinger.


HÅRFJERNING MED MANGE FORDELER

PANDHY’S SUKKERVOKS


Holder lav temperatur – og hårfjerning kan derfor trygt brukes på alle områder! Pastaen holder kroppstemperatur under behandlingen og det er trygt å behandle hudområder med couperose og åreknuter.

 

Enkel rengjøring – Rester av sukkerpastaen som brukes ved hårfjerning kan enkelt vaskes bort med vann og huden etterlates helt ren etter behandlingen.

 

Fester seg ikke til huden – Sukker kan ikke feste seg til levende hudceller. Pastaen trekker ut håret og som en bonus fungerer den som en peeling på døde hudceller. Hårfjerningsteknikken kan derfor trygt behandle områder med eksem, tørr hud og psoreasis. Det gjør at samme område kan behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

 

Fjerner korte hår - på grunn av produktets evne til å omfavne håret, kan vi ta hår som er svært korte. Avhengig av hud- og hårtype, kan man klare å ta 1-3mm  korte hår i enkelte områder. Legger og lår krever noe lengre hår.


Rene og naturlige ingredienser – PANDHY’S™ SugarPaste er laget kun av sukker og vann, videreutviklet av oppskrifter fra gamle Midtøsten. Blandingen er 100 % naturlig, inneholder kun vann og sukker (glukose og fruktose), ingen kjemikalier, parabener, parfyme eller fargetilsetningsstoffer.

NB! Produktet er ikke tilsatt sitronsyre eller annen form for syre og salter som andre sukkervoksmerker har. Den er allergivennlig og forårsaker ingen hudirritasjon. Pandhys Sweet Sugarpaste er så naturlig at det til og med kan spises!