SUKKERVOKS HÅRFJERNING

Hvilke områder behandler vi?

Vi benytter kun sukkervoks på alle kroppsområder, for eksempel: Forming av bryn, hårfjerning på rygg, hårfjerning på mage, hårfjerning på skuldre, hårfjerning på lår og brasiliansk. 


Anbefalt hårlengde, damer:

Vi erfarer at det  veldig individuelt hvor lange hårene må være. Men, en generell regel for brasiliansk/ bikini/ armhuler og ansikt kan hovedlengden være ca 3-7 mm og helst ikke lengre enn 1 cm for egen komfort. For større kroppsområder der hårene sitter bedre i huden anbfaler vi en hovedlengde på 4-9 mm.


Pris sukkervoks/hårfjerning:

Vi har laget et rikt utvalg av ulike kombinasjoner for hårfjerning / voksing og prisene finner du her:

 15
ÅR

Vi har 15 års erfaring med sukkervoks
og utfører denne metoden på alle
områder, også menn.


sugaring_dame_i_skål
voksing-menn
hårfjerning_bikini
hårfjerningsteknikk_sugaring
Sugaring_hårfjerning_lår
brazilian sugaring_brasiliansk_hårfjerning
Hårfjerning_ansikt
Hårfjerning_bodyscrub

Vår hårfjerningsmetode med sukkervoks gir deg silkemyk og sunn hud!

MER EFFEKTIV - MER SKÅNSOM 
MER BEHAGELIG


enn andre tilsvarende teknikker
som for eksempel voksing og threading.
Hvilke områder behandler vi hos menn?

Vi benytter kun sukkervoks på alle kroppsområder, for eksempel: Hårfjerning på rygg, skuldre, armer, armhuler, bryst, mage, legger, lår, tær. Vi har en hudpleier som utfører brasiliansk (i intim området) på menn. Vi bruker teknikken også til å forme bryn.


Anbefalt hårlengde, menn:

Vi erfarer at det  veldig individuelt hvor lange hårene må være. Men, en generell regel for brasiliansk og armhuler og ansikt kan hovedlengden være ca 3-7 mm og helst ikke lengre enn 1 cm for egen komfort. For større kroppsområder der hårene sitter bedre i huden anbfaler vi en hovedlengde på 4-9 mm.


Pris sukkervoks/hårfjerning, menn:

Vi har laget et rikt utvalg av ulike kombinasjoner for hårfjerning / voksing for menn. - Prisene finner du her:

Helfo kan delvis refundere utgiftene dine til fjerning av uønsket og sjenerende hårvekst ved hjelp av elektrolysebehandling og voksbehandling. Dette gjelder ved noen medisinske tilstander og medisinbruk, Finn ut mer ved å gå til Helse Norge sine sider.

VOKSING MED PANDHY'S SUKKERVOKS

HVA GJØR PANDHY'S SUKKERVOKS SÅ UNIKT?

Uten sitronsyre

Det kommer nå flere typer sukkervoks på markedet, men de inneholder sitron og eventuelt andre irriterende ingredienser. Pandhy's patenterte sukkervoks inneholder kun sukker og vann!


Ingen avbrekte hår

Ved hjelp av sukkerpasta og teknikk, legger pastaen seg rundt håret og hårroten og gjør den smidig og føyelig. Håret blir trukket ut i naturlig vekstretning. Motstanden blir mindre, og medfører et bedre resultat og mindre smerte sammenlignet med f.eks. voksing.


Hygienisk

Sukkerpastaen er hypoallergen og dekker ikke til porene. Det benyttes en egen teknikk slik at det aldri vil være problemer med smitteoverføring. Kan trekke ut svært korte hår  til og med inngrodde hår kan man klare å fjerne!


Langsiktige resultater

Etter et viss antall behandlinger begynner håret og tynnes ut. Siden det til og med er mulig å trekke ut de korteste hårene, er det mulig å fjerne hårene i et tidlig stadium, og dette kan føre til en permanent hårfjerning. Du vil se og føle et bedre resultat etter noen få behandlinger.


HÅRFJERNING MED MANGE FORDELER:

VOKSING MED PANDHY'S SUKKERVOKS

Holder lav temperatur

Kan derfor trygt brukes på alle områder! Sukker-past`en holder kroppstemperatur under behandlingen og det er trygt å behandle hudområder med couperose og åreknuter.

  

Enkel rengjøring

Rester av sukkerpastaen som brukes ved hårfjerning kan enkelt vaskes bort med vann og huden etterlates helt ren etter behandlingen.

  

Fester seg ikke til huden

Sukker kan ikke feste seg til levende hudceller. Pastaen trekker ut håret og som en bonus fungerer den som en peeling på døde hudceller. Hårfjerningsteknikken kan derfor trygt behandle områder med eksem, tørr hud og psoreasis. Det gjør at samme område kan behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

 

Fjerner korte hår

på grunn av produktets evne til å omfavne håret, kan vi ta hår som er svært korte. Avhengig av hud- og hårtype, kan man klare å ta 1-3 mm  korte hår i enkelte områder. Legger og lår krever noe lengre hår.

 

Rene og naturlige ingredienser

PANDHY'S™ SugarPaste er laget kun av sukker og vann, videreutviklet av oppskrifter fra gamle Midtøsten. Blandingen er 100% naturlig, inneholder kun vann og sukker (glukose og fruktose), ingen kjemikalier, parabener, parfyme eller fargetilsetningsstoffer.

NB! Produktet er ikke tilsatt sitronsyre eller annen form for syre og salter som andre sukkervoksmerker har. Den er allergivennlig og forårsaker ingen hudirritasjon. Pandhys Sweet Sugarpaste er så naturlig at det til og med kan spises!


VIDEO

PANDHY'S SUKKERVOKS

Se videoen og bli kjent med teknikken vi bruker når vi fjerner hår med sukkervoks!


BESTILL TIME I DAG!