HUDGUIDE

BALANSE HUDGUIDE VALG AV HUDPLEIEPRODUKTER

Det er noen faktorer å ta hensyn til når du skal velge hudpleieprodukter - For å ta de riktige valgene er det viktig at du vet hvilken hudtype og hudtilstand du har.


Huden er kroppens største organ og derfor er det også viktig at vi passer på den og gir den den optimale pleie.

For best resultat av din hudpleierutine må du starte med å kartlegge din hudtype og tilstand. Valg av produkter avhenger av hvilke behov du ønsker å dekke. Du kan enkelt bruke vår hudguide til å finne ut hva du trenger av base-produkter, men det erstatter ikke en grundig hudscanning og analyse utført av proffesjonelle hudpleiere.

Du kan booke deg en gratis vurdering eller en hudscaning som blir gratis* ved kjøp av varer eller behandlinger.

HVILKEN HUDTYPE OG HUDTILSTAND HAR DU?

Det er noen faktorer å ta hensyn til når du skal velge hudpleieprodukter og behandling - For å ta de riktige valgene er det viktig at du vet hvilken hudtype og hudtilstand du har.


Hudtyper og hudtilstander er ikke nødvendivis det samme. Hudtypen din er du født med, mens hudtilstander kan variere gjennom livet og påvirkes av indre og ytre faktorer som sol, tørr luft, hormoner, kosthold, medisiner, stress eller bruk av feil hudpleieprodukter og kosmetikk.


I takt med at været endrer seg, bør vi også tilpasse hudpleien vår. Huden har bruk for forskjellige former for pleie alt etter hvilket vær den blir utsatt for. For eksempel vil huden i vinterhalvåret ha bruk for mer næring og fukt, mens den om sommeren kan klare seg med en lettere krem, men imidlertid trenge beskyttelse mot solen.

Du må først definere din hudtype, før du kan vurdere om den er preget av en hudtilstand

ØNSKER DU HJELP TIL Å VELGE PRODUKT OG BEHANDLING?

For å gjøre dine valg av hudpleieprodukter og behandlinger litt enklere, har vi satt sammen en god oversikt over de ulike hudtypene og hudtilstander med til nettbutikken der du kan finne produkt som vil passe deg.


Vi kan gi deg proffesjonelle råd og veiledning om hudpleieprodukter, kroppspleieprodukt, makeup og ikke minst behandlinger som passer deg og din hud best. Den enkleste måten er da og bruke kontaktskjeamet rett under her. Der kan du fylle ut den informasjonen vi trenger for og starte en konsultasjon. Ellers kan du kontakt oss da på epost: hud@balansespa.no, ringe 48 42 60 00, eller besøk Balanse Helsespa i klinikken vår i Grønnegata 82. Har du forslag til forbedringer til vår hudpleieguide kontakt oss gjerne.

Når du har funnet hudtypen din, kan det også være nyttig å vurdere om den er preget av en hudtilstand.

 Hudtypen din er du født med, mens hudtilstander kan komme og gå gjennom livet. Med andre ord, hudtilstanden din kan du gjøre noe med. Hudtilstander påvirkes av indre og ytre faktorer, som blant annet sol, tørr ute- og inneluft, hormoner, medisiner, stress, eller bruk av kosmetikk. Hvilken hudtilstand du har påvirker hvilke produkter du bør velge, avhengig av hva du ønsker at hudpleien skal gjøre for huden din.

BOOK GRATIS KONSULTASJON