HULL I ØRENE

MEDISINSK ØREPIERCING - HULL I ØRENE

HULL I ØRENE - HULLTAGING

Vi utfører medisinsk hulltagning, utviklet av Blomdahl i samråd med hudleger. Blomdahl passer for alle, selv deg som allerede har nikkelallergi. Du kan velge mellom øredobber laget av allergivennlig plast eller ren medisinsk titan når du skal ta hull i ørene. Alle øredobbene fra Blomdahl er 100% allergivennlige.

Hulltagning-Blomdahl

FØR & ETTER

Hva må til for et godt resultat?

medisinsk-hulltagning

Etter den medisinske hulltagningen er utført er det viktig med korrekt hygiene. Våre terapeuter vil gi deg disse rådene når hulltagningen utføres.


VIKTIG! Ved rødhet og/eller hevelse og/eller smerte og/eller utslett kan tyde på infeksjon: Hvis hullet er i den myke delen av øret, den såkalte øreflippen, ta ut øredobben og vask den ren. Hvis ikke det er begynt å bli bedre når du våkner dagen etter, kontakt lege. Hvis hullet er i brusken i øret, ta ut øredobben, vask den ren og kontakt lege umiddelbart.

Vi tar hull i ørene som er utviklet av Blomdahl i samråd med hudleger. Hulltakingen passer for alle, selv deg som allerede har nikkelallergi. En velger mellom øredobber laget av allergivennlig plast eller ren medisinsk titan hulltakingen utføres. Samtlige øredobber fra Blomdahl er 100% allergivennlige.

Aldersgrense uten foresatte: 18 år

Tid: 50 min

BOOK GRATIS KONSULTASJON