TAGS & COUPEROSE

Har du flekker, utvekster, skin tags - eller sprengte blodkar på huden?

Ved bruk av trygg svakstrøm, fjerner vi stilkvorter, skin tags, aldersflekker, couperose/ sprengte blodkar, mm., raskt og smertefritt! Hudrestene blir karbonisert (forkullet) og etterlater ingen arr eller risiko for smitte.

Du trenger å være forsiktig med soling i 2 uker etter behandling, eventuelt til huden er helt hel igjen og deretter bruke solfakter som normalt. Huden eterlates hel og tørr. 

Vi gjør alltid en vurdering før behandling og behandler ikke unormale hudforandringer som det kan være usikkerhet om.

En behandling er som regel nok - Kontakt klinikken for vurdering og booking.


Startpris: 25 min 750.–

EGENOPPLYSNINGSSKJEMA

Opplysninger til din hudterapeut før oppstart av behandling.

SKINTAGS | STILKVORTER | HUDFLIKER

De små nuppene eller utvekstene som tilsynelatende tilfeldig dukker opp kalles «skin tags», «hudflik», eller "stilkvorter" - På fagspråk kalt akrokordon.

Hva er skintag`s?

Skin tags er overvekst av bindevev i huden og kan best beskrives som overflødig hud festet til en tynn «stilk». De er oftest hudfargede, men kan også være litt mørkere i fargen.

Vanligvis er de noen få millimeter små, men de kan bli flere centimeter store. Skin tags dukker gjerne opp på bestemte steder på kroppen, og de vanligste områdene å få dem er halsen, armhulene, lysken, i området der bh`en strammer, underarmen og på øyelokkene.

De dukker opp uten forvarsel og gjerne der klær/smykker gnisser mot huden eller der det er mye friksjon hud mot hud. De har gjerne en liten blodåre og kan blø hvis an river/ klør på de.

NB: Ved behandling hos oss vil det ikke blø eller etterlates åpent sår etter fjerning.


Ikke fjerne skin tags hjemme!

Man skal ikke fjerne skintags hjemme,  det er viktig å vite at det faktisk er en skin tag før man fjerner den. Hos oss utføres dette av trente hudterapeter og vi vil gjøre en proffesjonell vurdering før vi gjør noe.

– Noen ganger kan det være noe annet enn en skintag og derfor vil vi vurdere hvert tilfelle og eventuelt be deg få den  sjekket av hudlege før man begynner å fjerne dem.


INFORMASJON | BESTILL TIME

SEBOREISK KERATOSE | ALDERSFLEKK

Aldersflekker eller solar keratosis, er egentlig skader som oppstår ved soling eller annen stråling.

Solskadene kommer frem svært gradvis og vises som brune flekker etter mange år, til og med barndom. Ved annen type stråling kan skadene fremkomme raskere.

Seborreiske keratoser er en vanlig type pigmentflekker, også kalt  aldersflekk eller talgvorte. Forekomsten øker med alder, og det er en arvelig komponent. En keratose ses som en lysebrun eller mørk flekk i huden. I starten er de typisk flate, men kan med tid få en ru overflate. Seborreiske keratoser er vanligst i ansikt, men kan oppstå hvor som helst på kroppen.


INFORMASJON | BESTILL TIME

COUPEROSE | SPRENGTE BLODKAR

Couperose er sprengte blodkar som vises som små tynne tråder, eller med "kropp" i senter og se ut som en edderkopp, derfor kalt edderkoppårer.

Hva er Couperose?

Couperose er når veggene på kapillærene er skadet og mister evnen til å trekke seg sammen. Couperose er en fellesbenevnelse for små sprengte blodkar (teleangiektasier), røde flekker (spiderveins), prikker (cherryspot) og generell rødhet i kinnene (også kalt eplekinn). Oftest er ansiktet påvirket, men hals, bryst og andre områder kan også affiseres.


For mange er rødhet i huden og tydelige blodårer i ansiktet veldig skjemmende. En kombinasjon av dårlig bindevev og en genetisk disposisjon er den mest sannsynlige årsaken til couperose. I tillegg har ytre påvirkning som sol og kulde en stor innvirkning på problemet. 


INFORMASJON | BESTILL TIME

BOOK GRATIS KONSULTASJON