Kosmetisk Filler

Hyaluronpen - Filler uten sprøyte

En helt ny måte å sette fillers på: UTEN NÅL
Ved hjelp av stempeltrykk presses hyaluron filler inn i huden. Lynkjapt og presist, uten sprøyter og smerter.


Denne metoden er langt mer skånsom for huden enn tradisjonell filler. Det er også tilnærmet ingen sannsynlighet for komplikasjoner. Resultatet varer gjennomsnittlig i 3-10 mnd.

LEPPER FORSTØRRELLSE - KORRIGERING 

Ønskes mer fylde og konturer, fukt og mykhet oppnås dette med filler. Vi kan også korrigere ujevnheter og skjevheter. Enkelte er mer sensitive på leppene og kan kanksje kjenne et lite ubehag. I slike tilfeller kan vi legge et lag med bedøvelsekrem for å gjøre behandlingen så komfortabel som overhodet mulig.

Tid: ca 50 min      0,5 ml 2300.-      1.0 ml 3400.-

RYNKEBEHANDLING

Med alderen mister huden volum og spenst og linjer kan bli mer framtredende. Med Hyaluronfiller kan vi løfte, fylle og forbedre områder som har linjer og rynker eller mangel på volum og spenst.

Tid: ca 50 min      0,5 ml 2400.-      1.0 ml 3500

FILLER KJEVELINJE  eller KINN

Det har blitt veldig populært å skape/gjenskape konturene i ansiktet.

Noen føler kanskje at de har lite konturer og med alderen opplever vi ofte at vi mister den tydelige konturen vi har og huden blir slappere. Da kan vi bruke filler for å skape en fin overgang fra hals til kjeven og gi et nytt løft på kinnben og skape vakre konturer..

Tid: ca 70 min      Fra kr 3500.-

innen 3 måneder.

Filller består av en en hyaluron gelé
som injiseres eller pushes i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap. Behandlingen kan også benyttes til å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden og stimulerer kollagenproduksjonen.Varighet:

Er som ved tradisjonell injeksjons filler med sprøyte. - Dersom det er første gang du setter filler må du regne med at det går ut litt raskere òg vi anbefaler at du er forberedt på at det kan være nødvendig med touch-up eller mer mengde etter ca 12 dager. Hos noen få går det ut etter bare 2 uker, mens hos andre sitter det i flere måneder etter første gang. Er du flink å holde deg hydrert så vil det holde lengre. Dette kommer av at filleren, som er hyaluron (fuktighet), blir absorbert og brukt av kroppen. Ved å være godt hydrert vil du da bremse denne prosessen.

Etterhvert som du tar mer filler/påfyll vil det sitte lengre og lengre og helt opp til 1 år!


Det vil være individuelle variasjoner i varigheten avhengig av type hyaluronsyreprodukt som er brukt, hudtype, rynkene og linjenes alvorlighetsgrad, hvilke hudområder som er behandlet og mengde som tilføre

Behandlingen

Ved hjelp av stempeltrykk presses filler inn i huden. Prosedyren utføres uten nål, og er dermed relativ smertefri. Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt. Da det ikke involverer en invasiv sprøyte som skjærer ned i huden, legger filleren seg øyeblikkelig naturlig i vevet. Hyaluronpen filler er egentlig utviklet for å sette Insulin for diabetikere uten at man trenger nål men teknikken er videreført til beauty-industrien til å forstørre lepper.

Bruksområder

Det er populært å bruke hyaluronpen filler til å forstørre lepper, men den kan også brukes i sinnarynker, nasolabialfurer, marionettelinjer, smårynker og hals.

Etter behandlingen

 • Unngå å plukke på behandlet område
 • Unngå grov skrubb
 • Unngå solstudio, laser og hårfjerning
 • Unngå badstue og «sterke kremer»
 • Unngå ansiktsbehandling på området.

Kontraindikasjoner

 • Diabetes
 • Gravide og ammende
 • Kreftpasienter og de som går på cellegift
 • Blødersykdom
 • Sterke blodfortynnende tabletter
 • Keloidose
 • Hypersensitive
 • Isotretinoin
 • Allergi mot lidokain
 • Kortisonkur

Bivirkninger

Det oppstår sjelden og aldri alvorlige bivirkninger ved denne typen behandling. Hyaluronpen kan utløse underliggende herpes simplex.  

Filler forandrer ikke mimikken i ansiktet, og du vil ikke oppleve å bli "stiv".

Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød, men etter en dag eller to er det helt normalisert. Små blåmerker skjer av og til, men lar seg enkelt sminke over og kamufleres.

Balanse Helsespa

Bestill time eller se priser...

Lurer du på noe?


Har du spørsmål eller trenger veiledning om hvilken behandling som passer for deg? Ta kontakt så hjelper vi deg.

 
 
 
 

Andre behandlinger du kanskje vil like..