ULTRATONE BIOSTIMULATOR

ULTRATONE™ BIOSTIMULATOR & ULTRALYD FORBEDRER LYMFEDRENASJE, REDUSERER CELLULITTER OG STRAMMER OPP HUDEN

Et "All-in-One" behandlingsystem til kropp og ansikt -

Med resultater ofte flottere enn kirurgi, men på den sunne måten. 


Dette er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel.

Ultratone Biostimulator er et muskelstimulerende apparat med 50 programmer som blant annet kan tilby:

 • Lymfedrenasje
 • Dyp styrketrening
 • Eget slanke- og cellulittprogram
 • Eget program etter fødsel
 • Kombinasjon av programmene ovenfor

BEHANDLINGENE

VEKTREDUKSJON - LYMFEDRENASJE - MUSKELLINDRING - ØKE FORBRENNING - LINDRE ØDEM

Ansiktsløft uten kirurgi

Ultratone Futura Pro løfter ansiktsmusklene, fornyer bindevevet og strammer opp huden. Behandlingen er en naturlig prosess der ansiktet stimuleres og løftes ved hjelp av ultralyd og biostimulering.


Hudforbedring

Appelsinhud, strekkmerker, rynker.

For best resultat av behandling på strekkmerker anbefaler vi en kombinasjon av Ultratone Futura Pro og Microneedling.

Ultratone_slanking

Figurforming og Oppstramming

30 minutter med Ultratone Dreamshaper tilsvarer ca 900 sit-ups og mange timers trening. Ultratone er markedets mest effektive metode for oppstramming av de store muskelgruppene:

Faste muskler, muskeltoning, fast rompe, brystløft, kroppsholdning, bekkenbunn og etter fødsel.


Slankebehandling

Detox behandling, fettreduktion, centimetertap og vekttap.

Slankebehandlingene fjerner effektivt fett på kroppen din, samtidig som muskulaturen bygges opp og styrkes. Dette er en effektiv slankebehandling uten hard trening eller kirurgiske inngrep.


For menn

Slankebehandling, figurforming, muskeltoning, bodybuilding, sixpack, lovehandles og ansiktsløft.


Rehabillitering og Smertelindring

Elektronisk muskelstimulering trener musklene uten å belaste leddene, samtidig som muskulaturen restitueres raskt gjennom forbedret blodsirkulasjon.

Sliter du med tunge/vonde ben vil lymfedrenasje og detox kunne hjelpe deg.

Eksempler: Sportsskader, musearm, whiplash, nakkespenninger, inkontinens, sårheling, smertelindring og gikt.

Konsultasjon?


Har du spørsmål eller trenger veiledning om hvilken behandling som passer for deg?
- Ta kontakt så hjelper vi deg.

Kontakt oss gjerne på email hud@balansespa.no eller

telefon 48426000

ULTRATONE BIOSTIMULERING

 6 EFFEKTIVE BEHANDLINGSSYSTEMER I 1 ENKELT APPARAT

Ultratone_biostimulator
Ultratone_dreamshaper
 1. Body activator, figurforming, slankebehandlinger
  Elektronisk biostimulasjon til kroppen. Toning av muskler, vev og hud, fettredusering, detox, sport, terapeutisk o.m.m.

 2. Facial activator - et yngre ansigt
  Elektronisk biostimulasjon til ansiktet. Toning og løft av muskler, fornyelse av bindevev, hudfornyelse, rynkereduksjon, detox o.m.m.

 3. 1 MHz ultralyd til kropp, fettreduserer og gjenoppbygger bindevev 
  Destruerer fettceller ved kavitasjon helt ned til 5 cm. FDA godkjent og sikker fettdestruering.

 4. 3 MHz ultralyd til ansikt og kropp
  Gjenoppbygger collagen, fjerner akne og rosacea i ansiktet. Reduserer eller fjerner strekkmerker helt og destruerer fettceller i det ytterste fettlaget på kroppen. FDA godkjent og sikker

 5. Mikropenner til ansikt
  Strammer opp huden, fjerner fine linjer og reduserer rynker med en fin mikrostrøm. Masserer kremer inn i hudens celler, hvor collagen gjenoppbygge

 6. Magic Gloves
  Til kropp, bryst og ansikt. Fin mikrostrøm, som strammer opp huden på kroppen og i ansiktet. Optimerer de øvrige behandlinger.

HVA ER ULTRATONE BISTIMULERING

Ultratone er grunnlegger og innovatør av Biostimulasjon. Med 50 års vitenskapelig forskning og fysiologisk kompetanse, har et team av fysiologer, leger og forskere dannet vitenskapelig kunnskap som resulterer i Ultratone Biostimulasjon – og utviklingen av spesifikke programmer for å oppnå de beste resultatene.
Ultratone systemer er produsert i Storbritannia, på egen fabrikk, i henhold til de strengeste produksjonsstandarder. Systemet er i samsvar med europeiske standarder og er CE – merket og FDA – godkjent.

HVA GJØR ULTRATONE

Mange funksjoner i kroppen blir styrt av nevrologiske elektroniske impulser. Disse impulsene slippes naturlig ut av hjernen vår til bestemte organer.
De ulike behandlingsprogrammene imiterer hver av disse spesifikke impulsene for å oppnå ulike resultater på områder som slanking, figurforming,muskelbygging,muskeltoning, cellulitt reduksjon, ikke-kirurgisk ansiktsløft og rehabilitering.

OM ULTRATONE FUTURA PRO

Apparatet vi benytter heter Ultratone Futura® Pro, og er basert på 50 års vitenskapelig forskning og medisinsk kunnskap.
Det finnes mange apparater på markedet som tilbyr slanking, oppstramming og ulike kroppsbehandlinger. Men det unike med Ultratone er det patenterte språksignalet som kalles «Trofisk språk», som simulerer hjernens egne elektriske impulser. Dette sendes til kroppen via bølgesignaler, som trenger inn i hud, bindevev, fett og muskler. Signalet stimulerer også blodsirkulasjonen og lymfesystemet.

Ultratone maskinen innehar 60 språksignaler – noe som kan sammenlignes med hele kroppens alfabet. Padsene vi fester på kroppen, er derfor ikke bare kontaktpunkter for å sende strøm til musklene som i andre biostimulatorer. Ultratone-pads fungerer som kommunikatorer, fordi disse sender signalene (det Trofiske språket) til kroppen, som igjen responderer ut fra hvilke signaler/bølgeformer som sendes. Dette bestemmer vi ut fra hvilket program vi velger.

Ultratone er en behagelig behandlingsform, og på ingen måte smertefull eller ukomfortabel. Istedenfor å kun gi muskelsammentrekninger,sender Ultratonesignaler.

KAVITASJON

FETTFJERNING & HUDOPPSTRAMMING

Ultratone_fettfjerning_hudoppstramming

ULTRATONE KAVITASJON MED ULTRALYD

Ultralyd kavitasjon med ULTRATONE PRO er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til å redusere volumet i fettcellene samt til behandling av ansikt og hals. Den brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

 Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen


1 MHz ultralyd til kropp, fettreduserer og gjenoppbygger bindevev 

Destruerer fettceller ved kavitasjon helt ned til 5 cm. FDA godkjent og sikker fettdestruering.

 

3 MHz ultralyd til ansikt og kropp

Gjenoppbygger collagen, fjerner rosacea og akne i ansiktet. Reduserer eller fjerner strekkmerker helt og bryter ned fettceller i det ytterste fettlaget på kroppen. FDA-godkjent og sikker. 

HVA ER KAVITASJON?

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som ULTRATONE Benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.


 1. Ultralyd får fettcellene til å vibrere
 2. En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
 3. Boblen får fettcellens membran til å briste
 4. Fettet transporteres vekk.

FOR BEST RESULTAT

1.


DRIKKE MYE VANN

Det er viktig og drikke mye vann både før og etter behandling. Fettcellene må være fylt opp med væske slik at de lettere når kokepunktet. Godt med væske vil også gjøre at lymfevæsken flyter lettere, og transporten av fett øker.

3.


LITE KARBOHYDRATER

Ikke spis rett før behandling, da det sinker prosessen med å få fettet ut av kroppen. Samme gjelder med karbohydrater og kunstige tilsetningsstoffer. Gjelder også etter behandling.

2.


FÅ OPP PULSEN

Etter behandling er det viktig å være litt aktiv, helst innen tre timer. Anbefalt er 30-60 minutter. Rask gange, gå motbakker, intervall o.l

4.


TEST KOSTHOLDET DITT

For å få varig resultat av behandlingen, er det viktig at kroppen er i balanse på cellenivå. Vi anbefaler alle å ta en kosthold analyse test for å se på sammensetningen av fettsyrer. Dette kan ha påvirkning på forbrenningen og energinivå. En balanse mellom Omega 3 og Omega 6 er viktig for å kunne opprettholde normal celle- og vevsutvikling (homeostase), og det bidrar også til å kontrollere betennelse i kroppen.

FORHÅNDSREGLER

Behandlingen er sikker og smertefri. Der kreves ingen anestesi eller kirurgi, og det er ingen bivirkninger etter behandlingen.

Ultratone_behandling

PERSONER MED FØLGENDE KAN IKKE BEHANDLES:

 • Pacemaker
 • Gravide eller mottar IVF behandlinger
 • Blodsykdom
 • Kreft
 • Epilepsi
 • Sår eller infeksjoner i behandlingsområdet
 • Diabetes


OBS: Er du i tvil om du kan motta behandling, så konsulter med oss/ lege for ytterligere informasjon

DEMO VIDEO ULTRATONE PRO

Din kropp er vår inspirasjon - 
Din sunnhet og velvære er vårt mål

Vibeke wasbotten, Balanse Helsespa