SKINPEN MICRONEEDLING

MICRONEEDLING MED TDS SKINPEN

Behandler huden fra innsiden og ut, på cellenivå!

Uten bivirkninger og risiko for skader.

TDS Skinpen er siste generasjon microneedling - Permanent hudfornying og reparasjon!

Den gamle microneedlingen er videreutviklet og kalles nanoneedling. Det vil si at våre nåler er laserkuttet til perfekt nanotynne nåler. Dette gir mindre ubehag og helt presis stimuli i hudens forskjellige lag. Nanoneedling, microneedling, dermapen - Kjært barn har mange navn, men betyr det samme. 


TDS Skinpen stimulerer til permanent hudfornying og reparasjon - Sikkert og naturlig. revitaliserer den huden og gir synlige resultater raskt. Med vår TDS Skinpen kan vi til og med adressere flere problem i samme behandling.

Hvem passer Microneedling for?

Denne behandlingen passer for alle hudtyper/hudfarger, så lenge huden er frisk/hel.

Etter behandlingen - Resultat

Huden vil være rosa, lik en solbrent hud i 1-3 dager og noe »ruglete» og tørr mens den leges. Resultatene vil synes gradvis etter hver behandling. Vi anbefaler ofte 3-6 behandlinger for å oppnå de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke.

Behandlingstid

Behandlingen tar alt fra 20 til 60 minutter.
Dersom du ønsker bedøvelse må du komme 20 minutter før behandling.

EGENOPPLYSNINGSSKJEMA

Opplysninger til din hudterapeut før oppstart av behandling.

Om microneedling behandling

Med microneedling-pennen lager våre behandlere en kontrollert »skade» i huden din. Pennen er motorisert og har mange små nåler. Ved hjelp av nålene, lager vi mange tynne kanaler ned i epidermis (overhuden) og dermis (bindevevslaget av huden), Huden aktiverer da reperasjonsmekanismene i kroppen og reparerer »skadene».

Nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden leges og fornyes. Det fører til færre rynker, porer, arr og pigmenter. I tillegg har microneedling en unik oppstrammende effekt.


Under behandlingen med skinpen tilfører vi serum med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet, basert på naturlige virkestoffer (bla. lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer).

Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måten reduseres rynker og linjer, og gir deg en vakker sunn hud med jevn hudtone og glød!

Hva kan vi behandle?

 • Arr/Aknearr
 • Slapp og solskadet hud
 • Fine linjer og rynker
 • Store porer
 • Pigmentflekker
 • Strekkmerker
 • Akne


Kontraindikasjoner: 

 • Kelloider
 • munnsår
 • vorter
 • ustabil diabetes
 • hudkreft
 • bruk av blodfortynnende medisiner
 • Gravid/amming,
 • brukt isotretinoin eller cellegift siste året.

SKINBOOSTER MED SKINPEN


Microneedling er behandlingen som gjør alt!
- For deg som ønsker å jobbe aktivt med huden eller gi den en skikkelig boost!

Dette er en hyaluronsyrebehandling som gir naturlig volum og spenst tilbake.! Med SkinRepen fører vi fuktighet ned i huden og gir deg ett naturlig og langvarig resultat.

Fordelene med fuktboooster utført med SkinRepen er at man unngår klumper som man gjerne får ved bruk av sprøyte. Og i tillegg reduseres linjer, pigmenteringer, arr òg øker fastheten og spensten i huden din. Huden stimuleres til å fornye og reparere seg selv.

Behandlingen gjør huden godt mottakelig for aktive ingredienser, Så, vi vil være behjelpelig med et skreddersydd hjemmebehandlings program til å følge opp.

Vi anbefaler alltid kur for best resultat. Antall behandlinger vurderes fra ønsket resultat og hudtilstand, men generelt er 3 til fire behandlinger med et intervall på tre til fire uker optimalt.

I tiden etter behandlingen vil huden oppleves plumpet og fresh. Noe rødhet umiddelbart etter behandlingen er ikke uvanlig, men dette roer seg fort. De påfølgende dagene kan huden virke noe stram og tørr, som en «solbrentfølelse». Noen kan flasse litt. De fleste vil oppleve huden fastere, strammere og mer glødende etter en microneedling behandling!

BOOK GRATIS KONSULTASJON