Hydrafacial JLo Beauty Boost

Glød med selvtillit!

JLo HYDRAFACIAL BOOSTER

Utstråling begynner med hud, men den slutter ikke der. Når du ser best ut, føler du deg best - og din indre glød skinner igjennom!


HUDTYPE Alle


EFFEKT

Strammer opp, fukter og jevner ut hudtonen med vår nyeste booster – Inspirert av nr. 1-selgeren: THAT JLO GLOW™ SERUM, som gir en intensiv oppsiktsvekkende utstråling.

  Hydrafacial-antiage

  JENNIFER OM HYDRAFACIAL!

  Den nye JLO  HYDRAFACIAL BEAUTY BOOSTER ble skapt for å hjelpe deg med å føle deg trygg på huden din, og gi DUGGFRISK GLØD - resultater du vil se og føle umiddelbart.

  Ta det fra Jennifer Lopez selv!

  HYDRAFACIAL JLO: LØFTER! LYSNER! FUKTER!

  Og det er akkurat det denne boosteren gjør. Det er det perfekte Hydrafacial-tillegget for en showstoppende duggfrisk glød med glatt, myk, smidig hud.

  Prøv det med din neste behandling!

  JLO-Beauty-Ingredienser

  INGREDIENSER

  Denne næringsrike boosteren kombinerer østlige og vestlige ingredienser for å bidra til å stramme, lysne og fukte huden.


  Niacinamid Kjent for å glatte ut, fukte og levere beskyttende egenskaper mot miljøbelastninger for sunn og strålende hud.


  Olivenbladekstrakt Bidrar til å redusere forekomsten av aldring ved å gi næring til huden. Proprietær


  Hydracomplex Laget av nærende ingredienser (riskliekstrakt, polyglutaminsyre og hyaluronsyre) som jobber sammen for å bidra til å forbedre hudens fuktighet, smidighet og plumphet.


  Fermentert Adaptogen Blend Laget med lysende, mykgjørende og oppstrammende ekstrakter av snøsopp, rødbeter og tigergress for å støtte og gjenopprette hudens duggfriske glød.


  Hyaluronsyre Gir økt fuktighet og hjelper huden å holde på fuktigheten.