Peel PRX-T33

PRX-T33 KOMBINASJON AV PEELING OG INJEKSJONSBEHANDLING

WiQo PRX-T33

PRX-T33 er en hybrid behandling som gir klare resultater for:

 • Glød og vitalitet
 • Jevn hudtone
 • Plump og fasthet
 • Dyp hydrering.
 • Motvirker aldring
 • Bevarer kvaliteten og funksjonene i huden.

PRX-T33 Brukes på ansikt og kropp mot:

 • Pigmenteringer og solskader
 • Rynker og linjer
 • Tørr hud
 • Redusert styrke i huden og tap av elastisitet
 • Ujevn hudtone
 • Arr/ akne arr ansikt og kropp
 • Strekkmerker på kropp
 • Aldrende hud på hals, dekolletage og hender
PRX-T33-ansiktsbehandling
prx-t33_ansikt-kropp

BEHANDLINGER FOR
ANSIKT, HALS OG DECOLITÈ

PRX-T33 ANSIKT 

PRX-T33 ANSIKT 

Vi behandler ansiktet inkl. under kjevelinjen

40 min

PRX-T33 ANSIKT & HALS

PRX-T33 ANSIKT & HALS

Vi behandler ansikt og ned til halsgropen

45 min

PRX-T33 DECOLITÈ

PRX-T33 DECOLITÈ

Vi behandler fra halsgropen og ned på brystet

50 min

HVORDAN UTFØRES PRX-T33?

På Balanse Helsespa får du først en konsultasjon hos en av våre kosmetisks hudpleiere som er kurset i PRX-T33. Ved konsultasjonen får du svar på dine spørsmål og din behandler vurderer hvorvidt PRX er egnet for deg. Konsultasjon er inkludert i første behandling som tar ca 45 minutter.


 • Først fjernes all make-up og huden forberedes med en “pre-treatment” som er spesielt utviklet for PRX-T33. Denne rensen forbedrer penetreringen av peelingen og etterlater huden ren, men ikke tørr, samtidig som den stabiliserer hudens pH balanse.
 • Deretter påføres PRX-T33 peeling i det antall lag som passer for din hud og masseres godt inn. Peelingen masseres inn i huden med et bestemt trykk i lymferetningen for å optimalisere effekten av de aktive ingrediensene og for å nå de dype lagene i huden.
 • Overflødige rester av PRX-T33 nøytraliseres å med vann.
 • Til slutt påføres rikelig med Wiqo Crema Nutriente (en svært fuktende krem) og så får du hvile med en kjølende og beroligende Ice Mask.


Under PRX-T33 behandlingen kan du oppleve en lett kriblende, brennende følelse, dette er imidlertid moderat og avtar raskt. Peelingen nøytraliseres så med vann og behandlingen avsluttes med en beroligende og fuktighetsgivende krem.


Hva er PRX-T33?

PRX-T33 er en hybrid behandling mellom peeling og injeksjonsbehandling


PRX-T33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder blant annet 33% TCA (trikloreddiksyre), men er mildere enn tradisjonell kjemisk peel med TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det som er unikt er at produktet ikke forårsaker “frosting”, slik TCA vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet.

Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing. Årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojic syre. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, stimulerer kolagenproduksjon og gir en hudforbedring.


PRX-T33 er CE-merket med en internasjonalt patent.


Hvordan fungerer behandlingen?

PRX-T33 er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre, 3% hydrogenperoksid og kojic syre som jobber i synergi på cellenivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne reparasjonsmekanismer. Noe som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.

 • Hydrogenperoksid har en sterk anstiseptisk effekt samtidig som den har til oppgave å beskytte den ytre delen av huden og hjelpe med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet.
 • TCA stimulerer fibroblaster til økt kollagenproduksjonen i huden, øker hudens elastisitet og har i tillegg en betennelsesdempende effekt.
 • Kojic syre beroliger huden, behandler hyperpigmentering og redusere betennelse.


Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Antall behandlinger varierer avhengig av hudtype, området som behandles og dine ønsker med behandlingen. Flere pasienter blir fornøyde med en behandling, mens mange velger å ta en kur for å oppnå et langsiktig og varig resultat.

Siden resultatene av PRX-T33 behandlingen utvikles gradvis, anbefales det å gjennomføre en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom.
Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.


Hvor mye koster PRX-T33 behandling?

En detaljert prisliste finner du her: PRISER PRX-T33


FORBEREDELSER


Behandling med PRX-T33 trenger ingen spesielle forberedelser og kan utføres i lunsjpausen, om man vil. Siden PRX-T33 skiller seg fra klassisk TCA-behandling ved at den ikke forårsaker lyssensitivitet, kan den brukes hele året.


For best resultat anbefaler vi følgende:

Dersom du bruker hudpleieprodukter som inneholder aktive ingerdienser som for eksempel retinol, hydroquninon eller syrer (f.eks AHA) OG dersom disse produktene forårsaker hudirritasjon, må du avslutte bruken 15 dager før PRX-T33 behandling. Bruken kan gjennopptas så fort du er ferdig med kuren. Dersom du tåler produktene og disse ikke forårsaker hudirritasjon, kan du utføre PRX-T33 behandling uten å ta pause fra dine hudpleieprodukter.
Pasinter som fjerner uønsket hårvekst i ansiktet med enten laser eller voks, bør vente til huden er tilhellet
For menn: Skjegget må barberes dagen før dersom du ønsker å få behandling i området med skjeggvekst.


Forsiktighetsregler:

 • PRX-T33 blir ansett som en trygg behandling og komplikasjoner er sjeldne. Det er allikevel slik at alle medisinske behandlinger, inkludert kosmetiske behandlinger, kan potensielt gi bivirkninger.
 • Dersom du har brukt tabletter med isotretinoin, eller fikk utført kraftige laserbehandlinger eller peelinger, må det gå 6 måneder fra behandlingen ble avsluttet til du kan begynne med PRX-T33.
 • Tryggheten ved behandling i svangerskap eller under amming er ikke klarlagt, og man skal derfor ikke ta behandling under svangerskap eller amming.

Det er 18 års aldersgrense.



ETTER BEHANDLINGEN


Den store fordelene med PRX-T33 behandlingen er at den hverken “peeler” eller flasser. Siden behandlingen normalt har ingen nedetid og det er lov å begynne å bruke sminke samme dag, kan de fleste fortsette med sine vanlige aktiviteter etter behandlingen. Enkelte pasinter kan kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent. I så fall vil lett flassing oppstå på dag 3-4.


For best resultat anbefaler vi følgende etter behandlingen:

 • Selv om PRX-T33 ikke forårsaker lyssensitivitet og kan brukes hele året, også om sommeren, må du bruke solfaktor med SPF30 eller 50 i etterkant av behandlingen.
 • Unngå varme bad og badstue i noen dager i etterkant av behandlingen.
 • BRUK WiQo ETTERBEHANDLING: Etter behandlingen er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde denne tilstanden, samt få mest mulig ut av behandlingen, må hudens pH-verdi holdes lav og hudbarrieren må opprettholdes. Det er derfor viktig å bruke den tilhørende hudpleieserien, for ikke å påvirke resultatet negativt. Etterbehandling består av WiQo dag/nattkrem og serum. WiQo dag-/nattkrem: Brukt morgen, kveld og etter behov. Denne kremen styrker hudbarrieren og har en fuktighetsgivende og kollagenstimulerende effekt. WiQo Fluido Levigante serum: Brukes om natten og skal påføres 30 minutter før WiQo dag- / nattkrem (unngå følsomme områder). Serumet bidrar blant annet til hudens cellefornyelse.


RESULTATER AV Prx-T33

Hvilke resultater kan du forvente?


PRX-T33 gir fantastiske resultater, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Dermapen, Prophilo og Radiesse. Behandlingen kan selvfølgelig også kombineres med andre injeksjonsbehandlinger, laser, mesoterapi, trådløft og PRP. PRX gjøres da vanligvis før de andre behandlingene.

PRX-T33-Resultater-Dermapen-Prophilo-Radiesse

BOOK GRATIS KONSULTASJON