Plasma Pen

PLASMA PEN FIBROBLAST BEHANDLING

Oppstramming og løft

plasmaenergifokuserte stråler for sublimering av overflatelaget av huden (epidermis), uten å forårsake skade på det omkringliggende vevet, eller vev som ligger under overflaten.

Hva behandler vi med Plasma pen?

Denne revolusjonerende Ikke-kirurgiske metoden bruker vi til oppstramming av slapp, hengende hud


 • Øyelokk, øyesonen
 • Halsløft
 • Ansikt
 • Oppstramming av rynker og hudforyngelse
 • Arrbehandling, inkludert aknearr
 • Fjerning av godartede lesjoner
 • couperos sprengte blodkar i ansikt

Hvem og hva passer behandlingen for?

Behandlinger kan utføres så snart løs hud begynner å vises. Hvis det er en genetisk disposisjon for hengende øyelokk, ikke vent til tilstanden blir kritisk, og prøv å løse problemet i tide. Behandlingen passer for både menn og kvinner.

COUPEROSE | SPRENGTE BLODKAR

Couperose er sprengte blodkar som vises som små tynne tråder, eller med "kropp" i senter og se ut som en edderkopp, derfor kalt edderkoppårer.

Hva er Couperose?

Couperose er når veggene på kapillærene er skadet og mister evnen til å trekke seg sammen. Couperose er en fellesbenevnelse for små sprengte blodkar (teleangiektasier), røde flekker (spiderveins), prikker (cherryspot) og generell rødhet i kinnene (også kalt eplekinn). Oftest er ansiktet påvirket, men hals, bryst og andre områder kan også affiseres.


For mange er rødhet i huden og tydelige blodårer i ansiktet veldig skjemmende. En kombinasjon av dårlig bindevev og en genetisk disposisjon er den mest sannsynlige årsaken til couperose. I tillegg har ytre påvirkning som sol og kulde en stor innvirkning på problemet. 

PRIS

 • Øvre eller nedre øyelokk  inkl. bedøvelsekrem  3500,-
 • Øvre og nedre øyelokk inkl. bedøvelsekrem  5000,-
 • Overleppe inkl. bedøvelsekrem 3000,-
 • Overleppe og hake inkl. bedøvelsekrem 6000,-
 • Panne inkl. bedøvelsekrem  4500,-
 • Nese inkl. bedøvelsekrem   4000,-
 • Fjerne sprengte blodkar  Fra kr 1000,-

Mer informasjon kan du få ved å kontakte oss på telefon 48426000, eller sende oss en e-post til: hud@balansespa.no eller booke time for en uforpliktende konsultasjon . På en konsultasjon vil vi kunne gi deg all informasjon om behandlingen du søker.

EGENOPPLYSNINGSSKJEMA

Opplysninger til din hudterapeut før oppstart av behandling.

HVA GJØR PLASMA PEN?

Behandlingen går ut på å lage en rekke små prikker langs de stramme linjene i huden. Det forårsaker umiddelbar sammentrekning og oppstramming av hudfibrene, og derved løfter, remodellerer og forynger huden.


Phi-Ion Pen utnytter materiens plasmatilstand. Dette involverer ionisering av gass som finnes i atmosfæren og skaper en mikroelektrisk utladning som sublimerer det overdrevne/slappe overflatelaget av epidermis.


Denne metoden kan brukes til å behandle visse områder uten å skade det omkringliggende vevet eller utsette huden for overdreven varme.


Det er vanligvis tilstrekkelig at behandlingen utføres én gang for å oppnå ønsket resultat. En måned senere vurderes det om ytterligere behandlinger er nødvendig. Resultatene forventes å forbli synlige i minst 9 måneder.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen er basert på å lage en serie miniatyrprikker på den valgte delen av ansiktet eller kroppen. Denne prosessen utløser sammentrekning og oppstramming av kollagenfibre, noe som resulterer i løft, remodellering og foryngelse av huden.


✅ Utmerkede resultater gis i kombinasjon med microneedling-behandling.


Er behandlingen ubehagelig?

Før behandlingen påføres lokalbedøvende krem, slik at smertene under behandlingen minimeres. Det er vanligvis smertefritt eller lett ubehagelig.


Hvor lang tid tar behandlingen?

Avhengig av området som behandles, er gjennomsnittlig behandlingstid 1 time, med 20 minutter for bedøvelsekrem.

RESULTATENE

Når kan vi se resultatene etter behandlingen?

I de fleste tilfeller ses resultatet under behandlingen og etter behandlingen. Absolutt det beste resultatet er etter at hudforyngelsesprosessen er fullført.


Hvor lenge varer resultatet?

Holdbarheten til resultatene avhenger av hudens tilstand, graden av rynker og overflødig hud som behandles. Hvis det er mer løs hud vil en behandling gi et godt resultat, men det er ikke nok. På grunn av tyngdekraften og den naturlige celledelingsprossessen, vil resultatet vare ca 9 måneder. Med gjentatte behandlinger kan man få en godt forbedret hudtilstand, og resultatene kan vare i flere år.

 

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Antall behandlinger er individuelt og avhenger av regionen som behandles og hudens nåværende tilstand. Én behandling kan gi spektakulære resultater og er ofte nok. Dersom det er nødvendig å gjenta behandlingen, anbefales det etter 3-4 måneder.


ETTER BEHANDLINGEN

Unngå følgende:

 • Å vaske ansiktet i 12 timer etter behandling.
 • Utsette huden for direkte sollys i løpet av de første 24 timene. Vennligst bruk hatt og solbriller.
 • Innen de første 24 timene: Påføre sminke.
 • Innen de første 48 timene: Bruke ansiktspudder/ foundation.
 • Innen de første 5 dagene: Unngå solarier, badstuer, svømmebassenger og/eller svømming i det fri.
 • Innen de første 5 dagene: Delta i overdreven fysisk aktivitet og/ eller sport og fysiske aktiviteter som forårsaker overdreven svette.
 • Innen de neste 3 ukene: Gjennomgå Botox- eller Filler-behandlinger


PROSESSEN ETTER BEHANDLINGEN

Klynger av gule flekker, opptil 0,2 mm i diameter, vil dukke opp i det behandlede området og vil forbli synlige i de neste 5 dagene. Øyelokkene kan hovne opp og du kan føle en stikkende følelse. I løpet av de første 2 dagene anbefales det å bruke en kald kompress for å redusere hevelse. Ingen krem anbefales som pleie etter behandling. Men i tilfelle klienten føler en rå følelse, er det nødvendig å påføre Skin Candy Aftercare Balm, med start 3 dager etter behandlingen, 2 eller 3 ganger om dagen. Alle bivirkninger bør forsvinne innen 7 til 10 dager.


NEDETID

Etter behandlingen varer hevelsen i øyelokkene i 2-3 dager. Overflateskorper som dannes under regenerering av huden, faller fra hudens overflate etter 3-5 dager. Etter det er det en ny, forynget hud som er litt rosa i fargen de neste par dagene.

KONTRAINDIKASJONER

Hvem kan ikke gjennomføre behandlingen?


 • Kan ikke gjennomføres på gravide eller ammende.
 • Noen type medikamenter kan ha kontraindikasjon for behandling, så opplys til i helseopplysningsskjema om du skulle gå på medisiner.
 • noen typer autoimmune sykdom kan også ikke behandles, har du spørsmål så kan du ringe oss.


LURER DU PÅ NOE OM CARBON LASER PEEL?

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Behandlingstid


BEHANDLINGSTID

50  min


Ingen smerte


SMERTE
Lite til ingen ubehag

Nedetid


NEDETID
Kort

Antall behandlinger


ANTALL
1 behandling er
vanligvis nok

BOOK GRATIS KONSULTASJON