TANNBLEKING

TANNBLEKING UTEN PEROKSIDER

MED TF LED TANNBLEKINGSSYSTEM


Skånsom og effektiv tannbleking uten peroksider!

TF LED Tannbleking er skånsomt og effektivt og på bare 50 minutter kan du få lysnet tennene med 2 - 9 fargetoner! Det er ingen bivirkninger ved behandlingen og den kan utføres så ofte som hver 3. måned.

For å få det optimale resultat er det en god ide å få utført en tannrens (tannsten) hos tannlege i  løpet av de siste 6 måneder før blekingen.

Hvor lyse tenner den enkelte kan oppnå avhenger av ditt eget utgangspunkt og er derfor helt individuelt fra person til person. Noen kan få en tannfarge som er flere nyanser hvitere, mens andre oppnår en generell jevnere farge på tennene da man fra før av for eksempel har hatt ulike fargetoner på tennene og synlig misfarge.

OBS! I de 24 timene etter behandlingen skal du unngå matvarer og drikke med fargestoffer, og snus og tobakk.

60 min 1990,-


Hvordan utføres tannblekingen:

  1. Ta plass i stolen, Ved hjelp av en fargeskala blir din nåværende tannfarge bestemt.
  2. Rengjør dine tenner i 30 sek. Vi gir deg en engangstannbørste (I mellemtiden vil vi starte med å fylle den første av 3 skinner med BeautySmile gel).
  3. Terapeuten plasserer den fylte skinnen i munnen din og gelen får kontakt tennene. Så blir BeautySmile’s LED-lys aktivert og du slapper av i 12 min.
  4. Etter 10-15 min bytter vi gel i skinnen og dette gjentas i alt 3 ganger.
  5. Se din nye hvite tannfarge!


Hva er TF LED Tannbleking?

Vi tilbyr et effektivt alternativ til den tradisjonelle tannbleking, da denne ikke skader eller sliter på emaljen! Ønsket om hvite tenner har eksistert i mange århundrer. Hvite tenner var og er stadig et tegn på sunnhet og skjønnhet - Et hvitt smil utstråler sunnhet, suksess og skjønnhet - Et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av velvære.

TF Tannbleking gel inneholder et aktivt blekemiddel, (uten peroxider), som aktiveres med kaldt LED-lys.

Gelèns fotoaktiverte virkestoff reagerer med misfargingene i tannemaljen, og etter kun 45 avslappende minutter vil dine tenner bli 2-9 fargetoner lysere. Gelèn påvirker ikke ditt tannkjøtt og/eller din tannemalje.

TF Tannbleking gel bleker dine tenner på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerte eller bivirkninger.