SPA & VELVÆRE

SPA & SPAPAKKER

THAI NATURMEDISIN


MEDISINSK URTE - THAI SPA

En kroppsskrubb av havsalt og naturlige urter, rengjør og gjenoppretter hudens utstråling. Etterføles av en 90-minutters kroppsmassasje der vi benytter en blanding av 100% naturlige essensielle oljer

120 min  1800,-


VELVÆRE - THAI SPA

For normal hud

I Thailand har man i århundrer brukt tamarind som et naturlig rensende middel. Hvit leire og tamarind er naturlige ingredienser med utmerket dypt rensende egenskaper og gjør dette   produktet ideelt for bleking. En blanding av essensiell oljer med sitron for å fremme blodsirkulasjon og Rose, tilsatt som en effektiv hormonregulator for å forhindre pigmentering.

120 min  2000,-

             

For alle hudtyper

Thailandsk hvitleire er kjent for at den er mineralrik og har oppstrammende egenskaper og er derfor en viktig ingrediens for denne kroppsmasken. En forfriskende thai hvitleire innpakkning trekker ut urenheter og oppretter hudens sunne fasthet. Melkesyre, (planteuttrekk), har lysnende og astringente effekt. Aromablandingen av Yiang Yang og sitronoljer kompletterer blomstertonen med en liten tone av sitrus for å frembringe en stemning av vår og sommer!

120 min  2000,- 


For alle hudtyper også sensitiv - After Sun Relief

Denne lindrende kroppsinnpakkingen pleier øyeblikkelig solbrenthet og stikkende følelse. Grønn Te er en god kilde til antioksidanter og har en oppstrammende effekt. Mynte og Kaffir Limeblader virker dypt rensende og antibakteriell, forbedrer sirkulasjonen, lindrer ubehagene ved solutslett og demper hudtemperaturen. Huden etterlates myk og komfortabel.

120 min  2000,- 


AVSLAPPENDE - THAI SPA                                                                        

Brightening Scrub (oily skin) Havre og Jasmine Rice Scrub er beriket med vita min E & B. Sammensetningen av denne skrubben virker klarnende på hudtonen og forbedrer hudens fuktighet. Den unike formulaen virker dypt rensende og oppstrammende.

Huden oppleves myk og får en fantastisk glød etter behandlingen. En sammensatt blanding av kokosolje, lavendel og geraniumoljer eller Lotusolje beroliger og balansere hudens sebum.

90 min 1500,- Hva er en kroppsskrubb?

En kroppsskrubb/ -peel er en spabehandling som fjerner døde hudceller og etterlater huden frisk, jevn, fuktigtet og myk!

Vi velger et tilpasset peelingprodukt som så masseres på huden din og skylles deretter bort for å få frem din sunne friske hud !

Det er mange fordeler med en kroppskrubb

En kroppsskrubb vil exfoliere huden. Det vil si at døde hudceller, tørr og flakkete hud, slipes vekk slik at den blir myk og glatt. Skrubbprodukter inneholder vanligvis en oljeaktig base som fukter og beroliger huden din mens den masseres på huden din. En skrubb kan også være forfriskende, og forbedre blod– og lymfesirkulasjonen i hudens oerflate. Derfor kan den også  bidra til å bekjempe cellulitt og forbedre hudtone.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta