MASSASJE & SPA

MASSASJE

MEDISINSK THAI MASSASJE


MASSASJE RYGG - Ingefær Kompress                                             

I denne massasjen benyttes urtekompressputer som inneholder varm ingefærolje på ryggen. Med en unik «trykk og press» teknikk, vil den varmende effekten av ingefær, lindre muskelverk og smerter. Etterpå arbeider vi med beroligende thailandske teknikker på rygg, nakke og skuldre.

60 min 1000,-

30 min 600,-


MASSASJE - Thai Urte  ompress                                                       

(Thai klassisk massasje)

her kombinerer vi effekten av thailandsk massasje med varme og urter for å lindre ømme og såre muskler. I disse varme kompressputene benytter vi en tradisjonell oppskrift med ferske urter av Plai Root, Tamarind blad, gurkemeie, Bergamot Peels, kamfer og sitrongress.

50 min 900,- 

30 min 500,-


THAI DYPVEVSMASSASJE                                                                   

Denne dypvevs massasjen bidrar til sunnere søvnmønstre, stimmulerer kroppens nervesystem til å forbedre kroppens restitusjonsevne og gjenoppretter balanse. Tradisjonell thaillandsk massasje er et gammelt system for helbredelse. Dette unike og komplette behandlingssystemet kombinerer rytmisk massasje, akupressur, mild vridning, dyp strekking og meditasjon. Thai massasje frigjør spenning, øker vitalitet og skaper helhet av sinn, kropp og ånd.

60 min 1000,- 

30 min 500,-


AROMATERAPI - Thai Olje Massasje                                                 

Her kombineres kraften av berøring med luktesansen. Thai Aromaterapi er det riktige valget når du trenger dyp avspenning og frigjøre stress. Den er også effektiv for å myke opp muskelspenninger og lindre smerter,  Massasjen stimulerer blod- og lymfesystemene og øker dermed sirkulasjonen. Dette hjelper til å  redusere cellulitter  og fjerne giftig avfall toxiner (slaggstoffer mellom  cellene).

Anspente muskler slapper av, stive ledd mykner og nerver blir avspente -  Du vil oppleve en følelse av total avslapning for både sinn og kropp.

60 min 1000,-FOTSONE TERAI                                                                                   

Fotsoneterapi er basert på massasje og trigging av soner i føttene som gjenspeiler kroppens organer.

Effekt: Kan styrke immunforsvaret, redusere stress, smertelindrende, hjelpe mot hodepine/migrene og gi økt energi/ overskudd. Styrke fordøyelse og urinveier og hjelpe på hormonelle forstyrrelser. Kan også påvirke blod- og lymfekretsløpet, virker utrensende og avgiftende. En naturlig målsetning i behandlingen er å skape og opprettholde balanse. Soneterapi fremmer først og fremst kroppens selvlegende prosesser i kroppen.

50 min 750.-


Urte Sauna

 

THAI URTE STEAM                                                                               

Slapp av i en forfriskende Thai Urte Sauna i 15-20 minutter. Dampen fra vår egen unike urteblanding, åpner opp porene i huden og fjerner toksiner i tillegg til å balansere de tre doshasene. Thai Urte Steam vireker også oppstrammende på huden og gir den nydelig glød!

Avtal med din massasjeterapeut for og bestille urtesauna.

25 min 390,-

SPA

MEDISINSK THAI SPAMEDISINSK URTE - THAI SPA                                                             

En kroppskrubb av havsalt og naturlige urter, rengjør og gjenoppretter hudens utstråling. Etterføles av en 90-minutters kroppsmassasje der vi benytter en blanding av 100% naturlige essensielle oljer

120 min  2000,-VELVÆRE - THAI SPA                                                                           

For normal hud

I Thailand har man i århundrer brukt tamarind som et naturlig rensende middel. Hvit leire og tamarind er naturlige ingredienser med utmerket dypt rensende egenskaper og gjør dette  produktet ideelt for bleking. En blanding av essensiell oljer med sitron for å fremme blodsirkulasjon og Rose, tilsatt som en effektiv hormonregulator for å forhindre pigmentering.

120 min  2000,-

             

For alle hudtyper

Thailandsk hvitleire er kjent for at den er mineralrik og har oppstrammende egenskaper og er derfor en viktig ingrediens for denne kroppsmasken. En forfriskende thai hvitleire innpakkning trekker ut urenheter og oppretter hudens sunne fasthet. Melkesyre, (planteuttrekk), har lysnende og astringente effekt. Aromablandingen av Yiang Yang og sitronoljer kompletterer blomstertonen med en liten tone av sitrus for å frembringe en stemning av vår og sommer!

120 min  2000,- 


For alle hudtyper også sensitiv - After Sun Relief

Denne lindrende kroppsinnpakkingen pleier øyeblikkelig solbrenthet og stikkende følelse. Grønn Te er en god kilde til antioksidanter og har en oppstrammende effekt. Mynte og Kaffir Limeblader virker dypt rensende og antibakteriell, forbedrer sirkulasjonen, lindrer ubehagene ved solutslett og demper hudtemperaturen. Huden etterlates myk og komfortabel.

120 min  2000,- 
AVSLAPPENDE - THAI SPA                                                                                                                            

Brightening Scrub (oily skin) Havre og Jasmine Rice Scrub er beriket med vita min E & B. Sammensetningen av denne skrubben virker klarnende på hudtonen og forbedrer hudens fuktighet. Den unike formulaen virker dypt rensende og oppstrammende.

Huden oppleves myk og får en fantastisk glød etter behandlingen. En sammensatt blanding av kokosolje, lavendel og geraniumoljer eller Lotusolje beroliger og balansere hudens sebum.

90 min 1500,- 


Hva er en kroppsskrubb?

En kroppsskrubb/ -peel er en spabehandling som fjerner døde hudceller og etterlater huden frisk, jevn, fuktigtet og myk!

Vi velger et tilpasset peelingprodukt som så masseres på huden din og skylles deretter bort for å få frem din sunne friske hud !

Det er mange fordeler med en kroppskrubb

En kroppsskrubb vil exfoliere huden. Det vil si at døde hudceller, tørr og flakkete hud, slipes vekk slik at den blir myk og glatt. Skrubbprodukter inneholder vanligvis en oljeaktig base som fukter og beroliger huden din mens den masseres på huden din. En skrubb kan også være forfriskende, og forbedre blod– og lymfesirkulasjonen i hudens oerflate. Derfor kan den også  bidra til å bekjempe cellulitt og forbedre hudtone.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta