Skinpen - Nano-needling

YOUR NAM


Microneedling


for yngre og bedre hud!


Microneedling er en meget populær og effektiv behandling for å oppnå sunn og finere hud. Kjent for sin unike egenskap til permanent reparasjon!


Synlige resultater etter bare 1 behandling!

Skinpen  stimulerer hudens naturlige egenskaper til å regenerere og reparere seg selv og gir  synlig  forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Huden fornyes i de korrekte hudlagene på en trygg og sunn måte og stimuleres til en synnlig friskere hud!

 


Fordeler med Skinpen:

• Ingen hudtraume

• Kan behandle solbrun hud

• Behandler hele kroppen

• Passer alle hudtyper

• Behandler meget effektivt tynn og sensitiv hud

Hvordan oppleves behandlingen

Hva kan man forvente?


Behandling av  et helt ansikt tar ca 30 minutter. Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden kan kjennes litt øm og stram samme dag og kan føles litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over dine daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i et par uker etter behandlingen.


Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker.


Det vil være nødvendig med 1-4 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 2-4 uker mellom behandlingene. Avhengig av hudtilstand anbefales oppfølgingsbehandling hvert år.


  • Forbedret struktur, fasthet og spenst.
  • Reparerer hudbristninger (tynn hud blir tykkere)
  • Forminsker arr 
  • Forminsker rynker – alle typer rynker blir forminsket
  • Reduserer pigmenteringer
  • Forminsker sprengte blodkar –  disse blir mindre synlige.
  • Forbedrer store porer og tykk, livløs hud

Områder for behandling


Hva kan behandles med microneedling?


Microneedling er en måte å fornye huden på, slik at skader og aldringstegn repareres av huden selv - naturlig uten injeksjoner eller syntetiske stoffer. Microneedling kan forbedre og fornye huden på en rekke områder:
ARR


STORE PORER


SOLSKADER


RYNKER


LINJER


PIGMENTER


STRUKTUR


STREKKMERKER


Hudforbedrende og fornyenede

Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.

I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden.

Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.

 

Antirynkebehandling

Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen , og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.

Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år. Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca. 12 timer.

 

Aknearr og andre arr

Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden vil ta med hjem for bruk mellom behandlingene.

Behandling av akne arr er alltid min. fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.


Strekkmerker

Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen brukes det en krem ​​med effekt på strekkmerker som du vil ta med hjem til bruk mellom behandlingene.

Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av min. fire behandlinger med min. en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten svært mye.

Nanopore Needling


Tredje generasjon microneedling


Nanopore Turbo Roller er et av markedets beste verktøy for microneedling: Med micronåler fra tyskland og motor fra Sveits.


I motsetning til andre verktøy, kan dette apparatet justere lengden på nålene avhengig av hudproblem vi skal jobbe med og områder i ansiktet.


Den lager også en mye mer presis vertikal perforering i huden enn tradisjonelle dermarollere - Minimert ubehag, bedre effekt og trygg behandling!


Hvordan virker Nanoneedling

Virkning og effekt på hudenMicroneedle ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn andre  maskinelle behandlinger som for eksempel lasersliping, dermabrasjon og kjemiske peelinger. Nanoneedling er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen for å viske ut rynker og jevne ut arr.


Nano-nålene (kun 1-2 mm) i Nanopore turboroller lager tusenvis av mikrokanaler i huden. Dette stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i huden og det man setter slik i gang hudens egen fornyelsesprosess. Valg av nålelengde vil avhenge av hvilket område som behandles, hudens tykkelse og formålet med behandlingen. Særlig på eksemplevis arr må man ha en viss lengde for å oppnå ønsket effekt.


Underhuden reagerer ved å  frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes i en prosess som tar ca . 4 uker. Kollagen er en del av vår underhud, men tykkelsen på de kollagene lagene blir mindre jo eldre du blir og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.

Kollagenproduksjonen bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.


I behandlingen benyttes i tillegg ulike serum med aktive ingredienser som er tilpasset hudproblemet. På grunn av de mange tusen mikroskopiske kanalene som behandlingen medfører, tilates de aktive ingrediensene å penetrere hudens barriere. Kliniske studier viser at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.Skinbooster filler & Nanoneedling

Kombinèr med skinbooster filler!


Skinbooster behandlingen med filler er en perfekt kombinasjonsbehandling i microneedling. Mens en vanlig filler formål er å jevne ut rynker og gir volum til ansiktstrekk, jobber Skinbooster filleren med å forbedre hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden. Den forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet. Den kan også bidra til å forbedre fine linjer og ujevnheter som akne arr.


Filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden, som bidrar til en sunn hud med et strålende utseende.


Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker. Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta