ANSIKT

KLASSISK HUDPLEIE

Balanse Signatur

50 min - Pris fra kr


Trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her skreddersyr vi en effektiv behandling for deg. Her opplever du de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt lett utklemming ved behov. Behandlingen tilpasses det din hud trenger.
Dersom du ønsker å legge til vippe- og/ eller brynstyling, velger du bare

"Balanse Signatur M/ Vipper & Bryn" 995.00

HYDRAFACIAL® - Clean & Moist

40 min 


Eksepsjonell dyprens, peeling og fukt/antioksidant behandling - En behandling tilsvarer 3-4 vanlige behandlinger som f.eks dyprens og peels!

Les mer om Hydrafacial®  HER

1500.00

HYDRAFACIAL® - Antiage / Pigments & spots

90 min 


I tillegg til den mest effektive dyprensen du kan tenke deg, peeling og fukt/antioksidant behandling, får du tilført naturlige aktive peptider som gir mild botox-tilsvarende reduksjon i uttrykket rynker. Øker kollagenproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet. Eller du kan velge å fokusere på pigmentskader.

Les mer om Hydrafacial®  HER  1800.00

HYDRAFACIAL® - 007 Deluxe

50 min 


Med denne neste generasjons growthfactor: ReGen GF vil denne behandlingen booste produksjonen av kollagen og elastin, dempe inflamasjon, akselerere hudreparasjon og gi dyp hydrering. Du vil kunne erfare reduserte fine linjer og en lett filler-effekt

Les mer om Hydrafacial®  HER

1990.00

Dyprens

50 min 


Denne behandlingen er for deg som trenger en grundig dyprens av huden. Her fjerner vi urenheter og tilstopninger manuelt og avslutter med en maske som etterlater huden ren og klar.

Bør gjentas for best resultat og kan av og til være nødvendig. 

Bestill

990.00

Ungdom

60 min 


Har du lyst til å ta vare på huden din eller har du problemer med urenheter? Vi tilpasser behandlingen ditt behov og gir deg god informasjon om hvordan du best kan ta vare på din hud inkludert anbefalninger for gode hjemmeprodukter.795.00

KOSMETISK HUDTERAPI

Kjemiske Peelinger

Behandlinger for  ulike hudproblemer og hudskader

995.00

SensiPeel

30 min 


Stabiliserer og roer ned hud som er sensitiv, rød og stresset samt rosacea. Bygger opp og styrker hudens funksoner, særlig de små blodkarene. Bygger opp barrieren og fuktighetsnivået.

Velg SensiPeel + LED-Lysterapi for å bla dempe inflamasjoner og rødhet.

AknePeel

30 min 


Behandling for både komedonisk akne og inflammatorisk akne (de to mildeste formene for akne eller kviser). Vi behandler også seboreisk eksem med denne behandlingen. Vi tilpasser behandlingen mht alder og behov. Best effekt kan forventes etter 4 behandlinger

Velg Aknepeel + LED-Lysterapi for å bla dempe inflamasjoner og rødhet.

995.00

Mild - Medium Peel 

30 min 


Vårt utvalg av milde til medium peelinger er trygge og effektive - Hvis du trenger korrigerende, forbedrende hudpleie eller en god vedlikeholdsbehandling har vi den rette for deg. Vi tilpasser behandlingen ditt behov og hudproblem. Passer for alle hudtyper.

995.00

Medium+ Peel

30 min 


Kjemiske peelinger gir korrigerende og forbedrende resultat for deg som vil ha langvarig hudfornyelse. Vi kan adressere solskader, hyperpigmentering, arr, aknearr llinjer og rynker. I tillegg kan vi forbedre hudtonen og styrke elastisiteten (oppstrammende). Vi anbefaler kur for best resultat, men man kan også komme langt med en behandling.

1290.00

Enerpeel Eyes & Lips

30 min 

Her kan vi redusere linjer, rynker og kråketær. Skape en jevnere, fyldigere hud rundt øynene og gi et flott løft av øyelokkene. Enerpeel EL kan også lysne huden under øynene, for et sunnere yngre utseende. Denne behandlingen er designet spesielt for de følsomme områdene rundt øynene og munnen. På grunn av den unike formulaen i Enerpeel® EL vil vi kunne oppnå tilsvarende resultater som du ville gjort med en høy styrke syre, men med Enerpeel EL begrenses og kontrolleres irritasjon og rødhet.

1290.00

Enerpeel Hals & Decolitè

30 min 


Behandling mot aldringstegn i den delikate huden på halsen. Reduserer pigmenteringer i huden og solskader. Peelen har også en oppstrammende effekt og gir huden glød.

1290.00

Enerpeel Hands

30 min 


Hendene er utsatt for sollys og store mekaniske og kjemiske påkjenninger. Symptomer som: rynker, pigmenteringer og synlige blodkar bedres. En effektiv og trygg medium peel for hendene! Kort helingsperiode og jobber på «leverflekker», linjer og rynker, pigmentflekker og solskadet hud. Enerpeel hands er spesiallaget for behandling av huden på hendene. Du får en hud på hendene som ser yngre ut - Strammere, mer fyldig og klar hudtone. Best effekt kan forventes etter 3 behandlinger

Legg denn gjerne til i en ansiktsbehandling og få -15%1290.00

Nanoneedling - microneedling

Permanent hudfornying og reparasjon

Skinpen med Kjemisk peel

30 min - pris fra


TDS Skinpen er siste generasjon microneedling = nanoneedling. Stimulerer til permanent hudfornying og reparasjon - sikkert og naturlig. Revitaliserer huden og gir synlige resultater raskt. TDS Skinpen reduserer rynker, porer, arr, pigmenteringer, strekkmerker, sprengte blodkar og rød hud og gir oppstramming. Vi kan adressere flere problem i samme behandling.

(Pris uten bedøvelse)2600.00

Skinpen 1 lokalt område

30 min - pris fra


Gjelder 1 område - for eksempel overleppe, enkelt arr eller tilsvarende. (uten bedøvelse)

1400.00

Skinpen kropp

30 min - pris fra


Stimulerer til permanent hudfornying og reparasjon |DNA Peel øker effekten på behandlingen og gir dypere virkning. Vi kan behandle: Pigmentskader, strekkmerker, arr, aknearr og forbedre spenst/ tonus.

*Avtales med din hudterapeut på forhånd.

(Uten bedøvelse)

3500.00

OPERA LED-Lysterapi

Inkl. Opera Peptidmaske

30 min - Pris fra 


Denne effektive nyheten stimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden. Det blå lyset er antibakterielt og fjerner skånsomt bakterievekst i huden. Rødt lys fremmer kollagenproduksjonen og er helende.
Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 15 minutter.

Hver behandling kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur. Behandlingen kan gjerne suppleres med andre behandlinger med sikte på å styrke og utvide behandlingsresultatene.

For eksempel: klassiske ansiktsbehandlinger, Dermastamp og microneedling (skinpen), kjemiske peelinger og Hydrafacial.

Inkludert med rens, fuktmaske og Operamasken

25 min 990.- 

Legg til i annen behandling 690.-


LES MER HER

690.00

Balanse Optimal

30 min - pris fra


Vår egen avanserte kombinasjons behandling: KJEMISK PEEL + SKINPEN + FUKTFILLER + LED-LYSTERAPI Utviklet for deg som ønsker den optimale effekten fra èn og samme behandling: Forbedrer hudteksturen, hudtonen og blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød. Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud. Den tilfører huden en mengde vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere, og gjenoppretter hudens fukt-balanse. Den stimulerer kollagen -og elastin produksjonen som minskes med alderen, og gjør at huden strammes opp og blir glattere.

*Avtales med din hudterapeut på forhånd.

(Inkl. bedøvelse)

5600.00

HYALURON PEN 

Hyaluron Pen 

20-60 min | Priser fra kr 


Kosmetisk Filler

En helt ny måte å sette hyaluronsyre /«fillers» uten nål. Ved hjelp av stempeltrykk presses «fillers» inn i huden - Uten nål og uten smerte. Behandlingen tar 20-60 minutter. Resultatet varer i 4-10 måneder.

LES MER OM HYALURON PEN HER


Vi informerer om at vi har 20 års aldersgrense på filler.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta