HydraFacial™

HYDRAFACIAL®
MESOTERAPI 3 STEG - 30 MINUTT

Verdens beste hudpleiebehandling som gir deg
Ren, frisk og glødende hud -
 Masse spenst og fukt – uten nedetid!
Hva er Hydrafacial
HydraFacial er nr. 1 på hudpleietoppen i USA, og får stor oppmerksomhet i TV og magasiner. HydraFacial gir raske resultater uten nedetid. Derfor er den også blitt kjendisenes ”må ha” behandling før rød løper.


Mer behagelig og effektiv hudforbedring finnes ikke - Den forebygger hudaldring og hudproblemer. Den forbedrer hudfunksjonene og etterlater huden ren, frisk og glødende med masse spenst og fukt.


HydraFacial er, for oss terapeuter på Balanse Helsespa, et viktig behandlingsverktøy for å gjenskape ren, frisk og glødende hud. Du får umiddelbart synlig resultat. Behandlingen er meget effektiv på tilstoppede porer, grove porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr, grov hud.
En behandling tilsvarer gjerne 3-4 vanlig manuelle hudpleiebehandlinger!


Hvordan virker det?

Hydrafacail benytter en patentert vortex teknologi som innsluser  virkestoffer fra naturen på en svært effektiv, men skånsom måte. Teknikken skiller HydraFacial fra ordinære og klassiske dermabrasion behandlinger.

HydraFacial fjerner døde hudceller, fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende hud. Samtidig tilføres huden fuktighet og  reparerende serumer.

Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i alle hudtyper. HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – Alt på en gang!

Ved å benytte (patentert) Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling-prosess som trekker ut talg og tilstoppinger, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.


Hvilke resultater kan forventes av hudpleiebehandling med Hydrafacial?

• Reduksjon av fine linjer og rynker.

• Normalisering av fet / akne utsatt hud.

• Mindre porer.

• En jevnere glød og sunnere hudtone.

• Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastisitet i huden.


Hvordan oppleves hudpleiebehandlingen?

En Hydrafacial behandling oppleves av de aller fleste som behaglig og avslappende. Det føles som om en ”våt børste som beveger seg langsomt over ansiktet ”.

En svak rødme kan oppstå etter Hydrafacial behandling pga. lett massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.


HydraFacial er en behandling som alle kan ta!

 • Tenåringshud i overgangsfasen fra barnehud uten talgproduksjon til voksen hud kan slite med urenheter og acne. Hydrafacial gir skånsom og smertefri dyprens, hvor ingrediensene ikke er for sterke for en ung hud.
 • Fet og tilstoppet hud får langtidseffekt av dyprensen og gir forbedret oksygentilførsel i lang tid.
 • Aldrende hud med funksjoner som går saktere, får en god boost og stimuleres til forbedret funksjoner og dermed hjelpes den til å pleie seg selv!
 • Tørr, livløs, gusten hud.
 • Fet, tilstoppet hud og acneutsatt hud.
 • Dehydrert hud, fine linjer og rynker.
 • Solskader, hyperpigenteringer og ujevn hudtone.
 • Selv de med den mest følsomme huden kan behandles.


Umiddelbar synlig forbedring! Sunn og frisk hud med ny glød!


Hvor mange behandlinger trenger jeg for å se resultater?

De fleste føler at huden får et skikkelig kick, med en friskhet og renhets følelse etter bare en behandling med Hydrafacial. For de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne utsatt hud, anbefales en serie på 3-8 behandlinger med Hydrafacial med 7-10 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling med HydraFacial en gang i måneden.BEHANDLINGENE


1. HYDRAFACIAL™ CLEAN & MOIST

Fjerner døde hudceller, fremmer sunn cellevekst og eksepsjonell dyprens uten ubehag! Regulerer oljete hud/ akne. Forbedrer hudstruktur, glød og fuktighetsbalanse.

Cleanse + Peel

Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, myker det opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

Extract + Hydrate

Acid Peel GlySal i kombinasjon med Vortex-Fusion, teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden.

Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

Fuse + Protect

Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder «super-serumet» Antiox-6 ™ eller Antiox+™, som booster hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt


2. HYDRAFACIAL™ DERMABUILDER  ANTIAGE

Her får du alle 3 stegene pluss innslusing av Derma Builder™ Peptide Complex, som inneholder svært potente peptider. Dempende effekt på de mimiske musklene (botox-lignedene effekt,  uten toksiske bieffekter),  rynkereduserende effekt og forbedret elastisitet!


Derma Builder™ Peptide Complex:

Acetylkolinpeptid = Demper muskel nerveimpulser og  stimulerer fibroblaster og gir økt kollagenproduksjon. (Ikke-toksiske lantestoffer)

Palmitoyl dipeptid-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine = Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

Palmitoyl dipeptid-5 Diaminohydroxybutyrate = Opprettholder og beskytter, samtidig som den reduserer tilsynekomsten av fine linjer og rynker.

Hydroxythreonine - Peptide = reduserer pigmenteringer.


3. HYDRAFACIAL™ PIGMENTS & SPOTS 

anbefales for de som har solskader (pigmentflett) og ønsker en mer jevn hud. HydraFacial Signature Face Treatment utføres først, etterfulgt av Britenol Boost (serum), spesielt utviklet for å redusere solskader og pigmentflater. Det er klinisk bevist at Britenol forlater huden med en frisk gjær og med en jevnere overflate.

 • Renser i dybden
 • Peeler, både med vakuum og syrepeel
 • Kraftig vakuum suger ut urenheter og fjerner døde hudceller
 • Jevner ut hudtonen ved å jobbe med pigmenthemmere
 • Gir en umiddelbar glød og fukt


Britenol™ Booster Complex:

ALPHA-ARBUTIN & BEARBERRY (MELBÆR) EKSTRAKT -Begrenser graden av pigmenteringer etter UV-stråling og aldersflekker

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta