Hyaluron Pen

KOSMETISK FILLER

HYALURON PEN | SKIN PEN

En helt ny måte å sette hyaluronsyre fillers - uten nål! Ved hjelp av stempeltrykk presses hyaluronfilleren inn i huden - Uten sprøyte og uten smerte. Behandlingen tar 15-60 minutter. Resultatet varer i 4-12 måneder.


Vi informerer om at vi har 20 års grense på filler.LEPPEFORSTØRRELSE | KORRIGERING

Filler 1mlØnskes mer fylde og konturer, fukt og mykhet oppnås dette med filler. Vi kan også korrigere ujevnheter og skjevheter. Det gis ÷20% rabatt ved ny leppebehandling innen seks måneder. Utføres med hyaluronpenn og uten sprøyte.

Vi anbefaler CICASES Epithelializing Cream til hjemmepleie etter behandling.

0,5ml  1900

1ml     3200


RYNKEBEHANDLING FILLER

Med alderen mister huden volum og spenst og linjer kan bli mer framtredende. Hyaluronfiller kan løfte, fylle og forbedre områder som har linjer og rynker eller mangel på volum og spenst.

Vi anbefaler CICASES Epithelializing Cream til hjemmepleie etter behandling.

0,5ml  1900

1ml     3200


SKINBOOSTER MED NANOPORE SKINPEN

Gjenfukter huden i dybden dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir et naturlig sunt og friskt utseende. En kur på tre behandlinger kan i tillegg bygge volum.

Skinbooster 1 ml 

1. behandling med 1,0 ml 3.000

2. behandling med 1,0 ml 3.000

3. behandling med 1,0 ml 1.500

Totalpris 7.500  


Skinbooster 2 ml 

1. behandling med 2,0 ml  4.000

2. behandling med 2,0 ml  4.000

3. behandling med 2,0 ml  2.000

Totalpris 10.000


FORHÅNDSREGLER

Unngå i 1 uke etter behandling:
- Plukke på behandlet område
- Grov skrubb
- Solstudio, laser og hårfjerning
- Badstue og "sterke kremer"
- Ansiktsbehandling på området


VI BEHANDLER IKKE:
- Diabetespasienter
- Gravide og ammende
- Kreftpasienter og de som går på cellegift
- De med blødersykdom

- Dersom du går på sterke blodfortynnende tabletter - ev du må ha mulighet til

  å avstå medisinen i 2-3 dager.
- De med keloidose
- Hypersensitive
- De som går på isotretinoin
- De som er allergiske mot hyaluronsyre eller lokalbedøvelse
- De som går på kortisonkur


BRUKSOMRÅDER
Leppeforstørrelse, leppekorrigering, sinnarynker, nasolabialfurer, brynsløft, kinnbensløft, marionettelinjer og smårynker.


BIVIRKNINGER

Hyalax inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner.  I sjeldne tilfeller kan du få “blåmerker” etter noen av de, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

et oppstår sjelden bivirkninger av denne typen behandling, men svært sjelden kan HyaluronPenn utløse herpes simplex , blåmerke, irritasjon og lett inflammasjon ( forsvinner etter 24-36 t ) rødme og litt hevelse.


HVORDAN VIRKER DET?
Ved hjelp av stempeltrykk presses virkestoffet inn i huden og man oppnår tilsvarende effekt som med injeksjonsfiller. Med Hyaloronpenn brukes ikke nåler, og stoffene som tilføres er helt naturlige og gir huden kun økt volum - og er i tillegg reversibel (går tilbake) etter en viss tid. Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt. Da det ikke involverer en invasiv sprøyte som skjærer ned i huden, legger filleren seg øyeblikkelig naturlig i vevet.


HYALURON FILLER

I behandlingen brukes Hyalax - hyaluronsyre som varer ca 4 -12 mnd. Hyaluronsyre er lange fibre av sukkermolekyler som allerede eksisterer i huden sammen med andre fiber som kollagen , elastin og reticulin. Hyalax inneholder cross-linked sodium hyaluron 23mg/ml + phosphate buffer pH 6,8-7,4 q.s + sodium chloride.


Hyalax  er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker  ansiktsuttrykk og mimikk. Hyalax er en krystallklar gel som presses ned i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Hyalax er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre.

Hyalax gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. En behandling med Haylax varer normalt i 4–12 måneder, og med en etterbehandling kan effekten vare lengre evne ut arr.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta