Vipper og bryn er er med på og skape ramme rundt øynene og definerer ansiktsrekkene våre.  Vi benytter farger av høy kvalitet og de skal normalt vare 4-6 uker. Vi er kjent for å bruke sugaring til brynstylingen, noe som gjør det mer skånsomt og mer effektivt


Våre terapeuter har lang erfaring med styling av bryn og vipper og holder seg oppdatert på nye trender så vel som naturlig styling.


Klassisk Vippe & Bryn Styling


FORME BRYN 390,-

FARGE BRYN 260,-

FARGE OG FORME BRYN 450,-

FARGE VIPPER 370,-

FARGE VIPPER M/ ØYEMASKE 450,-

FARGE VIPPER + BRYN 460,-

FARGE VIPPER + FORME BRYN 550,-

FARGE VIPPER + BRYN + FORME BRYN 590,-


Balanse Vippe & Bryn Styling

Brynstyling Deluxe

45 min


FARGE + FORM + BRYNMAKE-UP For de perfekte bryn! Brynene formes ved bruk av sukkervoks og/eller pinsett, og klippes ved behov. Avsluttes med brynstyling (makeup) og anbefaling av hjemmeprodukter for å opprettholde dine flotte bryn.

Vipper Deluxe

30 min


ØYEMASKE+ VIPPEFARGE + KERATINKUR Vi starter med å legge en oppfriskende og fuktighetsgivende maske under øyenene før vi farger vippene med kvalitets farge som gir næring samtidig. Vi avslutter med en økologisk keratinkur som fremmer vekst og medfører at vippene blir sunnere og sterkere for hver behandling.


Vipper & Bryn Deluxe

 60 min


ØYEMASKE+ VIPPE & BRYN FARGE + FORME BRYN + KERATINKUR
Gir en fin og varig farge til dine bryn og vipper i 2-4 uker. Brynene formes ved bruk av voks og/eller pinsett, og klippes ved behov. Vi tilfører en økologisk keratinkur som fremmer vekst og gjør vippene sunnere og sterkere for hver behandling. Avsluttes med brynstyling (makeup) og anbefaling av hjemmeprodukter for å opprettholde dine flotte bryn


Vippeløft & Brynlaminering

Vippeløft med økologisk keratinkur

 50 min


LØFT, VOLUM, FYLDE og STYRKE for dine naturlige vipper med økologisk kur - Inneholder deilige ingredienser som keratin, silke, peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter. Fremmer vekst og styrke til vippene. Reparer hårets pigmenter og gjør at fargene varer opptil 60% lengre. ikke giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder, SLS, SLES eller ammoniakk. Ikke allergi fremkallende og ikke testet på dyr.


Vippeløft med økologisk keratinkur & Farge

 60 min


LØFT, VOLUM, FYLDE og STYRKE for dine naturlige vipper med økologisk kur - Inneholder deilige ingredienser som keratin, silke, peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter. Fremmer vekst og styrke til vippene. Reparer hårets pigmenter og gjør at fargene varer opptil 60% lengre. ikke giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder, SLS, SLES eller ammoniakk. Ikke allergi fremkallende og ikke testet på dyr. Varer ca 6-10 uker


Vippeløft Delux

 90 min


VIPPELØFT + BRYNSTYLING for dine naturlige vipper med økologisk kur og farge pluss farge og forming av brynene.

Rette ut vippeløft

 20 min


Vi retter ut vippene etter gammelt vippeløft eller om du har du fått utført dårlig vippeløft et annet sted, kan vi helpe med å rette de ut!

Inkludert økkologisk keratinkur for å gi tilbake næring og styrke til vippene dine.

ØKOLOGISK BRYN LAMINERING

 60 min - Pris fra kr


Vi introduserer ØKOLOGISK BRYN LAMINERING – Semipermanent brynforming!

I behandlingen får du også keratinkur som nærer og gir tykkere hårstrå for hver gang!* 

Det er inkludert farge og napping/sukkevoks hvis ønskelig eller nødvendig. Varer ca 5-8 uker.

Behandlingen passer for alle** 

 

Med denne flotte behandlingen kan vi hjelpe deg med å:

  • Få styr på ville og uregjerlige bryn.
  • Korrigere noe på asymetriske bryn.
  • Hjelpe strie bryn som vokser i «feil» retning på rett vei
  • Trylle med glisne tynne bryn, så de ser bredere/ fyldigere ut
  • Til og med korrigere (dekke til) hakk og glipper i brynene.

 

*Forutsetter at man bruker Bryn Mascara med keratinkur i mellom hver behandling.

**På gravide kan vi ikke garantere resultatet pga de hormonelle endringene i kroppen som pågår. Men, det er sjeldent vi ikke får resultat.

Pris Med farge 950.-