JEG VET IKKE...

Balanse Hudguide

FOR DEG SOM ER USIKKER PÅ HVA DU TRENGER

- Disse behandlingene er trygge å ta uansett hudproblem og vi kan
eventuelt enkelt tilpasse de når du kommer til timen.

BALANSE ÅPEN HUDPLEIE
50 MIN

Den enkleste løsningen! Uansett - trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her velger vi behandling fra vår nøye sammensatte meny og skreddersyr en effektiv behandling for din hud. Prisen bestemmes av hvilken behandling vi velger sammen etter hudanalysen. Ønsker du å gjøre noe med vipper og bryn, kan du velge det fra tilleggsmenyen vår .

BALANSE SIGNATUR

50 min


Trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her skreddersyr vi en effektiv behandling for deg. Her opplever du de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt lett utklemming ved behov. Behandlingen tilpasses det din hud trenger.
Dersom du ønsker å legge til vippe- og/ eller brynstyling, velger du bare "Balanse Signatur M/ Vipper & Bryn"BALANSE DYPRENS

50 min


Denne behandlingen er for deg som trenger en grundig dyprens av huden. Her fjerner vi urenheter og tilstopninger manuelt og avslutter med en maske som etterlater huden ren og klar.

Bør gjentas for best resultat og kan av og til være nødvendig. 

BALANSE UNGDOM

50 min


Har du lyst til å ta vare på huden din eller har du problemer med urenheter? Vi tilpasser behandlingen ditt behov og gir deg god informasjon om hvordan du best kan ta vare på din hud inkludert anbefalninger for gode hjemmeprodukter.


HYDRAFACIAL®

Clean & Moist

40 min


 Dyprens, peeling og fukt/antioksidant behandling - En behandling tilsvarer 3-4 vanlige behandlinger som f.eks dyprens og peels!


Denne kan vi enkelt oppgradere etter ditt behov - Du kan sette deg inn i alle Hydrafacial behandlingene HER

HYDRAFACIAL®

Antiage | pigments

50 min


I tillegg til den mest effektive dyprensen du kan tenke deg: Får du dyp peeling og fukt/antioksidant behandling. Dju kan velge mellom naturlige aktive peptider som gir mild botox-tilsvarende effekt i rynker. Dette øker kollagenprodusjonen og forbedrer hudens elastisitet. Eller du kan velge å fokusere på pigmentskjlolder og flekker.

- Du kan sette deg inn i alle Hydrafacial behandlingene HER

OPERA LED-Lysterapi

Med Peptid maske 

30 min

stimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden.  Rødt lys fremmer kollagen-produksjonen og er helende.
Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 25 minutter. Kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur.
Behandlingen kan gjerne suppleres med Sensipeel


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta