MER OM HYDRAFACIALHvem behandles IKKE med HydraFacial?

Har du spesielle hudsykdommer, går på antibiotika, er under behandling med cellegift eller stråling, er gravid eller ammer, har nettopp gjort kjemisk peeling, brukt fruktsyrer eller har herpesutbrudd? Da må du kontakte oss for mer informasjon.


HVOR OFTE kan jeg ta behandlinger?

Hvor ofte man tar behandling, avhenger av hudtype og hudtilstand. Vi anbefaler ofte kurer når huden er fet, tørr, har fine linjer, urenheter og hyperpigmenteringer. Kurer på 3-8 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom anbefales for best mulig effekt, men kan kan også velge å kun gå 1 gang i måneden som en vanlig ansiktsbehandling.


ETTER BEHANDLINGEN?

Hva bør jeg være oppmerksom på: Etter behandling skal man bruke minimum solfaktor 30 og være forsiktig med direkte soleksponering i 4 uker. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig og bruker produkter tilpasset din hud og hudtilstand. 


HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behandlingen varer fra 40-60 minutt og avhenger av hvilken behandling som velges.

HVA FÅR DU AV HYDRAFACIAL

• Fine linjer og rynker reduseres

• Normalisering av olje / akne

• Mindre porer

• Jevnere glød og sunnere hudtone

• Fukt og elastisitet styrkes


HVA ER HYDRAFACIAL-BEHANDLINGEN?


  • Unik dyprens - av absolutt alle porer!
  • Fjerner hudormer og døde hudceller.
  • Eksfolierer og peeler effektivt, behagelig og skånsomt
  • hudsliping med vortex vacuum.
  • Detoxifisering av huden.
  • Forbedrer oksygenopptak.
  • Innslusing av hyaluronsyre og aktive næringsstoffer,
  • Innslusing av kraftige antioksidanter, vitaminer, mineraler, peptider og hyaluronsyre.

 
RESULTAT: SUNN OG FRISK HUD MED NY GLØD!

HVORDAN OPPLEVES EN HYDRAFACIAL


Alle føler at huden får et skikkelig kick, med en unik friskhet og renhetsfølelse
etter bare en behandling med Hydrafacial!


En Hydrafacial behandling oppleves behaglig og avslappende. Det føles som om en ”fuktig børste" som beveger seg langsomt over ansiktet.


En svak rødme kan oppstå etter Hydrafacial behandling pga. lett massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.


For de med mer spesifikke hudproblemer som: tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne - Anbefales en serie på 3-8 behandlinger med Hydrafacial med 7-14 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling ca en gang i måneden.

HVORDAN VIRKER HYDRAFACIAL?

Hydrafacail benytter en patentert vortex teknologi som innsluser  virkestoffer fra naturen på en svært effektiv, men skånsom måte. Teknikken skiller HydraFacial fra ordinære og klassiske dermabrasion behandlinger.


HydraFacial fjerner døde hudceller, fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende hud. Samtidig tilføres huden fuktighet og  reparerende serumer.

Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.


Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i alle hudtyper. HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.


HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – Alt på en gang!


Ved å benytte (patentert) Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling-prosess som trekker ut talg og tilstoppinger, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.


LITT AV HVERT OM HYDRAFACIAL

HydraFacial er nr. 1 på hudpleietoppen i USA, og får stor oppmerksomhet i TV og magasiner. HydraFacial gir raske resultater uten nedetid. Derfor er den også blitt kjendisenes ”må ha” behandling før rød løper.


Mer behagelig og effektiv hudforbedring finnes ikke - Den forebygger hudaldring og hudproblemer. Den forbedrer hudfunksjonene og etterlater huden ren, frisk og glødende med masse spenst og fukt.


HydraFacial er, for oss terapeuter på Balanse Helsespa, et viktig behandlingsverktøy for å gjenskape ren, frisk og glødende hud. Behandlingen er meget effektiv på tilstoppede porer, grove porer, sorte prikker, dårlig sirkulasjon og tørr, grov hud. En behandling tilsvarer gjerne 3-4 vanlig manuelle hudpleiebehandlinger!

HYDRAFACIAL™  BOOSTERE

DERMABUILDER™  PEPTID

Inneholder svært potente peptider. Demper muskelnerveimpulser med botox-lignende effekt. Stimulerer fibroblaster og gir økt kollagen produksjon. Rynkereduserende og forbedret elastisitet!

BRITENOL™ BOOSTER

ALPHA-ARBUTIN & BEARBERRY (MELBÆR) EKSTRAKT - Begrenser graden av pigmenteringer etter UV-stråling og aldersflekker

REGEN GF BOOSTER

Øker kollagen- og elastinproduksjonen, Reduserer nivået av frie radikaler demper inflamasjon, styrker bindevev.

NASSIF HYDRAGLUCAN BOOSTER

Dr Paul Nasssif har utviklet et eget serum for Hydrafacial! Hydraglucan Intense Hydration Booster
Designet for å øke fuktbalanse, celle- reparasjon og foryngelse mens den gjenoppretter fylde (plump) ved hjelp av sentrale ingredienser som hyaluronsyre, glucan og betaine