SUNN FRISK HUD MED NY GLØD på 30 min!

HYDRAFACIAL - Dyprens og hudforbedring uten nedetid

Den eneste hydra-dermabrasion behandling som
DYPRENSER - DETOXER - EKSFOLIERER - HYDRERER – alt på en gang!


HydraFacial-behandling er både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører reparerende serum for å forbedre huden.

HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og flere valgfrie tilleggs behandlinger, 


En spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand.

Effektiv og behagelig - renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som både beskytter og gjenoppbygger huden.


Du får umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med masse fukt og spenst.

Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.


I behandlingen rengjøres huden med tilpasset vakuumsug i kombinasjon med ulike serum. Dette øker både blod- og lymfesirkulasjonen, Og døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt. Deretter tilføres ulike næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.


HydraFacial er så effektiv og gir så mye glød at den i en årrekke har ligget som nr. 1 på hudpleietoppen i USA.


Hva skjer før HydraFacial?

Våre proffesjonelle hudpleiere er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor foretar vi alltid en konsultasjon før vi starter og en av våre kosmetiske hudpleiere vil snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser og eventuelt kur, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.


Etterbehandling

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Våre kosmetiske hudpleiere gir deg god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinsk-kosmetisk hudpleieserier fra GlowBiotics og Dr NassifMD. Du vil oppleve en forsterket og bedre effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger med et tilpasset hudpleie program for huden hjemme. Vi er opptatt av at du har de riktige produktene og ikke mer enn du trenger. "Less is More" er ofte det mest effektife. 


Hva koster en HydraFacial?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

BEHANDLINGEN


Kun Hydrafcial benytter den patenterte vortex-fusion teknologien til å rense, dyprense, hydrere og nære.
Hydrafacial har egne serum som i 3 steg gir deg den tilfredsstillende gløden:

RENS + PEEL

____________


Avdekker den friske huden
med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

DYPRENS + FUKT

____________


Fjerner urenheter og komedoner

med smertefri vakuum-teknikk. Innslusing av fuktgivende ingredienser

REPARER + BESKYTT

____________


 Overøser huden med peptider og antioxidanter som beskytter og  gjenoppbygger huden.

For maksimal glød!

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og behandling.


Trinn 1: Rensing og Eksfoliering
En kombinasjon av melkesyre og glucosaminer myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.


Trinn 2: Acid Peel,

Den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, gir en uovervinnelig dyprensi og peeling. Dappes og strykes på huden i områder som er tettet til og trenger dypere behandling.


Trinn 3: Vortex-Extraction™
I dette trinnet benyttes en spesial rens som myker opp talg og urenheter og talg og slagstoffer fjernes ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.
Trinn 4: Vortex-Fusion™

Det siste trinnet avgifter og beskyttes huden mot frie radikaler. Vi enytter  et “super-serum” Antiox-6 ™ som bygger opp hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

Trinn 5-6 Tilleggs boostere

Vi har i tillegg ulike serumer som kan tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. 


Finn din HydraFacial