SENSITIV HUD

Reagerer med rødhet og i mange tilfeller ulike reaksjonsformer som kløe, utslett, eksem eller lignende. Det er viktig å bygge opp hudens og kapillærenes styrke og motstandskraft slik at huden kommer i balanse.


Typiske kjennetegn for sensitiv hud:

  • Vanlige hudpleieprodukter gir svie, kløe eller en brennende følelse
  • Huden din rødmer lett
  • Huden virker flassende og tørr
  • Du opplever tilfeldige røde flekker i nakke og / eller ansiktROSACEA

Består av kraftig utvidete blodkappilerer og røde «knuter» som inneholder en type bakterie. Det er viktig at en med rosacea ikke foretar utklemming av disse «knutene». Derimot trenger hud med rosacea riktige og profesjonelle behandlinger.


Typiske kjennetegn for Rosacea:

  • Ulike grader av rødhet og utvidete blodkappilerer 
  • Rødheten starter først i kinnene og kan utvikle seg til hele ansiktet 
  • I de alvorligste tilstandene er det en betennelsestilstand i blodkappilærene 
  • Røde «knuter» som kan ligne på akne

LED-LYS TERAPIStimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden.  Rødt lys fremmer kollagen-produksjonen og er helende. Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 25 minutter. Kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur.
Behandlingen kan med fordel suppleres med de ovvenstående behandlingene.

ANBEFALTE BEHANDLINGER FOR SENSITIV HUD & ROSACEA

 Det er ikke nødvendig å skille mellom sensitiv hud og rosacea når vi velger behandling, Vi tilpasser hver behandling etter at vi har definert hudproblemet og setter opp en individuell hud-protkoll for deg. 

SensiPeel

Stabiliserer og roer ned hud som er sensitiv, rød og stresset samt rosacea. Bygger opp og styrker hudens funksoner, særlig de små blodkarene. Bygger opp barrieren og fuktighetsnivået.

PROBIOTICA NOURISHING PEEL - GlowBiotics

Hudpleie forsterket med probiotika! Balanserer rødhet og stresset hud. Særlig bakterielle feks. akne og rosacea. Men, også eksem, sensitiv hud, sebhorre og perioral dermatitt.

FILLER SKINBOOSTER

Med needling

Skinbooster gjenfukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Kan forebygge sensitivitet ved ekstremt tørr hud. Utføres med Skinpen (nanoneedling) og ikke sprøyte. Det er en ikke-invasiv innslusing av fuktighetskoponenter som hudens egne. Fuktifilleren fordeler seg jevnt i huden øyeblikkelig og uten klumper.

En kur på tre behandlinger kan i tillegg bygge fylde i huden.