FOR PIGMENTER - UJEVN HUDTONE

Sensitiv hud reagerer med rødhet og i mange tilfeller ulike reaksjonsformer som kløe, utslett, eksem eller lignende. Det er viktig å bygge opp hudens og kapillærenes styrke og motstandskraft slik at huden kommer i balanse.

Typiske kjennetegn for sensitiv hud:

 • Vanlige hudpleieprodukter gir svie, kløe eller en brennende følelse
 • Huden din rødmer lett
 • Huden virker flassende og tørr
 • Du opplever tilfeldige røde flekker i nakke og / eller ansikt


Rosacea består av kraftig utvidete blodkappilerer og røde «knuter» som inneholder en type bakterie. Det er viktig at en med rosacea ikke foretar utklemming av disse «knutene». Derimot trenger hud med rosacea riktige og profesjonelle behandlinger.

Typiske kjennetegn for Rosacea:

 • Ulike grader av rødhet og utvidete blodkappilerer 
 • Rødheten starter først i kinnene og kan utvikle seg til hele ansiktet 
 • I de alvorligste tilstandene er det en betennelsestilstand i blodkappilærene 
 • Røde «knuter» som kan ligne på akne

KLASSISK HUDPLEIE

Balanse Signatur

50 min - Priser fra kr


Trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her skreddersyr vi en effektiv behandling for deg. Her opplever du de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt lett utklemming ved behov. Behandlingen tilpasses det din hud trenger.
Dersom du ønsker å legge til vippe- og/ eller brynstyling, velger du bare

"Balanse Signatur M/ Vipper & Bryn" 995.00

HYDRAFACIAL® - Clean & Moist

40 min 


Eksepsjonell dyprens, peeling og fukt/antioksidant behandling - En behandling tilsvarer 3-4 vanlige behandlinger som f.eks dyprens og peels!

Les mer om Hydrafacial®  HER

1500.00

HYDRAFACIAL® - Antiage / Pigments & spots

90 min 


I tillegg til den mest effektive dyprensen du kan tenke deg, peeling og fukt/antioksidant behandling, får du tilført naturlige aktive peptider som gir mild botox-tilsvarende reduksjon i uttrykket rynker. Øker kollagenproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet. Eller du kan velge å fokusere på pigmentskader.

Les mer om Hydrafacial®  HER  1800.00

HYDRAFACIAL® - 007 Deluxe

50 min 


Med denne neste generasjons growthfactor: ReGen GF vil denne behandlingen booste produksjonen av kollagen og elastin, dempe inflamasjon, akselerere hudreparasjon og gi dyp hydrering. Du vil kunne erfare reduserte fine linjer og en lett filler-effekt

Les mer om Hydrafacial®  HER

1990.00

Dyprens

50 min 


Denne behandlingen er for deg som trenger en grundig dyprens av huden. Her fjerner vi urenheter og tilstopninger manuelt og avslutter med en maske som etterlater huden ren og klar.

Bør gjentas for best resultat og kan av og til være nødvendig. 

Bestill

990.00

Ungdom

60 min 


Har du lyst til å ta vare på huden din eller har du problemer med urenheter? Vi tilpasser behandlingen ditt behov og gir deg god informasjon om hvordan du best kan ta vare på din hud inkludert anbefalninger for gode hjemmeprodukter.795.00

Skjønnhet med karakter
er bedre enn jaget
etter det perfekte 


Behandlinger uten kirurgi gir deg trygge, langvarige
og effektive resultater 

Kjemiske Peelinger

Behandlinger for ulike hudproblemer, hudskader og aldersbetingede endringer

995.00

SensiPeel

30 min 


Stabiliserer og roer ned hud som er sensitiv, rød og stresset samt rosacea. Bygger opp og styrker hudens funksoner, særlig de små blodkarene. Bygger opp barrieren og fuktighetsnivået.

Velg SensiPeel + LED-Lysterapi for å bla dempe inflamasjoner og rødhet.

Les mer om  LED-Lysterapi HER

AknePeel

30 min 


Behandling for både komedonisk akne og inflammatorisk akne (de to mildeste formene for akne eller kviser). Vi behandler også seboreisk eksem med denne behandlingen. Vi tilpasser behandlingen mht alder og behov. Best effekt kan forventes etter 4 behandlinger

Velg Aknepeel + LED-Lysterapi for å bla dempe inflamasjoner og rødhet.

LED-Lysterapi HER

995.00

Mild - Medium Peel 

30 min 


Vårt utvalg av milde til medium peelinger er trygge og effektive - Hvis du trenger korrigerende, forbedrende hudpleie eller en god vedlikeholdsbehandling har vi den rette for deg. Vi tilpasser behandlingen ditt behov og hudproblem. Passer for alle hudtyper.

995.00

Medium+ Peel

30 min 


Kjemiske peelinger gir korrigerende og forbedrende resultat for deg som vil ha langvarig hudfornyelse. Vi kan adressere solskader, hyperpigmentering, arr, aknearr llinjer og rynker. I tillegg kan vi forbedre hudtonen og styrke elastisiteten (oppstrammende). Vi anbefaler kur for best resultat, men man kan også komme langt med en behandling.

1290.00

Enerpeel Eyes & Lips

30 min 

Her kan vi redusere linjer, rynker og kråketær. Skape en jevnere, fyldigere hud rundt øynene og gi et flott løft av øyelokkene. Enerpeel EL kan også lysne huden under øynene, for et sunnere yngre utseende. Denne behandlingen er designet spesielt for de følsomme områdene rundt øynene og munnen. På grunn av den unike formulaen i Enerpeel® EL vil vi kunne oppnå tilsvarende resultater som du ville gjort med en høy styrke syre, men med Enerpeel EL begrenses og kontrolleres irritasjon og rødhet.

1290.00

Enerpeel Hals & Decolitè

30 min 


Behandling mot aldringstegn i den delikate huden på halsen. Reduserer pigmenteringer i huden og solskader. Peelen har også en oppstrammende effekt og gir huden glød.

1290.00

Enerpeel Hands

30 min 


Hendene er utsatt for sollys og store mekaniske og kjemiske påkjenninger. Symptomer som: rynker, pigmenteringer og synlige blodkar bedres. En effektiv og trygg medium peel for hendene! Kort helingsperiode og jobber på «leverflekker», linjer og rynker, pigmentflekker og solskadet hud. Enerpeel hands er spesiallaget for behandling av huden på hendene. Du får en hud på hendene som ser yngre ut - Strammere, mer fyldig og klar hudtone. Best effekt kan forventes etter 3 behandlinger

Legg denne gjerne til i en ansiktsbehandling og få -15%1290.00

NANONEEDLING - MICRONEEDLING - DERMAPEN SKINPEN

Kjært barn har mange navn, men samme funksjon: Permanent hudfornying og reparasjon

Den gamle microneedlingen er videreutviklet og nålene er laserkuttet til perfekt nanotynne nåler . Dette gir mindre ubehag og helt presis stimuli i hudens forskjellige lag.

Skinpen med Kjemisk peel

30 min - pris fra


TDS Skinpen er siste generasjon microneedling = nanoneedling. Stimulerer til permanent hudfornying og reparasjon - sikkert og naturlig. Revitaliserer huden og gir synlige resultater raskt. TDS Skinpen reduserer rynker, porer, arr, pigmenteringer, strekkmerker, sprengte blodkar og rød hud og gir oppstramming. Vi kan adressere flere problem i samme behandling.

(Pris uten bedøvelse.)


Les mer om Skinpen  HER

2600.00

Skinpen 1 lokalt område

30 min - pris fra


Gjelder 1 område - for eksempel overleppe, enkelt arr eller tilsvarende. (Pris uten bedøvelse.)

1400.00

Skinpen kropp

30 min - pris fra


Stimulerer til permanent hudfornying og reparasjon |DNA Peel øker effekten på behandlingen og gir dypere virkning. Vi kan behandle: Pigmentskader, strekkmerker, arr, aknearr og forbedre spenst/ tonus.

*Avtales med din hudterapeut på forhånd.

(Pris uten bedøvelse.)

3500.00

OPERA LED-Lysterapi

Inkl. Opera Peptidmaske

30 min - Pris fra 


Denne effektive nyheten stimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden. Det blå lyset er antibakterielt og fjerner skånsomt bakterievekst i huden. Rødt lys fremmer kollagenproduksjonen og er helende.
Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 15 minutter.

Hver behandling kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur.

Behandlingen kan gjerne suppleres med andre behandlinger med sikte på å styrke og utvide behandlingsresultatene. For eksempel: klassiske ansiktsbehandlinger, Dermastamp og microneedling (skinpen), kjemiske peelinger og Hydrafacial.

Inkludert med rens, fuktmaske og Operamasken

25 min 990.- 

Legg til i annen behandling 690.-


Les mer om OPERA LED HER

690.00

Balanse Optimal

30 min - pris fra


Vår egen avanserte kombinasjons behandling: KJEMISK PEEL + SKINPEN + FUKTFILLER + LED-LYSTERAPI Utviklet for deg som ønsker den optimale effekten fra èn og samme behandling: Forbedrer hudteksturen, hudtonen og blodsirkulasjonen, noe som gir huden masse glød. Den reduserer pigment og fine linjer, og gir dermed jevnere, klarere hud. Den tilfører huden en mengde vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre og peptider som gjør huden sunnere og friskere, og gjenoppretter hudens fukt-balanse. Den stimulerer kollagen -og elastin produksjonen som minskes med alderen, og gjør at huden strammes opp og blir glattere.

*Avtales med din hudterapeut på forhånd.

(Inkl. bedøvelse)

5600.00

HYALURON FILLER

Hyaluron pen

20-60 min | Priser fra kr 


Filler uten sprøyte

En helt ny måte å sette hyaluronfiller: helt uten nål! Ved hjelp av stempeltrykk presses «fillerene» inn i huden - Uten nål og uten smerte. Behandlingen tar 20-60 minutter. Resultatet varer i 3-10 måneder.

LES MER OM HYALURON PEN HER


Vi informerer om at vi har 20 års aldersgrense på filler. 


Les mer om filler med Hyaluron pen  HER


ANSIKTSLØFT 

Trådløft

80 min | Priser fra kr 


Trådløft uten kirurgi og nåler

​Med et profesjonelt 5-trinns lifting program gir vi deg ansiktsløft uten kirurgi.

Vi benytter 99.9% naturlige smeltetråder og patentert *TDN teknologi. ​​​Smeltetrådene absorberes lett fordi sammensteningen av aminosyrene er veldig lik de i kollagenproteinet i huden vår hud. Behandlingen er behagelig og avslappende.


 • Smertefri
 • Uten bivirkninger
 • Meget allergivennlig
 • Ikke-invasiv
 • Ingen nåler
 • inger blåmerker og hevelser
 • Umiddelbar effekt
 • Ingen nedetid


Forventet trippel effekt: Løft, oppstramming og økt elastisitet

I tillegg får man gjerne mer volum og  glød.


For et varig resultat anbefaler vi en kur på 3-4 behandlinger med en til to ukers mellomrom. Deretter er det anbefalt å ta en årlig vedlikeholdsbehandling. 


Vanlig PDO trådløft er en populær trend og tilbys i mange klinikker i hele verden. Men å kunne utføre denne metoden helt uten nåler og nedetid er noe nytt og dette gjør vår behandling enda mer foretrukket.


Takket være den nye kliniske bekrefrede TDN-teknologien, er den neste generasjonen trådløft smertefri, nålefri, ikke-invasiv og uten nedetid.


- Hva er den såkalte TDN-teknologien?

TDN- teknologi (Transfer Double Nanosphere) er kjerneteknologien for penetrering av aktive ingredienser som Hyaluronsyre, PPC, peptider og forskjellige aminosyrer. De aktive ingrediensene er innkapslet i nano-størrelse for å trenge enklere gjennom lipiden, og er beskyttet fra ytre faktorer som temperatur og varierende pH-nivåer.


 

Ingredienser og egenskaper:

 

 • Glykolsyre– fruktsyre, pH stabiliserende
 • Lycium barbarumextract (goji bær)– mykgjørende effekt, antioksidant
 • Blåbær ekstrakt– rik på vitamin A,C og E, beroligende
 • Asian coconut palm extract– antioksidant, fuktighetsbevarende, hudpleiende
 • Melkesyre– fruktsyre, pHstabiliserende, fuktbevarende, hudpleiende
 • Salisylsyre–fruktsyre Fibroiner et uoppløselig protein som er til stedeti silke. Fibroin er den fiberdannende del av natursilke
 • Adenosine– hudpleiende
 • Fullerenes– er rike på antioksidanter, noe som betyr at de bekjemper frie radikaler som forårsaker fine linjer og rynker i ansiktet . De øker hudens naturlige barriere, og gir beskyttelse mot faktorer som luftforurensning, og de har til og med vært kjent for å krympe porene
 • Niacinamide-(B3 Vitamin)– utglattende, virker stimulerende på blodsirkulasjonen
 • Chitosan– utglattende, pleiende, antioksidant
 • Sodiumhyaluronate– fuktbevarende, hudpleiende
 • AcetylHexapeptide-8– er en syntetisk kosmetikkbestanddel mot rynker. Det er et peptid som er et fragment av SNAP-25, et substrat av botulinumtoksin(botox)
 • Allantoin– hudpleiende, hudbeskyttende, beroligende
 • Copper tripeptide-1– Det har blitt funnet at biologisk effektive kobber-peptider hjelper huden til å: Regenerere nytt kollagen og elastin som forbedrer hudens fasthet og elastisitet, Reparer skader på den beskyttende hudbarrieren. Når huden gjenoppbygges og arr fjernes, trekker de elastiske egenskapene til huden inn i en jevn overflate.
 • Lacrice root extract– Det inneholder liquiritin, en aktiv forbindelse som hjelper til med å spre og fjerne eksisterende melanin i huden. Med andre ord, ikke bare kan det bidra til å forhindre dannelsen av nye flekker, men kan også lysne de eksisterende.
 • Centellaasiatica-extract– antioksidant, fuktgivende.
 • Green tea extract– hjelper med å redusere aldringstegnene, beroliger irritasjonen, utjevner misfarging, reduserer utseendet på cellulitter, lindrer rødhet og hevelse, reparerer skader, eksfolierer, reduserer utseendet og forekomsten av hudormer, eliminerer dødehudceller, bakterier og annet.
 • Soypeptide– Når det brukes i hudpleieprodukter, øker det hudens evne til å beholde fuktighet og gir en jevnende effekt for å redusere rynker. Soya er en fantastisk kilde til isoflavoner. Isoflavoner er fytoøstrogener, dvs. plantestoff som bl.a kan påvirke østrogenreseptorer i kroppen, men som ikke er hormoner.