FET - UREN HUD:

Fet hud har en høy produksjon av sebum (olje) og ser blank ut. Har ofte opphopninger av fett i form av sorte eller hvite talgklumper i porene. Porene er ofte store, og huden har gjerne en mindre avskalling av døde hudceller fordi talg binder hudcellene sammen. Huden kan se grov og gusten ut.


Fet hud er mer utsatt for urenheter og kviser og selv om huden ikke er tørr, kan den oppleves slik fordi den mangler fukt, spesielt om vinteren.


Denne huden trenger dyprensning hos hudterapeut samt effektive regulerende produkter til hjemmebruk. Noen ganger er oljen i huden blir til hardt talg blandet med døde hudceller. Da kan det være behov for oppfølgende behandling(er) fordi talget er så hardt.

 • Du opplever oljeaktighet i løpet av få timer etter rensing
 • Du har synlige porer i t-sonen og kinnene
 • Huden virker blank
 • Du føler deg aldri tørr eller stram
 • Huden har mange tilstoppede porer (hudormer)
 • Hyppige utbrudd er vanlige

ANBEFALTE BEHANDLINGER:

KLASSISK DYPRENS

Denne behandlingen er for deg som har komedoner, millier og fet hud - Hud som trenger en grundig dyprens. Dette er den klassiske dyprensen med 4 steg:

 1. RENS
 2. PEELING
 3. MANUELL UTKLEMMING
 4. MASKE
 5. KREM & SOLFAKTOR

Bør gjentas for best resultat og kan av og til være nødvendig. 

HYDRAFACIAL®

Clean & Moist

40 min

Dette er den mest effektive og mest skånsomme dyprensen på markedet - Òg den er smertefri!

Hver eneste pore i huden blir renset, og behandlet med den unike Vortex Fusion teknikken. Med bla. Glykol syre, salicyl syre, peptider, hyaluron syre, antioksidanter og andre oljeregulerende ingredienser.

Reduserer aknebakterien og beroliger stresset av den.

- En behandling tilsvarer 3-4 vanlige behandlinger!

LES OM HYDRAFACIAL

ENERPEEL AC

(Balanse AknePeel)

40 min

Behandling for både komedonisk akne og inflammatorisk akne (de to mildeste formene for akne eller kviser). Vi behandler også seboreisk eksem med denne behandlingen. Vi tilpasser behandlingen mht alder og behov. Best effekt kan forventes etter 4 behandlinger

- Velg Aknepeel + LED-Lysterapi for å bla dempe inflamasjoner og rødhet.

ENERPEEL PA 

(kosmetisk)

Er bygget opp av glycol syre som er meget effektivt til behandling av ulike hudproblemer som aldring i hud, akne, arr, tørr hud, linjer og rynker, fet hud og pigmenteringer. Enerpeel sin peel skiller seg ut fra de andre Glycol syre peelinger på grunn av den sikre penetreringen som betyr mindre rødhet, svie og lengde for å oppnå et godt resultat. Den høye prosenten i Glycolsyren gir raskt gode resultat og kort tilhelningstid.

For å oppnå best resultat med Enerpeel GA, vil vi evaluere effekten etter hver peeling, det vanligste er 1-4 behandlinger med ca 1- 10 dagers mellomrom kombinert med hjemmeprodukter.

OPERA LED-Lysterapi

Med Peptid maske 

30 min

Det blå lyset er antibakterielt og fjerner skånsomt bakterievekst i huden og det røde lyset er legende og stimulerer veksten av nytt sunt vev i underhuden.
- Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 25 minutter.

- Kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur.
- Behandlingen kan gjerne suppleres med Hydrafacial og AknePeel

Les om LED-Lysterapi