KAMPANJER | TILBUD

Kampanje hos

Balanse Helsespa

VINTERTEMA

 

 

 

 

Vinteren i Tromsø kan være ekstra

tøff for både hud og kropp. Derfor

har vi satt sammen en kampanje

med vinteren som tema.

Vinter

Vinterkampanje

 

Ansikt

HUDPLEIE FUKT & BALANSE

Vi opplever ofte at huden blir tørr og stram om vinteren og nå kan det føles som om hjemmeproduktene ikke er nok. Med denne bhandlingen gjenoppretter vi balansen i huden og booster den med fuktighet. Etterpå vil huden din oppleves smidig og få

gløden tilbake.

50 min 790.- (ord.pris 1340.-)

 

HUDPLEIE DETOX & ANTIOX

Føles huden din ekstra sliten og gusten? Her får du en effektiv rens og detox med pHformula produkter. I tillegg fjerner vi døde hudceller og urenheter med Hydrafacial.

Huden din blir ren, fresh og supersmooth.

50 min 990.- (ord. pris 1450.-)

 

PEEL & HYDRABOOST

Behandling med microneedling og filler gjenoppretter fuktighetsbalansen og setter samtidig i gang hudfornyende prosesser som strammer opp og gjør huden fastere og smidigere over tid. For optimal effekt kombinerer vi med en peeling som forbedrer hudens struktur, tone og andre skader, både i overflaten og dybden. 

Kombinasjonsbehandling med peel og collagenfiller med Nanopore Skinpen.

1. behandling 3100.-

2. behandling 3100.-

3. Behandlling GRATIS

 

VIPPELØFT MED KERATINKUR & FARGE

Vippeløft har blitt en populær behandling fordi det gir så flott effekt og varer lenge! Vippene formes vakkert og åpner blikket. Resultatet varer opp til 8 uker og vår unike ®Lash Filler gir en fortykning av naturlige vipper med ca 24% etter tre bare 3 behandlinger.

60 min 790,- (ord. pris 950,-)

 

IBROW "REHAB"

BROWpro® - Eye brow restoration system er en intensiv kur som reparerer ujevn og tynn hårvekst i brynene. De fleste av oss har faktisk potensiale til fyldige og tette øyenbryn. Kuren gjenoppretter og styrker hårsekkene og resultatene kan forventes iløpet av 2-3 måneder!

Kurpakke for hjemmebruk - inkludert 1 behandling i klinikken og 1 ekstra brynserum for hverdagsbruk.

1600,- (ord. pris 2300.-)

 

Kropp

 

ULTRATONE FIGURFORMING & DETOX

Detox, oppstramming og slanking mens du avspenner mentalt! 30 minutter med Ultratone tilsvarer ca 900 sit-ups og mange timers trening. Ultratone er markedets mest effektive maskin for oppstramming av de store muskelgruppene.

4 x 50 min Ultratone Body 3000.- (ord. pris 3960.-)

 

PEDIKYR FOR VINTERTØRRE FØTTER

Gi føttene litt ekstra pleie i vinterkulden! Behandlingen inkluderer et varmende fotbad, fotskrubb, pleie av negler og neglebånd òg fjerning av hard hud. vi avslutter med å massere inn en velgjørende cuddlebalm for fukt og næring til dine velpleide føtter.

60 min 650.- (ord. pris 790.-)

 

 

BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no