KAMPANJER | TILBUD
Velkommen til Balanse Helsespa

Sommer og ferie - Late dager på hytta eller stranda - Vi elsker sommer!

Uansett om du jobber eller har ferie, la oss hjelpe deg å ta vare på sommerhuden og sommerkroppen.

Vi har her laget et lite knippe av våre favorittbehandlinger for sommeren

Har du spørsmål om behandlingene, ikke nøl med å kontakte oss - Vi setter gjerne opp gratis konsultasjon. Du kan raskt bestille time på nettsiden, eller enkelt laste ned timma appen vår.


ANSIKT

pHformula MICRODERM & C-VIT

Vår perfekte sommerbehandling - Forebygger pigmenteringer og utjevner hudtonen, samtidlig som den gir et fint løft og glød i huden. Lett dyprens med utklemming peeling som fjerner gamle tørre hudceller. en deilig maske som fukter og booster! Passer for alle og tilpasses etter behov! 

50 MIN 890.-


SESDERMA FERULAC PEEL

Ferulac peel er en overfladisk, men en effektiv peel. Denne peelingen er basert på nanoteknologi, noe som betyr at de aktive stoffene har god absorpsjon i huden. Designet særlig for ulike typer solskadet hud som rynker, ujevn hudtone og pigmentering. Også mot akne, arrdannelser og store porer.


✅strammere hud
✅mindre porer 
 mer glød


Ferulac Peel fra Sesderma har verdens første patenterte antioksidant peeling system, som motvirker frie radikaler, stimulerer cellefornyelse og skal reparere DNA skader i huden. Antioksidantene bidrar også til at peelingens andre aktive ingredienser penetrerer huden bedre og gir dermed større virkning. Kan brukes på alle hudtyper, hudfarger og alle årstider også anvendes av gravide! Gir ingen irritasjon og har ingen risiko for hyperpigmentering.

Mild          1300.-

Avansert 1500.-

Kur hver 15 dag -10%

Legg til Fuktboost filler og få -30% på filleren i sommer!LEPPEFORSTØRRELSE | KORRIGERING

En ny og trygg metode for hyaluronfiller, utføres med et spesialinstrument - filler uten sprøyte! Unødvendg med bedøvelse fordi det ikke er smertefullt. Med denne kan vi skape mer fylde, konturer eller fuktighet i leppene. Vi kan også korrigere ujevnheter og skjevheter. 

1ml.           3200.-
0,5ml.        1990.- 


NANOPORE SKINBOOSTER (HYALURONFILLER)

Skinbooster filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden. 

Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker.

Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt. Passer også for yngre hud som er fuktfattig, stresset og i ubalanse.

 Forbedrer hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden.

 Forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet.

 Forbedrer fine linjer og ujevnheter som akne arr. 

1ml         3200.-

0,5 ml    1990.-

Legg til i Ferulac Peel -30% i sommer!PROBIOTISK HUDPLEIE 

Ønsker du en frisk sunn hud som fungerer optimalt? Book en estetisk hudpleievurdering hos våre erfarne hudpleiere. Vi setter sammen ditt personlige probiotiske hudpleieprogram for best resultat, med GLOWBIOTICS, PROBIOTICS SCINCARE MD. Dette erhudprodukter med probiotika som utnytter bakteriefloraen som vi allerede har i huden vår for å oppnå en forbedring.

Hudlege, Ellen Cathrine Pritzier, kan bekrefte at hudprodukter med probiotika er gunstig for å stabilsere bakteriefloraen i huden. 

Pris vil bli vurdert etter ditt behov og ønske - Konsultasjon er kostnadsfri - Book time for konsultasjonVIPPER & BRYN


VIPPELØFT M/ KERATINKUR & FARGE + FARGE BRYN

Gjør det enkelt for deg selv - dine vipper får et perfekt løft som åpner blikket og vippene virker lengre og fyldigere! Løfter vippene vakkert uten å “krølle eller frizze” som ved alminnelig vippepermanent. Vi benytter en luksuriøs fyldig sortfarge som gir ekstra glans til vippene i tillegg til keratinkuren. (Ord.pris 1200.-)

60 MIN 950,-


KJØP MED EN MASCARA TIL VIPPENE -20%

Vekststimulerende mascara for tykkere og tettere vipper kan du kjøpe med deg. Allergivennlig og gir ikke hovne og såre vipperøtter som andre vippeserum eller mascara.

LashAddict Major Extensions Mascara. Ord Kr 520.- 

-20% 


KROPP


SPRAYTAN

Stjernenes favoritt, og ikke uten grunn! Manuell selvbruning gir det beste resultatet hvor fargen blir jevn og strålende vakker. Kroppspeeling anbefales før behandling for å gi en jevnere farge og et mer langvarig resultat. (Ord. pris 490.-)

15 MIN 390.-


BIOSLIMMING BODYWRAP 

Denne behagelige bodywrapen reduserer cellulitter, fettansamlinger - Forbrenner kalorier, strammer opp og gir en myk og strålende hud! Passer for de fleste. (Ord. pris 990.-)

60 MIN 890.-

BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

   

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no