KAMPANJER | TILBUD

April og våren er på vei!

Da er det så deilig å unne seg en effektiv og pleiende behandling for og freshe seg opp! Du kan raskt bestille time på nettsiden, eller last ned timma appen vår.

 

ANSIKT

 

TIDLØS HUD MED PHFORMULA

En nydelig velværepleie for ansiktet, komplett med fuktighetsgivende ansiktsmassasje og maske som sluser inn nærende stoffer som fukter og strammer opp. Ren nytelse for hud og sjel! (Ord. 1650,-)

60 min 990.-

SOS STRESSFRI HUD MED PHFORMULA

La oss gi deg SOS-hjelp for huden din! Behandlingen inneholder blant annet en anti-mikrobiell formula som bidrar til å redusere rødhet og stress i huden. Her behandler vi alt fra en tørr, sliten og stresset hud, til sensitiv hud / Rosacea indikasjoner, til rødhet i aknebelastet hud. En beroligende og nærende SOS maske gir en langvarig boost som huden kan nyte lenge etter ditt besøk hos oss! (ord. 1340.-)

50 MIN 990.-

 

IBROWPRO REHAB FOR ØYENBRYN MED

IBROWpro® - Eye brow restoration system er en intensiv kur som reparerer ujevn og tynn hårvekst i brynene. De fleste av oss har potensiale til fyldigere øyenbryn og denne kuren gjenoppretter veksten og styrker hårsekkene. Resultatene kan forventes i løpet av 2-3 måneder, men forbedringene kan man begynne å se tidligere! (ord. pris 2300.-)

Kurpakke for hjemmebruk - inkludert en behandling i klinikken med farging og et ekstra brynserum for hverdagsbruk.

1800,-

 

KROPP

 

GRATIS SPRAYTAN

Kjøp *3 stk Kissed by Mii produkt til hjemmebruk og du får en gratis spraytan i klinikken vår! Vi benytter det velkjente og trygge spraytanmerket St Tropez, du er derfor sikret at du unngår oransje/grønne toner i fargen. Kissed by Mii er en serie med selvbrunings mousse/lotions, gradvis sevbruning kremere samt pleiende odyltotion og kroppsskrubb.

*GRATIS

 

 

PEDIKYR MED XTRA

Behandlingen inkluderer et varmende fotbad, pleie av negler og neglebånd òg fjerning av hard hud. Vi avslutter med å massere på en pleiende krem. Inkludert neglelakk og fjerning av hår på tærne! (ord. 1050.-)

80 MIN 790.-

 

 

BIOSLIMMING BODYWRAP 4 for 3

Vær lur og start med sommerforberedelsene tidlig og benytt deg av denne effeektive kroppsinnpakkingen! Behandlingen reduserer cellulitter og fettansamlinger, strammer opp og mykner huden. Behandlingen består av 2 trinn; Detox og Slimming og Forbrenning med thermo- (cryo) terapi. Ingen sammenpressing av vev involvert og resultatene blir oppnådd pga. de aktive Ingrediensene! (En behandling 60 min ord. pris 990.-)

KUR 4 BEHANDLINGER 2970.-

 

 

BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no