TANNING LOTION
Balanse Helsespa Logo inkl tre

TANNING LOTION - SELVBRUNING

Et bedre alternativ enn spraytan

PROFFESJONELL SELVBRUNING

LANGVARIG OG VAKKER FARGE

VARER OPP TIL 2 UKER

Behagelig behandling og nydelige resultater - Når du vil ha en SUNN gylden brunfarge uten skadelig stråling fra sol og solarium.

Tanning Lotion selvbruning

Påføres for hånd av din terapeut og trenger ikke dusjes av. Gir en dypere farge og sitter lengre enn Spraytan eller selftan gjort hjemme. 

45 min.

Tanning Lotion & Bodyscrub 

Vi anbefaller helst å ta en bodyscrub for  best resultat, særlig hvis du har tørr hud, eller om du skal i en spesiell anledning, som for eksempel bryllup. er du usikker på hvordan fargen blir til en spesiel anledning, anbefaler vi å ta en "Brudepakke"
80 min.

Brudepakke #2

Vi anbefaler denne pakken med Tanning Lotion & Bodyskrubb inkludert prøvetime og behandling for deg som skal gifte deg eller om du skal på en spesiell tilstening. Du kan lese mer om "Brudepakke #2" her.
Del 1: Prøvetime 1300.-

Del 2: Behandling 975.-

180 min.

KLIPPEKORT spraytan

Klippekort A:

4 stk Tanning Lotions - SPAR 20% pr behandling!

Kjøp klippekort med 4 forhåndsbetalte Tanning Lotion. Alle 4 klippene må brukes innen 3 mnd fra kjøpsdato. Klippekortet er personlig og kan ikke overføres til andre. Klippekortet kan ikke brukes sammen med andre tilbud, er ikke-refunderbart, kan ikke fryses og gir ikke hver 10. Tanning Lotion gratis.
Forhåndsbetalt:
Uten bodyscrub 3040.-
Med bodyscrub 4160.-

Klippekort B:

Hver 10. klipp gratis!

Alle 10 klippene må brukes innen 12 mnd fra kjøpsdato. Klippekortet er personlig og kan ikke overføres til andre.
Klippekortet kan ikke brukes sammen med andre tilbud, kan ikke fryses og kan ikke kombineres med Forhåndsbetalt klippekort.

Gjelder Tanning Lotion med/ eller uten bodyscrub.

Tanning Lotion

Brud & bryllup


Vi har egen bryllupspakke med prøvetime for bud,  brudgom og eventuelt alle som skal i spesielle andledninger! Les mer om det ved å bruke knappen under her...

tanning-lotion_spraytan_brud

spraytan

FORBEREDELSER & OPPFØLGING

Har du bestilt time hos oss og lurer på hvordan du forbereder deg for å oppnå best mulig resultat?

Lurer du på hvordan du best vedlikeholder og ivaretar din nye, flotte brunfarge? Les videre!

FØR TANNING LOTION

spraytan

Dette bør du gjøre / unngå:


 1. Voksing og barbering bør gjøres minst 24 timer før din Tanning Lotion, slik at bronzeren ikke legger seg i porene og gir sorte prikker.

 2. Kom i eller ta med deg løse klær slik at fargen får god tid til å jobbe i huden slik at den ikke blir ujevn.

 3. Skrubb huden grundig samme dag eller dagen før for å fjerne døde hudceller. Fokuser på spesielt tørre områder som knær og albuer. Vi anbefaler Marc Inbane skrubbevott – den fjerner alle døde hudceller kjapt og effektivt slik at du oppnår et perfek resultat!

 4. Ikke bruk fuktighetskrem, parfyme eller dedorant dagen du skal ha en Tanning Lotion. Fargen trekker da ikke inn og fargen kan bli ujevn (andre regler gjelder hvis du har eksem eller andre hudsykdommer som forårsaker spesielt tørre hudområder. Les vår FAQ!)

 5. Farging av bryn bør gjøres FØR en Tanning Lotion, da farging etter spraytan kan føre til at fargen på brynene blir annerledes enn forventet.

 6. Terapeuten vil påføre krem på de tørre områdene rett før din Tanning Lotion spraytan 

ETTER TANNING LOTION

spraytan

Dette bør du gjøre/ unngå:

 1. Ha helst på mørke, løstsittende klær i timene etterpå slik at bronzeren ikke farger over på lyst tøy. Unngå å ha på BH.

 2. Vent minst 4 timer før du vasker huden, helst lenger. Dess lenger du lar fargen virke før du dusjer, dess mørkere blir den. Når du dusjer første gang vil du se bronzeren bli vasket bort – dette er helt normalt: det er ikke brunfargen, men kun bronzeren som blir borte

 3. Ikke vask hendene i vann, eller våte huden i timene etter behandlingen, da dette kan påvirke utviklingen av din Tanning Lotion.

 4. Unngå å gnikke på huden din samme dag, da fargen kan bli ujevn.

 5. For at fargen skal holde seg lengst mulig bør du holde huden fuktig med en fuktighetskrem som egner seg til etterbehandling for Tanning Lotion.

 6. Du bør ikke bruke fuktighetskrem før første dusj.

 7. Sov helst i pysjamas første natt (til du har dusjet neste morgen) hvis du tar spraytan sent på ettermiddagen da fargen kan smitte over fra f.eks mage til innsiden av håndflatene mens du sover (hvis du sover med hånden hvilende på brystet eller mage, noe mange gjør!).

 8. Unngå lange bad og mye såpe. Bruk en skånsom dusjsåpe uten sulfater, alkohol og parabener. Vi anbefaler at du bytter ut din vanlige dusjsåpe med MARC INBANE SHOWER FOAM for å øke sjansene for at brunfargen holder lenge og fader naturlig uten å sprekke opp.

 9. Tørk huden forsiktig etter bad – unngå å gni deg tørr.

 10. Bading i salt og klorvann kan forkorte lengden på brunfargen og det kan også gjøre at fargen forsvinner ujevnt For å bevare og opprettholde brunfargen anbefaler vi bruk av gradvis selvbruner for vedlikehold.

 11. Hvis du barberer deg bør du bruke barberskum/krem som er spesielt egnet for spraytan (f.eks uten såpe) og passe på at du bruker en skånsom høvel.


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM TANNING LOTION spraytan

HVA ER TANNING LOTION
selvbruning

Hva er Tanning Lotion? spraytan

Du er ikke den første som lurer… Profesjonell tanning lotin er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. Den utføres manuelt av en av våre hudpleiere i et kabinett. Vi på Balanse Helsespa utfører manuell tanning lotion da dette generelt gir et bedre resultat som også varer lengre en selftanning hjemme og spraytan

HVOR BRUN BLIR JEG

Hvor brun blir jeg?

Du velger selv ønsket brunfarge. St Tropez Tanning Lotion gir nydelig brunfarge som tilpasser seg din hudtype og hudtone. Du kan få alt fra en lett glød til en dyp, mørk farge Med forbehold om noen veldig få har en hudtype som nesten ikke tar farge.spraytan


HVA ER FORDELENE MED PROFESJONELL TANNING LOTION
SELVBRUNING

Hva er fordelene med profesjonell Tanning Lotion? spraytan

Med tanning lotion blir du raskt brun uten sol og skadelig UV-stråling slik at du slipper å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn, og du løper ikke samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme. Tanning lotion er perfekt for deg som vil være brun til hverdags og deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning og ønsker å se fresh og gyllenbrun ut. Fargen varer i opp til ca 2 uker og med regelmessige behandlinger kan du holde deg brun året rundt!

HVORDAN VIRKER TANNING LOTION?
SELVBRUNING

Hvordan virker Tanning Lotion? spraytan

Den aktive ingrediensen i Tanning Lotion er Dihydroxyacetone (DHA), som er et fargeløst sukker. Når bruningsvæsken sprayes på huden oppstår det en naturlig kjemisk prosess der det øverste cellelaget på huden oksiderer, og det er dette som resulterer i en gylden og solbrun farge.

BLIR DERES TANNING LOTION ORANSJE?s
blir deres SELVBRUNINGoransje

Jeg har hørt at tanning lotion ofte blir oransje, stemmer dette? st trropez spraytan

Dessverre har noen billigere tanning brands gitt bransjen et dårlig rykte; noen typer spraytansolution kan nok gi både en oransje, ujevn og flekkete brunfarge. Merkene vi bruker St TORPEZ er derimot av svært høy kvalitet og gir en jevn og naturlig brunfarge helt uten oransje undertoner. Fargen ser naturlig ut. Med andre ord: absolutt ingen grunn til bekymring!

HVOR LENGE HOLDER FARGEN?

Hvor lenge holder fargen?

Fargen du får med vår Tanning Lotion varer i 6-14 dager – dette avhenger selvfølgelig av hudtype og før- og etterbehandling. Ved å følge våre før og etter råd øker du sjansen for at fargen varer lengst mulig. Et godt tips er å bruke en dusjsåpe og kroppsprodukter som inneholder DHA etter behandlingen Feks. Marc Inbane SHOWER FORAM  og TANNING MOUSSE – dette vil kunne forlenge fargen med opptil flere dager.

NÅR ER FARGEN FINEST?

Når er fargen på sitt fineste?

Fargen er finest etter 3 dager, så hvis du tar behandlingen til en spesiell anledning, anbefaler vi at du tar tanning lotion 2-4 dager før.

HVOR OFTE BØR JEG TA TANNING LOTION?
hvor ofte bør jeg ta SELVBRUNING

Hvor ofte bør jeg ta tanning lotion?

Behandlingen kan med fordel gjentas hver 14. dag for at en jevn og vakker brunfarge skal vedvare. Det er viktig å peele/skrubbe kroppen mellom behandlingene, da dette gir et jevnt og mer langvarig resultat. Bruk av oljebaserte skrubber må brukes minimum to dager før behandling slik at oljen ikke blir en barriere mellom huden og sprayvæsken.

LUKTER DERES TANNING PRODUKTER?

Jeg synes selvbruningsprodukter kan lukte – lukter deres Tanning Lotion?
St Tropez tanning lotion inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt og du vil derfor ikke lukte «selvbruning» etter en profesjonell behandling hos oss.

VIL JEG REAGERE PÅ DERES TANNING LOTION?
vil jeg reagere på DERES SELVBRUNING

Kommer jeg til å reagere allergisk på deres Tanning Lotion?

Jeg sliter med allergier og reagerer på de fleste selvbruningsprodukter. Kommer jeg til å reagere på deres tanning Lotion?

Det er dessverre vanskelig for oss å forutsi om du kommer til å reagere. Vi har til nå svært positive erfaringer selv på kunder med svært sensitiv hud. Men, da anbefaler vi å bestille en patch-test hos oss i forveien

JEG HAR EKSEM - BLIR RESULTATET BRA?

Jeg har eksem - Blir resultatet skjoldete?

Du kan ta tanning lotion selv med eksem, men dessverre er det vanskelig å kunne forutsi hvordan resultatet blir da dette er avhengig av omfang og hvilke hudområder som er plaget. Eksemområder er som oftest tørrere enn «normal» hud og vil derfor kunne trekke til seg mer farge. Dette kan gi et ujevnt resultat. Det er derfor viktig at du påfører fuktighetskrem på eksemet 1-2 timer før du tar tanning lotion slik at eksemhuden ikke er for tørr og ikke trekker til seg for mye farge. Vi vil også legge ekstra krem før behandlingen.

HVA SKAL JEG KLE MEG I?

Hva kler man seg i når man sprayes?

Kan jeg bruke BH eller må jeg ta Tanning Lotion toppløs? Du velger selv om du vil ha på deg overdel eller ikke. De fleste ønsker å behandles toppløs for å unngå skiller.

Før behandlingen får du utdelt en engagstruse om du ikke vil bruke din egen. Om du bruker din egen vil bronzeren sette farge på den under behandlingen, men dette går av i vask og setter ikke flekker. Vi anbefaler uansett at du bruker en mørkt undertøy, dersom du vil bruke egen. 

KAN FOLK MED UREN HUD TA TANNING LOTION?

KAN FOLK MED UREN HUD TA SELVBRUNING?

Jeg har kviser – er det ok for folk med uren hud å ta Tanning Lotion?
Vi bruker produkter som inneholder økologiske og naturlige ingredienser. Våre produkter inneholder ikke parabener, parfyme og alkohol som ofte er årsaken til at kosmetikkprodukter gir uren hud og kviser. Produktene vi bruker er dermed noe av det tryggeste du kan bruke med tanke på uren hud og kviser. 

VIL FARGEN FLASSE?

En venninne tok Tanning Lotion og fargen flasset av mellom brystene etter få dager. Er dette vanlig?
Nei, dette er ikke vanlig, men kan skje hvis været er svært varmt og/eller det svettes kraftig. På steder hvor klær gnisser mot svett hud eller hvor hud gnisser mot hud (f.eks. på innsiden av lårene) kan dessverre fargen gni av og ujevnheter oppstå. Dette forekommer likevel sjelden.

VIL TRENING OG DUSJING ØDELEGGE FARGEN?

Jeg trener og dusjer hver dag. Vil dette ødelegge fargen min?
Mye svetting og hyppig dusjing gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Derimot kan du bruke kremer som forlenger fargen som for eksempel....

KAN MENN TA TANNING LOTION - SPRAY TAN / SELVBRUNING?

Kan menn ta Tanning Lotion? - Blir fargen fin selv om man har mye kroppshår?

Menn kan absolutt ta tanning Lotion! Normalt kroppshår har ingen innvirkning på fargen. Under selve prosessen vil bronzeren sette seg i hårene, men dette går bort når man dusjer.

BLIR MAN BRUN AV SOLEN GJENNOM TANNING-FARGEN?

Jeg skal ta spraytan før jeg drar til syden. Blir jeg fremdeles brun gjennom spraytannen?
Ja, det blir du. Spraytan har ingen UV-beskyttelse - så husk høy solfaktor!


VIL SALT- OG KLORVANN ØDELEGGE FARGEN?

Jeg skal til syden og kommer til å bade i salt- og klorvann. Vil dette ødelegge fargen?
Hyppig dusjing og bading i klor- og saltvann gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Derimot er fordelen med å ta Tanning Lotion før en sydentur, at du har opparbeidet deg en naturlig brunfarge under tanning lotion'en, som synes når den forsvinner.
Du kan med fordel bruke PERLE SOLEILE TANNING DROPS i en kroppskrem, for å forlenge varigheten av spraytan.

BOOK GRATIS KONSULTASJON