LASER HÅRFJERNING

Cheveux Diodelaser

Med vår diodelaser kan vi trygt og effektivt fjerne eller redusere uønsket hårvekst på en trygg og enkel måte på ansikt og kropp. 

Vi har en av de beste laserne som finnes på markedet. Laseren er effektiv og gir optimale resultater uansett om du vil fjerne hår på ryggen, leggene, underlivet/ bikinilinjen, i ansiktet eller andre steder.


Hårfjerningsmetoden kan benyttes på de fleste hår- og hudtyper, men generelt ikke på grå eller lyse hår. I gjennomsnitt kreves det 6-8 behandlinger med et intervall på 6-12 uker, avhengig av behandlingsområde.


Dette er en ypperlig måte å slippe inngrodde hår, betente og irriterte hårsekker som følger av andre hårfjerningsmetoder. Behandlingens lengde og intensitet avhenger av området som behandles.

Informasjon før behandling

Permanent hårfjerning krever flere behandlinger pga. håret har en livssyklus på 3 faser. Behandlingen kan kun skje i vekstfasene. Under behandlingen kan man føle litt varme og litt svie, men det er ikke smertefullt som med andre behandlingsmetoder.

Behandlingen repeteres hver 4-8 uke – avhengig av området. Dette vil du få ytterligere informasjon om fra din behandler.


  • Du må barbere kvelden før eller samme dag som du kommer til din time.
  • Før du kommer til laser er det viktig at du ikke har nappet, epilert eller vokset hår i området som skal behandles. 


Informasjon etter behandling

  • Unngå sol og solarium selvbruningskrem etter behandling.
  • Beskytte deg med høy solfaktor. Dette er for å unngå pigmentflekker.