Vippe ekstensions
Velkommen til Balanse Helsespa

   Vippe-extensions er lette og komfortable på dine naturlige vipper og vi kan skape ulike uttrykk etter ditt ønske.  Vi tar ALLTID hensyn til lengde, kvalitet og styrke på dine naturlige vipper når vi velger extensions til deg.KLASSISK VIPPEEKSTENSIONS

VI limer på 1 og 1 vippe pr naturlig vippe og vi kan Våre vipper finnes i ulike lengder og tykkelser. Vi finner din look, om det er naturlig, ultra-glam eller kanskje noe midt i mellom!

Fullt sett 1,5 - 2t  kr 1800

Påfyll 60 min kr 800,-

Påfyll 80 min kr 950,-

 

Refill etter 3,5 uke anses som ny påsetting til full pris. Påfyll vippeforlengelse anbefales innenfor 2-3 uker, (Intervallene kommer an på hvordan man behandler vippene.


VOLUM VIPPEEKSTENSIONS

Disse vippene gir tettere og fyldigere vipper og likevel er de tynnere og lettere, sammenlignet med de klassiske semi-permanente extensions.

Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippe-extensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader de naturlige vippene.

Fullt sett 2,5 t kr 2100.-

Påfyll 70 min kr 990,-

Påfyll 90 min kr 1290,-


For din sikkerhet benytter vi kun proffesjonelle produkter av beste kvalitet, fra norske fohandlere. Vippe extensions påsatt profesjonelt, skader de ikke dine naturlige vipper. Tar du godt vare på dem kan de vare i 6 til 8 uker, som er den gjennomsnittlige levealderen for dine naturlige øyenvipper. Du kan både dusje, svømme og trene med dem.


Er dette trygt /sunt for mine naturlige vipper?

JA! Vippe-extensions  som brukes ved volumteknikken er mye tynnere og lettere i diameter enn vanlige

vipp-eextensions. Dermed er det svært lite vekt som vil belaste dine natrulige vipper.


Hvordan er volumvippe-extensions forskjellig fra den klassiske vippe-extensions?

I den klassiske vippe-extensions-formen er kun 1 vippe-extension festet  til din natrulige vippe, men volum teknikken tillater oss å feste 2 – 7 vipper på 1 naturlig vippe.


Hvordan vet jeg om volumvipper passer meg?

Spør oss. De fleste er i stand til å oppnå 2D volum og noen kan oppnå opp til 6D volum. Dette baseres på helsen av dine naturlige vipper og det vil bli vurdert i løpet av konsultasjonen.


Kan jeg få mer lengde med denne nye volumteknikken?

For denne teknikken, er det fokus på volum og egentlig ikke lengde. Hvis 3D-extensionsene er for lang, blir det ekstra vekt for dine naturlige vipper og sjansen for at de faller av tidligere øker.  Om du ønsker lange vippe extensions, er klassisk vippe-extensions valget for deg.


Kan jeg prøve volumteknikken med mine klassiske vippe-extensions?

JA! Hvis du allerede har semi-permanente vippe-extensions kan du planlegge en refill sammen med oss og få mengde og volumutvidelse tillagt. Ønsker du å gå tilbake til de klassiske individuelle vippe-extensions,  går det helt fint.


BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

   

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no