pHformula Resurfacing (kjemisk peel)
Velkommen til Balanse Helsespa

 pHformula er den første pharma-cosmeceutical produktserie, basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula resurfacingsystem er et resultat av en innovativ kombinasjon av cosmeceutical og medisinske resepter.


KJEMISK PEEL

PHFORMULA RESURFACING

Ordet kjemisk peeling heter nå resurfacing. Resultatene er unike. Gir ikke synlig skade på huden og virker i dybden. Mye mindre avflassing, rødhet og unik hudfornyelse innenfra og ut. PH-DVC er et unikt leveringskomplex som kun pHformula har. Det forbedrer penetrasjon av aktive ingredienser og kontrollerer maksimal levering uten irritasjon.

vi velger mellom flere behandlinger og kan skreddersy ditt eget behandlingsprogram for et optimalt resultat. Gradvis jobber vi oss dypere og dypere inn i huden din, mens du stråler.


Det anbefales å starte med hjemmeprodukter 2 uker før en kur på 4 ganger utført innenfor 2 mnd.


Fordeler foran tradisjonelle peelinger:

Peelinger forårsaker hovedsaklig eksfoliering av huden, hvor resurfacing aktivt fremmer en sunn akselerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres sterkt.

Dette oppnår vi med pHformula Resurfing sitt unike leveringssystem; Man får en kontrollert levering av de aktive ingrediensene til hudens ulike funksjoner, uten negative sideeffekter man normalt ser ved bruk av tradisjonelle peelinger.


Dette kan vi behandle med pHformula:

  • Akne
  • Arr aknearr
  • Aldrende hud
  • Rosasea/sensitiv hud
  • Pigmenteringer.
  • I tillegg kan vi jobbe med fuktighet, stresset hud og andre hudtilstander og problemer


Terapeuten anbefaler:

  • Det er viktig å beskytte huden mot UV-stråling og vi anbefaler pHformula U.V.  SPF 30+
  • Vær oppmerksom på at det anbefales at ekstra soleksponering må unngås, spesielt i 10 dager før behandlingen.
  • Pre-resurfacing hjemmepleie:

For best resultat, og for å redusere risikoen for komplikasjoner, er det anbefalt at du bruker "pHformula Active" produkter og pHformula E.X.F.O. Cleanse for rensing og peeling, 2 uker før behandlingen.

  • Post-resurfacing hjemmepleie

Etter behandling bør man bruke pHformula E.X.F.O. Cleanse for rensing og peeling samt "pHformula Recovery" for å forsterke ønsket resultat og for å hjelpe til med etterbehandlings helbredende prosesser.Informasjon om pHformula Resurfacing: AKNE | AGE | MELA 

Behandlinger for akne, fet hud, store porer, linjer, rynker, fortykket/ grov hud, pigmenteringer og aldringsskader.

Nivå 1

Klassifisert som mild og benyttes som første gangs behandling i en kur.

Huden kan flasse lett eller moderat av avhengig av hudenstilstand og syrekappe. Men avflassingen er så skånsom at en kan skjule dette med kremer.

Nivå 2

Etter nivå 1 kan vi jobbe dypere, denne er ca 30% sterkere enn nivå 1 og går dypere. Avflassing kan bli litt sterkere, dette er også avhengig av hudens tilstand.


Alle som tar disse behandlinger må bruke Phformulas produkter.
BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

   

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no