Mirconeedling
Velkommen til Balanse Helsespa

 

CIT SKINPEN - MICRONEEDLING

MEDIDERMA NANOPORE3. generasjon microneedling

Medi-Derma har videreutviklet de tradisjonelle rullene og de første Microneedling pennene og produsert CIT NANOPORE TURBO ROLLER - Nanopore Turbo Roller Pennen kan lett justeres inn på ønsket nålelengde underveis i behandlingen, for å oppnå  best resultat på  de ulike områdenen i ansiktet og kroppen. 

For og behandle ulike problem i huden, trenger vi også denne muligheten til å justere nålelengden. Slik når vi de korrekte hudlagene for reparasjon uten traume og skade, dermed oppnår du den beste resultatet for din hud.

Nanopore Turboroller har en unik fordel foran andre skinpenner i markedet: Den har lagt motoren i pennen liggende oppå hånden til hudterapeuten, dermed fjernes vibrasjonene fra huden din. Dette reduserer ubehag og gjør nålepenetreringen helt presis.


 

Revolusjonerende hudpleiebehandling - Synlige resultater etter bare 1 behandling!

Skinpen  stimulerer hudens naturlige egenskaper til å regenerere og reparere seg selv og gir  synlig  forbedring av ulike hudtilstander på kort tid. Huden fornyes i de korrekte hudlagene på en trygg og sunn måte og stimuleres til en synnlig friskere hud!

 

  • Forbedrer struktur, fasthet go spenst
  • Reparerer hudbristninger (tynn hud blir tykkere)
  • Forminsker arr – så de blir mindre synlige,
  • Forminsker rynker – alle typer rynker blir forminsket
  • Forminsker pigmenteringer
  • Forminsker sprengte blodkar –  disse blir mindre synlige.
  • Forminsker store porer og tykk, livløs hud

 


Pris på kurpakker  settes opp etter konskultasjon -  Vi kombinerer gjerne skinpen med andre behandlinger  som Hydrafacial og  kjemiske peelinger og lysterapi.

Bestilles etter  uforpliktende konsultasjon med hudterapeut


 Metoden

Består av en kollagen–oppbyggende prosess, stimulert ved å lage tusenvis av microkanaler i huden. Underhuden reagerer ved å  frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes i en prosess som tar ca . 4 uker. Kollagen er en del av vår underhud, men tykkelsen på de kollagene lag blir mindre jo eldre du blir og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden. .

Terapeuten vil også benytte  serum som  inneholder aktive ingredienser som er tilpasset hudproblemet. På grunn av de mange tusen mikroskopiske kanalene som behandlingen medfører tilates de aktive ingrediensene å penetrere hudens barriere.   Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

 

 

Fordeler med Skinpen:

• Ingen hudskader

• Kan behandle solbrun hud

• Behandler hele kroppen

• Passer alle hudtyper

• Behandler meget effektivt tynn og sensitiv hud


EKSEMPLER:

 

Hudforbedrende og fornyenede

Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.

I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden.

Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.

 

Anti – rynkebehandling

Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen , og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.

Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år. Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca. 12 timer.

 

Aknearr og andre arr

Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden vil ta med hjem for bruk mellom behandlingene.

Behandling av akne arr er alltid min. fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.

Strekkmerker

Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen brukes det en krem ​​med effekt på strekkmerker som du vil ta med hjem til bruk mellom behandlingene.

Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av min. fire behandlinger med min. en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten svært mye.


Hvordan virker behandlingen?

Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter. Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over pasientens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen. Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker. Det vil være nødvendig med 1-4 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 2-4 uker mellom behandlingene. Avhengig av hudtilstand anbefales oppfølgingsbehandling hvert år.

Microneedle ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn andre  maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasjon og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

   

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no