ANSIKT
Velkommen til Balanse Helsespa

Vårt mål er å sette hudens naturlige prosesser i gang -

dermed vil huden selv sørge for å reparere skader og ubalanse! 

  

ÅPEN HUDPLEIE 50 MIN

Er du usikker på hvilken hudpleiebehandling du trenger? Vi starter med en hudanalyse for og tilpasse behandlingen til hudens spesifikke behov: Fukt, Anti-aging, acne, tørr, fet hud.  Vi kan også behandle sensitive hudbetingelser som Rosacea og Couperose.

50 min  fra kr 890,-
ÅPEN HUDPLEIE 80 MIN

Som ovenstående Åpen Hudpleie, men her har vi mer tid og tilgang til mer avanserte og dyptpleiende virkestoffer. inkluderer farge og forming av bryn.

80 min  fra kr 1300,-
KLASSISK DYPRENS

For alle som opplever urenheter og som en start på en kur for de som sliter med akne i mer eller mindre grad.Klassisk Dyprens Hudpleie inkluderer rens, peeling, maske og deilig massasje. For vedlikehold og velvære!

50 min 890,-
KLASSISK VELVÆREPLEIE

Rens, peel, lett utklemming, massasje og tilpasset maske. Klassisk velværebehandling.

60 min 990,-
EKSPRESS HUDPLEIE

En rask hudpleie hvor vi renser, peeler og masserer på en fuktighetsmaske og du får ny glød til huden!

30 min 690,-VITAMIN C BOOST  | PARTY PEEL

Vitamin C, Retinol, Hyaluronsyre og PH-DVC er avanserte ingredienser som jobber mot tidlige tegn på skade i hud. Trigger kollagen produksjonen, beskytter mot frie radikaler, regulerende på melanin-produksjon, reparenende og øker blodsirkulasjon slik at du får et umiddelbart løft og fin glød i huden. Passer til alle som ønsker fuktighet, løft og glød.

60 min 1200,-HYDRAFACIAL 

Vår populære signatur behandling som passer for nesten alle hudtyper og hudproblem. Den mest effektive dyprens uten ubehag!

Les mer om behandlingen HER

CLEAN & MOIST 1500.-

DERMABUILDER ANTIAGING 1800.-

PIGMENTS & SPOTS 1800.-OPERA LED-Lysterapi & Galvanisk Maske

Denne fantastiske nyheten stimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden. Det blå lyset er antibakterielt og fjerner skånsomt bakterievekst i huden. Rødt lys fremmer kollagenproduksjonen og er helende.
Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 15 minutter.

Hver behandling kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur. Behandlingen kan gjerne suppleres med andre behandlinger med sikte på å styrke og utvide behandlingsresultatene.

For eksempel: klassiske ansiktsbehandlinger, Dermastamp og microneedling (skinpen), kjemiske peelinger og Hydrafacial.

Inkludert med rens, fuktmaske og Operamasken

25 min 1200.- 

Legg til i annen behandling 590.-


LES MER HER


 • Øker oksygenomsetning og sirkulasjon
 • Drenerer, reduser hevelser (Negativt ladede ioner fanger opp toksinet og positivt ladede ioner eliminerer dem)
 • Motvirker hudens aldringsprosess
 • Motvirker frie radikaler og andre skadelige kjemikalier, smuss og tøft klima som huden utsettes for daglig
 • Balanserer hudens pH verdi.


Operamasken bidrar enormt for å gi maksimal effekt på følgende områder:

 • Beroliger rød hud
 • Demper irritasjon i huden.
 • Fin for alle hudtyper og spesielt for Perioral Dermatitis, eksem og Rosacea.
 • Leger og reparer
 • Reduserer akne
 • Hudforyngelse / kollagenstimulering


Kjemisk PeelFERULAC PLUS PEEL

Denne peelen adresserer det bredeste spekteret av hudproblemer vi opplever når vi blir eldre. Den inneholder en cocktail av antioksidanter i tillegg til stamceller, DNA-reparerende enzymer, vekstfakorer, vitaminer A & C, fettsyre, sink og den reneste formen av aminosyrer. Etter bare en behandling reduseres fine linjer, rynker, mørke flekker og store porer. Elastin og kollagen-nivåer i huden din øker også automatisk og gir en sunn glød. Forbedrer hudens evne til å opprettholde sin naturlige fuktighet. Denne behandlingen vil reparere tidligere skader mens du øker cellefornyelsen i flere måneder!

FORDEL: Kombiner gjerne med midroneedling behandling/ kur.

45 min 1300.-

Legg til i CIT Microneedling 990.-DNA RECOVERY PEEL

En antioksidantpeel som behandler og beskytter fotoskadet hud ved å nøytralisere frie radikaler og forsyner huden med DNA-reparerende enzymer. For eldre hud og pigmenteringskontroll!

FORDEL: Kombineres gjerne med skinpen behandling/kur.

30 min 1500.-

Legg til i CIT Microneedling 990.-
SENSITIV | RØDHET | ROSACEA

En aktiv og effektiv behandling for fullstendig reparasjon av kronisk rødhet og rosacea utsatt hud. Inneholder også en anti-mikrobiell formula for å bidra til å redusere rødhet og hindre tilbakefall. Her behandler vi alt fra en tørr, sliten og stresset hud, sprengte blodkar,  sensitiv hud til Rosacea. Rødhet i akne hud.

30 min 990.-
BASIC RESURFACING

Er designet for å gi en mild, men effektiv hudfornying. Inneholder en mild kombinasjon av salisylsyre og retinol, gir en overfladisk peel som aktiviserer cellefornyelsen. Vi kan gjerne velge den ved tykk ogusten hud, fet hud med mye urenheter.

Linjer forårsaket av røyking |Fine linjer og rynker | For tidlig hudaldring | Tap av vitalitet | Grov og tykk hud

50 min 1300,-
ØYNE | MUNN

Den delikate huden rundt øynene trenger også pleie og denne øyenbehandlingen har hovedfokus på å hjelpe mørkeringer, linjer, rynker og poser rundt øynene. peelinger som er tilpasset øynene, serumer og peptidemasker gir huden det den trenger for fornyelse.

40 min 990.-
HUDFORNYENDE PEEL  NIVÅ 1

Første nivået innen behandlingene. Dette er den første behandlingen, huden kan flasse lett eller moderat av avhengig av hudenstilstand og syrekappe. Men avflassingen er så skånsom at en kan skjule dette med kremer.

Alle som tar disse behandlinger må bruke pHformulas produkter.

30 min 1200,-
HUDFORNYENDE PEEL NIVÅ 2

Med denne hudfornyende peelen  behandler vi akne, pigmentskader, solskader, rynker, linjer, porer. Etter 1 nivå kan vi jobbe dypere, denne er ca 30% sterkere enn nivå 1 og går dypere.

Avflassing kan bli litt sterkere, dette er også avhengig av hudens tilstand.

40 min 1400,-
RESURFACING PEEL - HENDER

Hendene er utsatt for sollys og store mekaniske og kjemiske påkjenninger. Symptomer som: rynker, pigmenteringer og synlige blodkar bedres. Legg denn gjerne til i en ansiktsbehandling og få -15%

30 min  Nivå 1 1100,-

30 min  Nivå 2 1300,- 

HALS & DECOILTÈ BOOST

Huden her er utsatt for mye sol og er tynnere enn i anskitet. Behandlingen fornyer huden, gir bedre spenst, pigmenteringer, solskader forbedres. Kombineres gjerne med en annen pHformula Resurfacing behandling.

30 min 450,-

 RYGG -  ACNE & ARR

Acne problemer og arr sliter mange med. Dette er virkelig en god behandling for disse.

50 min 1700.-
Skinpen


SKINPEN - MICRONEEDLING

Nanopore Turbo Skinpen forminsker pigmenteringer, store porer, sprengte blodkar, rynker, arr, strekkmerker og tykk, livløs hud. Stimulerer til  oppstramming, økt elastisitet, og forbedret hudtone.

Fordeler: Stimulerer hudens egne funksjoner til å reparere seg selv. Ingen hudtraumer. Kan også utføres på kroppen og på tynn og sensitiv hud.

Pris Ansikt  2500.-

Pris ansikt, hals og decolitè 3300.-
FILLDERMA SKINBOOSTER

Skinbooster behandlingen med filler er en perfekt kombinasjonsbehandling til microneedling. Mens en vanlig filler formål er å jevne ut rynker og gir volum til ansiktstrekk, jobber Skinbooster filleren med å forbedre hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden. Den forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet. Den kan også bidra til å forbedre fine linjer og ujevnheter som akne arr.

Filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden, som bidrar til å gi den et strålende utseende. Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker. Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt.

Til Skinpen + 1500.-
Kosmetiske Fillers 

HYALURON PEN | SKIN PEN

En helt ny måte å sette hyaluronsyre /«fillers» uten nål. Ved hjelp av stempeltrykk presses «fillers» inn i huden - Uten nål og uten smerte. Behandlingen tar 15-60 minutter. Resultatet varer i 4-12 måneder.

LES MER OM HYALURONPEN HER


Vi informerer om at vi har 20 års aldersgrense på filler.


LEPPEFORSTØRRELSE | KORRIGERING

Filler 1mlØnskes mer fylde og konturer, fukt og mykhet oppnås dette med filler. Vi kan også korrigere ujevnheter og skjevheter. Det gis ÷20% rabatt ved ny leppebehandling innen seks måneder. Utføres med hyaluronpenn og uten sprøyte.

Vi anbefaler CICASES Epithelializing Cream til hjemmepleie etter behandling.

0,5ml  1900

1ml     3200


RYNKEBEHANDLING FILLER

Med alderen mister huden volum og spenst og linjer kan bli mer framtredende. Hyaluronfiller kan løfte, fylle og forbedre områder som har linjer og rynker eller mangel på volum og spenst.

Vi anbefaler CICASES Epithelializing Cream til hjemmepleie etter behandling.

0,5ml  1900

1ml     3200


SKINBOOSTER MED NANOPORE SKINPEN

Mens en vanlig filler formål er å jevne ut rynker og gir volum til ansiktstrekk, jobber Skinbooster filleren med å forbedre hudens generelle kvalitet ved å øke fuktnivået dypt nede i huden. Den forbedrer hudens glatthet, elastisitet og fasthet. Den kan også bidra til å forbedre fine linjer og ujevnheter som akne arr.

Filleren inneholder hyaluronsyre som er en av de viktigste komponentene i huden, som bidrar til å gi den et strålende utseende. Etter som vi eldes, avtar hudens evne til å produsere hyaluronsyre, noe som kan resultere i tørrere, tynnere og gusten hud med linjer og rynker. Skinnbooster filleren tilfører hyaluronsyre ved at filleren sluses inn i huden gjennom nålebehandlingen i microneedlingen, og oppnår slik en god penetrering og effekt.


Skinbooster 1 ml 

1. behandling med 1,0 ml 3.000

2. behandling med 1,0 ml 3.000

3. behandling med 1,0 ml 1.500

Totalpris 7.500  


Skinbooster 2 ml 

1. behandling med 2,0 ml  4.000

2. behandling med 2,0 ml  4.000

3. behandling med 2,0 ml  2.000

Totalpris 10.000Ultratone face


BIO-MUSKELSTIMULERING

Elektronisk biostimulering - Toner og løfter ansiktsmuskler, fornyer bindevevet, hudfornyelse, rynkereduksjon, detox. For best resultat kombinerer vi muskelstimuli, ultralyd, peels og lysgterapi.

Pris 30 min 590,-

Pris 60 min 890,-ULTRALYD

3 MHz ultralyd Gjenoppbygger collagen, fjerner akne og rosacea i ansiktet. Destruerer fettceller i det ytterste fettlaget og vi kan derfor stramme opp og slapp hudpå hake og kjeve.. FDA godkjent og sikker.  

Pris 30 min 790,-


 

FJERNE: STILKVORTER | ALDERSFLEKKER | COUPEROSE

Ved bruk av trygg svakstrøm, fjerner vi stilkvorter, aldersflekker, couperos/ sprengte blodkar, mm., raskt og smertefritt! Hudrestene blir karbonisert og etterlater ingen arr eller risiko. Du trenger å være forsiktig med soling i 1 uke etter behandling, eventeult til huden er helt hel igjen og deretter bruke solfakter som normalt. Huden eterlates hel og tørr - LES MER OM BEHANDLINGEN Her

En behandling er som regel nok.

Kontakt klinikken for bestilling.

Pris fra 500.–  til  900.-


 


ET UNIK BEHANDLINGS PROGRAM INNEN KOSMETISK HUDTERAPI

Hvert enkelt hudproblem og hudtype analyseres og behandles individuelt -

og du får alltid et spesifikt hudpeleie- hjemmeprogram tilpasset for deg.


Vi har mange års kompetanse på hudbehandling og har fokus på å levere individuell tilpasset behandling av beste kvalitet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og ivaretatt hos oss.

La oss skreddersy en behandling for deg, slik at du oppnår de resultatene du drømmer om.


Hvert enkelt hudproblem og hudtype analyseres og behandles individuelt, og du får alltid et spesifikt hudpleiehjemmeprogram tilpasset for deg.


BALANSE HELSESPA

Grønnegata 82, 9008 Tromsø (se i kart)

   

KONTAKT

Telefon 48 42 60 00

info@balansespa.no