JEG VET IKKE...

Vet ikke hva du skal velge?

FOR DEG SOM ER USIKKER PÅ HVA DU TRENGER

Disse behandlingene er trygge å ta uansett hudproblem og vi kan eventuelt enkelt tilpasse de når du kommer til timen.

Balanse Åpen hudpleie

Den enkleste løsningen! Uansett - trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her velger vi behandling fra vår nøye sammensatte meny og skreddersyr en effektiv behandling for din hud. Prisen bestemmes av hvilken behandling vi velger sammen etter hudanalysen. Ønsker du å gjøre noe med vipper og bryn, kan du velge det fra tilleggsmenyen vår.


50 min

Balanse Signatur

Trenger du glød, fukt, oppstramming eller hudfornyelse? Her skreddersyr vi en effektiv behandling for deg. Her opplever du de klassiske stegene i hudpleie som rens, peeling og spesialmaske, samt lett utklemming ved behov. Behandlingen tilpasses det din hud trenger.
Dersom du ønsker å legge til vippe- og/ eller brynstyling, velger du bare "Balanse Signatur M/ Vipper & Bryn"


50 min

Balanse Dyprens

Denne behandlingen er for deg som trenger en grundig dyprens av huden. Her fjerner vi urenheter og tilstopninger manuelt og avslutter med en maske som etterlater huden ren og klar.

Bør gjentas for best resultat og kan av og til være nødvendig.


50 min

Balanse Ungdom

Har du lyst til å ta vare på huden din eller har du problemer med urenheter? Vi tilpasser behandlingen ditt behov og gir deg god informasjon om hvordan du best kan ta vare på din hud inkludert anbefalninger for gode hjemmeprodukter.


50 min

HYDRAFACIAL®

Dyprens og multi behandling for ulike behov: dobbel peeling og innslusing av serum fukt og antioksidanter. - En behandling tilsvarer 3-4 vanlige behandlinger som f.eks dyprens og peels!


- Denne kan vi enkelt oppgradere etter ditt behov

- Du kan sette deg inn i alle Hydrafacial behandlingene HER

LED-Lysterapi

stimulerer veksten av nytt sunt vev og produksjon av kollagen i underhuden.  Rødt lys fremmer kollagen-produksjonen og er helende.
Man trenger ikke forberedende behandling og ligger avslappet i 25 minutter. Kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur.
Behandlingen kan gjerne suppleres med Sensipeel


20 min

Andre behandlinger du kanskje vil like..