INFORMASJON OM HYDRAFACIAL
Balanse Helsespa Logo inkl tre

HYDRAFACIAL HUDPLEIEBEHANDLING

Den eneste hudpleie behandling som
DYPRENSER - DETOXER - EKSFOLIERER - HYDRERER

alt på en gang!


HydraFacial er en unikt spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Ved hjelp av vakuum, milde syrer og serumer renses porene i dybden, huden eksfolieres, fuktes og tilføres antioksidanter som beskytter og gjenoppbygger huden. Hydrafacial er en effektiv og behagelig behandling som gir umiddelbart synlig resultat: Huden etterlates ren, frisk, med masse fukt og spenst, òg med den særegne Hydrafacialgløden! Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.


HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling

som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – Alt på en gang!


HVA KAN DU FORVENTE MED EN HYDRAFACIAL BEHANDLING?

 • Unik behagelig dyprens - av hver eneste pore
 • Fjerner hudormer og løser opp tilstoppninger
 • Fine linjer og rynker reduseres
 • Normalisering av oljeproduksjon og akne
 • Eksfolierer og peeler hudens overflate - effektivt, behagelig og skånsomt
  • Minimerer synligheten av porer
  • Jevnere glød og sunnere hudtone
  • Fukt og elastisitet styrkes
  • hudsliping med vortex vacuum.
  • Detoxifisering av huden.
  • Forbedrer oksygenopptak.

  RESULTAT: SUNN OG FRISK HUD MED NY GLØD!

  Før behandling med Hydrafacial:

  Våre proffesjonelle hudpleiere er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor foretar vi alltid en konsultasjon før vi starter og en av våre kosmetiske hudpleiere vil snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser og eventuelt kur, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

  Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.

  Etter behandling med hydrafacial

  Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Våre kosmetiske hudpleiere gir deg god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

  Vi fører medisinsk-kosmetisk hudpleieserier fra GlowBiotics og NassifMD. Du vil oppleve en forsterket og bedre effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger med et tilpasset hudpleie program for huden hjemme. Vi er opptatt av at du har de riktige produktene og ikke mer enn du trenger. "Less is More" er ofte det mest effektife.

  HVORDAN OPPLEVES HYDRAFACIAL BEHANDLING?

  Alle føler at huden får et skikkelig kick, med en unik friskhet og renhetsfølelse etter bare en behandling med Hydrafacial!


  En Hydrafacial behandling oppleves behaglig og avslappende. Det føles som om en ”fuktig børste" som beveger seg langsomt over ansiktet.


  En svak rødme kan oppstå etter Hydrafacial behandling pga. lett massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.


  For de med mer spesifikke hudproblemer som: tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne - Anbefales en serie på 3-8 behandlinger med Hydrafacial med 7-14 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling ca en gang i måneden.

  HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED HYDRAFACIAL?

  HydraFacial’s patenterte teknologi, tar ansiktsforyngelse til et

  helt nytt nivå med fire enkle trinn og flere valgfrie tilleggs behandlinger, 

  HydraFacial er så effektiv og gir så mye glød at den i en årrekke har ligget som nr. 1 på hudpleietoppen i USA.  Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i alle hudtyper. HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

  1.


  RENS & EKSFOLIERING


  En kombinasjon av melkesyre og glucos-aminer myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

  2.


  GLYSAL PEEL


  Den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, gir en uovervinnelig dyprens og peeling. Benyttes i områder som er tettet til og trenger dypere behandling.

  3.


  VORTEX-EXTRACTION™


  I dette trinnet benyttes en spesial rens som myker opp talg og urenheter, slagstoffer fjernes ved bruk av et skånsomt men svært effektivt vakuum i stedet for manuell utklemming.

  4.


  VORTEX-FUSION™


  Det siste trinnet avgifter og beskytter huden mot frie radikaler.

  “Superserumet” Antiox6

  bygger opp hudens naturlige elastisitet og fuktighet.


  5.


  BOOSTERE & SERUM


  I tillegg kan vi sluse inn ulike serumer og boostere for å skreddersy behandlingen ytterligere for din hud.

  HVORDAN VIRKER HYDRAFACIAL?

  Hydrafacial benytter en patentert vortex teknologi som innsluser virkestoffer fra naturen på en svært effektiv, men skånsom måte.


  Dette skiller HydraFacial fra klassiske dermabrasion behandlinger.


  • Det tilpassede vakuumet i kombinasjon med ulike serum øker både blod- og lymfesirkulasjonen.

  • HydraFacial fjerner døde hudceller og fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende hud. Samtidig tilføres huden fuktighet og reparerende serumer.

  • Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

  • Innslusing av ulike næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre målrettet for spesifikke hudproblemer og tilstander.
  • Vortex-Fusion teknologien gir både en fysisk og kjemisk peeling som trekker ut talg og tilstoppinger, SAMTIDIG som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.


  OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Hvor lang tid tar en Hydrafacial?

  Behandlingen varer fra 30-45 minutt, avhengig av hvilken behandling som velges og om man velger ekstra utklemming eller andre behandlinger i tillegg.

  Hvor ofte kan jeg ta Hydrafacial?

  Hvor ofte man tar behandling, avhenger av hudtype og hudtilstand. Vi anbefaler ofte kurer når huden er fet, tørr, har fine linjer, urenheter og hyperpigmenteringer.


  Kurer på 3-8 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom anbefales for best mulig effekt, men kan kan også velge å kun gå 1 gang i måneden som en vanlig ansiktsbehandling.

  Hvor lenge varer effekten?

  Varigheten av en behandling er individuelle og vil variere etter utgangspunktet, område som behandles, alder, livsstil etc.


  Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.


  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3-6 behandlinger med hydraFacial, men den kan også med store fordeler gjøres som enkeltbehandling forran andre type klassiske vedlikeholds behandlinger


  Balanse Helsespa kan ikke gi garantier for det kosmetiske resultatet av den enkelte behandling

  Hva kan vi behandle?

  • fine linjer og rynker
  • store porer, grov hud
  • fet hud
  • brune flekker
  • rød og irritert hud
  • Dehydrert og tørr hud
  •  mot talgproduksjon i huden
  • Pigmentflekker
  • mild akne
  • Gusten og grå hud

  Hvem kan vi behandle?

  Hydrafacial passer for kvinner og menn i alle aldre, og tilpasses hver enkelt hudtype og hudtilstand.


  Vi har lang erfaring med tenårings-hud, fra så ung som 11 års alderen. Den er favorittbehandingen for bruder og brudgommer. Vi  elsker å se resultatene på godt voksen hud -


  Man er aldri for ung eller gammel for en Hydrafacial!

  Hvem kan vi IKKE behandle!

  • Personer med aktiv infeksjon, feber eller nedsatt allmenntilstand

  • Har du spesielle hudsykdommer

  • Personer som bruker medikamentet isotretinoin.

  • under behandling med cellegift eller stråling


  Har du nylig fått en sterk hudbehandling, kjemisk peel, går på sterk retinol kur hjemme, eller har aktivt herpesutbrudd - Da må du kontakte oss for mer vurdering og informasjon

  BOOK GRATIS KONSULTASJON