HUDGUIDE
Balanse Helsespa Logo inkl tre

BALANSE HUDGUIDE VALG AV HUDPLEIEPRODUKTER

Det er noen faktorer å ta hensyn til når du skal velge hudpleieprodukter - For å ta de riktige valgene er det viktig at du vet hvilken hudtype og hudtilstand du har.


HUDTYPE OG HUDTILSTAND

Huden er kroppens største organ og derfor er det også viktig at vi passer på den og gir den den optimale pleie.

Det er noen faktorer å ta hensyn til når du skal velge hudpleieprodukter og behandling - For å ta de riktige valgene er det viktig at du vet hvilken hudtype og hudtilstand du har.

Hudtyper og hudtilstander er ikke nødvendivis det samme. Hudtypen din er du født med, mens hudtilstander kan variere gjennom livet og påvirkes av indre og ytre faktorer som sol, tørr luft, hormoner, kosthold, medisiner, stress eller bruk av feil hudpleieprodukter og kosmetikk.


I takt med at været endrer seg, bør vi også tilpasse hudpleien vår. Huden har bruk for forskjellige former for pleie alt etter hvilket vær den blir utsatt for. For eksempel vil huden i vinterhalvåret ha bruk for mer næring og fukt, mens den om sommeren kan klare seg med en lettere krem, men imidlertid trenge beskyttelse mot solen.

Du må først definere din hudtype, før du kan vurdere om den er preget av en hudtilstand

ØNSKER DU HJELP TIL Å VELGE PRODUKT OG BEHANDLING?

For å gjøre dine valg av hudpleieprodukter og behandlinger litt enklere, har vi satt sammen en god oversikt over de ulike hudtypene og hudtilstander med til nettbutikken der du kan finne produkt som vil passe deg.


Vi kan gi deg proffesjonelle råd og veiledning om hudpleieprodukter, kroppspleieprodukt, makeup og ikke minst behandlinger som passer deg og din hud best. Den enkleste måten er da og bruke kontaktskjeamet rett under her. Der kan du fylle ut den informasjonen vi trenger for og starte en konsultasjon. Ellers kan du kontakt oss da på epost: hud@balansespa.no, ringe 48 42 60 00, eller besøk Balanse Helsespa i klinikken vår i Grønnegata 82. Har du forslag til forbedringer til vår hudpleieguide kontakt oss gjerne.

Hvis du kjenner igjen din hudtilstand eller problem kan du bare klikke på bildet for og lese om det.

BOOK GRATIS KONSULTASJON