Restylane
Balanse Helsespa Logo inkl tre

Restylane FILLER

UTFØRES AV LEGE

Med alderen mister huden volum og spenst og linjer kan bli mer framtredende. Fillere kan bidra til å løfte, fylle og forbedre områder som har linjer og rynker eller mangel på volum og spenst.


Vår lege behandler områder som:

 • Fylle ut rynker og arr
 • Fremheve ansiktskonturer
 • Gjenopprette hudens elastisitet
 • Forme og definere lepper
 • Brystpartiet, halsen og hendene
 • Forme haken, bygge større kinnben
 • Mindre nesekorreksjon
 • Tear Trough (mørke ringer og søkk under øyne)
 • Øreflipp

Hva er Restylane

Restylane® (også kjent som HA-filler eller hyaluronsyre-filler) er et populært alternativ når du ønsker å behandle rynker, fremheve ansiktskonturer og forme og definere leppene.


Restylane® er verdens mest anvendte og dokumenterte HA-filler og kan gi deg et friskt og ungt utseende.


Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre og kan injiseres for og motvirke denne prosessen, slik at aldringstegnene dempes eller glattes ut. Restylane finnes i ulike varianter, som på forskjellige vis framhever eller forbedrer utseendet ditt. Dersom du ønsker å gjøre huden yngre, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller forstørre leppene, er Restylane et godt alternativ.


Hva skjer i huden

Restylane, også kjent som HA-filler eller hyaluronsyre-filler, er verdens mest anvendte og dokumenterte filler. Hyaluronsyre binder vann og finnes naturlig i huden. Restylane forbedrer hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Dette øker hudens egen produksjon av kollagen, som gjør huden mer elastisk. Behandlingen gir umiddelbar effekt, uten å være permanent.


Restylane® produseres av det svenske bioteknologiselskapetQ-MED Galderma. Restylane har vært på markedet i mer enn 20 år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over.

Hva kan vi gjøre med Restylane® 

Hudkvaliteten blir dårligere med alderen. Spensten forsvinner, huden blir ofte tørr og rynker og linjer dukker opp. Årsaken til dette er at kvaliteten på hudens naturlige hyaluronsyre svekkes og kollagen og elastinfibre brytes ned.


Resultat

Du vil se resultatet av behandlingen umiddelbart. Rynker blir jevnet ut og huden blir glattere. Leppene kan både bli større og mer markante. Resultatets varighet kan variere, men normalt vil behandlingen vare inntil 1 år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av 9 måneder, kan effekten vare inntil 18 måneder. Ved leppebehandling kan det være behov for oppfølging allerede etter 6 måneder. Da det finnes ulike protokoller ved de ulike Restylanebehanlingene, er det viktig at man forhører seg med sin klinikk for nærmere informasjon. Hva angår kvalitet på behandlingen er dette avhengig av hudtype, ansiktsstruktur, behandler og teknikk.


På Balanse Helsespa i Tromsø er det autoriserte og erfarne lege Pedro Sait som utfører behandlingene og han vil hjelpe deg å finne den rette behandlingen for deg gjennom en grundig konsultasjon.


Les om lege Pedro Sait

LURER DU PÅ NOE OM FILLER?

Bestill en uforpliktende konsultasjon for filler

Behandlinger

Linjer, rynker og løfte munnviker

Linjer, rynker og løfte munnviker

Linjer og rynker kan gi ansitet vårt karakter og personlighet, men noen ganger har man lyst til å fjerne eller dempe ned noen av de. Restylane jevner ut linjene på en raskt og trygt, og resultatet blir naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende. Rundt munnen kan man glatte linjer på overleppen, smilelinjer, linjer fra nesen til munnviken, og løfte munnviker.

Forme og definere lepper

Forme og definere lepper

Restylane flotte, naturlige resultater med leppeforstørrelse. Det anvendes produkter spesielt tilpasset lepper. Med disse produktene kan man få mer volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene og få et gladere uttrykk og redusere de små rynkene rundt munnen. I tillegg får man mykhet og gjenopprettet fuktbalansen i leppene.

Fylde, volum og konturer

Fylde, volum og konturer

Restylane Lyft gjenoppretter volum i de mest utsatte områdene, og kan gi deg en mer definert hake og kjevelinje, eller mer markerte eller fyldige kinnben. Samt områder som mangler volum etter for eksempel en skade eller medfødt defekt. Med en skånsom teknikk er det liten fare for blåflekker, og behandlingen medfører lite ubehag. Resultatet ser du umiddelbart.

Gjenopprette elastisitet & oppstramming

Gjenopprette elastisitet & oppstramming

Restylane gir en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, brystkasse, lepper, hender og akne/arr. Det er en svært virkningsfull behandling som gjenfukter huden i dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Slapp hud får spenst og fine linjer glattes ut.


Mørke ringer eller søkk under øynene

Mørke ringer eller søkk under øynene

Effekten varer som regel lenge (1-2 år), og kommer umiddelbart. Det er som regel nok med 0,5-1 ml til første behandling, men av og til er det nødvendig med etterfylling etter et par måneder. (NB: Blåhet eller pigment under øynene blir som regel ikke forbedret med Restylane. Har man løs hud, eller posete hud, er det andre behandlinger som vil passe bedre. 

Arr korrigering

Arr korrigering

Man kan forbedre mange former for arr med Restylane. For eksempel på arr som kan få god og langvarig korreksjon er aknearr, arr etter skade og operasjoner. Ikke alle arr er egnet for behandling.

Øreflipper

Øreflipper

Øreflippene mister spenst og volum med årene og tunge øredobber får hullet til å strekkes ut. Ved å fylle i litt Restylane, gjenskapes fylden umiddelbart, og rynker/folder forsvinner. Behandlingen gir lite ubehag og effekten varer lenge.

Brystpartiet, halsen og hendene

Brystpartiet, halsen og hendene

Vital Skinbooster gir en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, brystkasse, lepper, hender og akne/arr. Det er en svært virkningsfull behandling som gjenfukter huden i dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Slapp hud får spenst og fine linjer glattes ut.

Behandlingstid


BEHANDLINGSTID

30 min


Nedetid


NEDETID
Ingen

Ingen_smerte


SMERTE
Ingen til lett ubehag

Antall

ANTALL
1-3 ganger
Avhenger av indikasjon

Hvordan ser jeg ut rett etter en behandling med Restylane?

Etter behandling med Restylane er det vanlig å bli litt hoven og rød, men du kan fint gå på jobb dagen etter. Det er viktig å merke seg at det er viktig med oppfølgingsbehandling for å opprettholde resultatet. 

Når kan jeg se resultat og hvor lenge varer Restylane?

Resultatet av en enkelt behandling med Restylane er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling med Restylane kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.

Gjør det vondt å ta en Restylane fillerbehandling?

Alle opplever smerte forskjellig, men Restylane inneholder innebygd bedøvelse. En bedøvelseskrem kan i tillegg benyttes før injeksjoner med Restylane, men er ikke nødvendig.

Hvordan går jeg fram for å få utført en behandling med Restylane?

Dersom du aldri før har fått utført behandling med filler og er usikker på hva du kan forvente eller om det passer for deg, da kan du velge å ta en uforpliktende hudkonsultasjon hos en av våre behandlere eller be om direkte kontakt med utførende lege. Etter konsultasjonen velger du selv om du ønsker å avtale tid for en behandlingen. Alternativt kan du velge å bestille time til hudkonsultasjon og samtidig behandling.

Hvem kan ikke få filler?

UTFØRES AV LEGE

Restylane | Lyft | Sculptra | Vital skinboost | Filler

 • Personer under 20 år
 • Pågående infeksjon, feber eller nedsatt allmenntilstand

 • Bruk av blodfortynnende medisiner, (kan vurderes av legen)

 • Gravide eller ammende

 • Deg som tidligere har blitt behandlet med annen type filler siste år (kan vurderes av legen)

 • Tidligere allergiske reaksjoner mot filler eller lokalbedøvelse

 • Dersom du har mange og omfattende allergier
 • Brukt medikamentet Isotretinoin siste 3 måneder

 • Nedsatt immunforsvar, eller bruker immundempende medisiner

BOOK GRATIS KONSULTASJON