FILLER
Balanse Helsespa Logo inkl tre

RESTYLANE® FILLER

Behandling utført av lege

Restylane | Lyft | Sculptra | Vital skinboost | Filler

Filler brukes for å fylle ut eller jevne ut ujevnheter, dype rynker eller tap av volum i huden. Pedro Sait jobber for et naturlig og vakkert resultat som fremhever og korrigerer dine ansiktstrekk. Dette utføres av erfaren lege som har fokus på kvalitet i produktet som benyttes. Velkommen til konsultasjon for mer informasjon.


Hva er Restylane

Restylane® (også kjent som HA-filler eller hyaluronsyre-filler) er et populært alternativ når du ønsker å behandle rynker, fremheve ansiktskonturer og forme og definere leppene.


Restylane® er verdens mest anvendte og dokumenterte HA-filler og kan gi deg et friskt og ungt utseende.


Restylane ligner kroppens egen hyaluronsyre og kan injiseres for og motvirke denne prosessen, slik at aldringstegnene dempes eller glattes ut. Restylane finnes i ulike varianter, som på forskjellige vis framhever eller forbedrer utseendet ditt. Dersom du ønsker å gjøre huden yngre, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller forstørre leppene, er Restylane et godt alternativ.


Hva skjer i huden

Restylane, også kjent som HA-filler eller hyaluronsyre-filler, er verdens mest anvendte og dokumenterte filler. Hyaluronsyre binder vann og finnes naturlig i huden. Restylane forbedrer hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Dette øker hudens egen produksjon av kollagen, som gjør huden mer elastisk. Behandlingen gir umiddelbar effekt, uten å være permanent.


Restylane® produseres av det svenske bioteknologiselskapetQ-MED Galderma. Restylane har vært på markedet i mer enn 20 år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over.

Hva kan vi gjøre med Restylane® 

Hudkvaliteten blir dårligere med alderen. Spensten forsvinner, huden blir ofte tørr og rynker og linjer dukker opp. Årsaken til dette er at kvaliteten på hudens naturlige hyaluronsyre svekkes og kollagen og elastinfibre brytes ned.


Resultat

Du vil se resultatet av behandlingen umiddelbart. Rynker blir jevnet ut og huden blir glattere. Leppene kan både bli større og mer markante. Resultatets varighet kan variere, men normalt vil behandlingen vare inntil 1 år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av 9 måneder, kan effekten vare inntil 18 måneder. Ved leppebehandling kan det være behov for oppfølging allerede etter 6 måneder. Da det finnes ulike protokoller ved de ulike Restylanebehanlingene, er det viktig at man forhører seg med sin klinikk for nærmere informasjon. Hva angår kvalitet på behandlingen er dette avhengig av hudtype, ansiktsstruktur, behandler og teknikk.


På Balanse Helsespa i Tromsø er det autoriserte og erfarne lege Pedro Sait som utfører behandlingene og han vil hjelpe deg å finne den rette behandlingen for deg gjennom en grundig konsultasjon.


Les mer om Dr. Pedro Sait

Behandlinger

Linjer, rynker og løfte munnviker

Linjer, rynker og løfte munnviker

Linjer og rynker kan gi ansitet vårt karakter og personlighet, men noen ganger har man lyst til å fjerne eller dempe ned noen av de. Restylane jevner ut linjene på en raskt og trygt, og resultatet blir naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende. Rundt munnen kan man glatte linjer på overleppen, smilelinjer, linjer fra nesen til munnviken, og løfte munnviker.

Forme og definere lepper

Forme og definere lepper

Restylane flotte, naturlige resultater med leppeforstørrelse. Det anvendes produkter spesielt tilpasset lepper. Med disse produktene kan man få mer volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene og få et gladere uttrykk og redusere de små rynkene rundt munnen. I tillegg får man mykhet og gjenopprettet fuktbalansen i leppene.

Fylde, volum og konturer

Fylde, volum og konturer

Restylane Lyft gjenoppretter volum i de mest utsatte områdene, og kan gi deg en mer definert hake og kjevelinje, eller mer markerte eller fyldige kinnben. Samt områder som mangler volum etter for eksempel en skade eller medfødt defekt. Med en skånsom teknikk er det liten fare for blåflekker, og behandlingen medfører lite ubehag. Resultatet ser du umiddelbart.

Gjenopprette elastisitet & oppstramming

Gjenopprette elastisitet & oppstramming

Restylane gir en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, brystkasse, lepper, hender og akne/arr. Det er en svært virkningsfull behandling som gjenfukter huden i dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Slapp hud får spenst og fine linjer glattes ut.


Mørke ringer eller søkk under øynene

Mørke ringer eller søkk under øynene

Effekten varer som regel lenge (1-2 år), og kommer umiddelbart. Det er som regel nok med 0,5-1 ml til første behandling, men av og til er det nødvendig med etterfylling etter et par måneder. (NB: Blåhet eller pigment under øynene blir som regel ikke forbedret med Restylane. Har man løs hud, eller posete hud, er det andre behandlinger som vil passe bedre. 

Arr korrigering

Arr korrigering

Man kan forbedre mange former for arr med Restylane. For eksempel på arr som kan få god og langvarig korreksjon er aknearr, arr etter skade og operasjoner. Ikke alle arr er egnet for behandling.

Øreflipper

Øreflipper

Øreflippene mister spenst og volum med årene og tunge øredobber får hullet til å strekkes ut. Ved å fylle i litt Restylane, gjenskapes fylden umiddelbart, og rynker/folder forsvinner. Behandlingen gir lite ubehag og effekten varer lenge.

Brystpartiet, halsen og hendene

Brystpartiet, halsen og hendene

Vital Skinbooster gir en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, brystkasse, lepper, hender og akne/arr. Det er en svært virkningsfull behandling som gjenfukter huden i dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Slapp hud får spenst og fine linjer glattes ut.

BOOK GRATIS KONSULTASJON