Om oss

Om oss

 

 

Hilde

Senior Hudpleier | | Sugaring teknikker | | Spaterapeut|

Kurs: pHformula, CIT Nanopore Mironeedling (Mediderma), LVL Vippeløft, Shellac, Ultratone Futura Pro, St Tropez Tanning Lotion & Spraytan.

Hilde har 11 års erfaring fra Hans og Hennes Frisør som hudterapeut og ca 2 år ved Ansikta Medica. Hun har opparbeidet seg en trofast kundekrets og er kjent for sitt gode humør. Hilde utfører den

 

 

Vibeke

Senior Hudpleier | Vippetekniker | Sugaring spesialist | Spaterapeut| Daglig leder | Eier

 

Vibeke har i gjennom mange år opparbeidet seg en stor og fast kundekrets. Som erfaren terapeut har hun fokus på problemløsende og effektive behandlinger med mål om å skape en god, varm og avslappende ramme rundt behandlingen.

Vibeke har mer enn 10 års erfaring innen hudhelse og skjønnhetspleie og har bygget opp den populære hårfjerningsteknikken Sugaring i samme periode i Troms. Hun utfører brasiliansk på både kvinner og menn. Hun har også 10 års erfaring med vippeextenions.

Vibeke har holdt seg jevnlig oppdatert med det beste innen microneedling som f.eks Dermaroller ) og nå den nyeste utviklingen av skinpen: CIT Nanopore Mironeedling. Hun har flere kurs i kjemiske resurfing systemer som Sesderma/ Mediderma og pHformula, Nimue Cosmeceuticals terapeut, sertifisert pHformula terapeut.

Kurs i Volum vippeextensions og LVL Vippeløft ved London Beauty Academy. Utdanning i aromamassasje, Hot Stone massasje og klassisk velvære massasje, terapeutiske spabehandlinger, kosmetisk fotpleie og manikyr.

Vibeke er leder med ansvar for rekruttering, opplæring og kvalitetssikring av ansatte innen hupleie ov velvære og har tidligere vært daglig leder for Balanse Spa. Hun ble uteksaminert fra Nordisk Hud & Spa Akademi i 2008 (i dag en del av Høyskolen i Buskerud).

 

 

Tok Chirapha Utasia

Thai Naturmedisner |Terapeutisk Thai massasør | Daglig leder | Eier

 

Tok (Chirapha Uttasia) er sertifisert Thai naturmedisiner og terapeutisk thai massør. Hun har utdanning i Thai Massasje Level 2, i tillegg 3 år høyere utdanning i Thai Traditional Medicine & Traditional Thai Massage

Hun er medlem av NMF.

Tok er leder med ansvar for rekruttering, utdanning og kvalitetssikring av massasjeterapetene. Hun driver i tillegg Golden Hands Wellness på Svalbard og har 5 ansatte der.

Tok har også bachelor i Administrasjon og Ledelse fra Suan Dusit Rajabhat Universitet.

 

 

Stine

Hudpleier

Kurs: Sertifisert pHformula terapeut, CIT Nanopore Mironeedling (Mediderma), Microblading, LVL Vippeløft, Shellac, Ultratone Futura Pro, samt St Tropez Tanning Lotion & Spraytan.

 

Stine Johansen er utdannet hudpleier ved hudpleielinjen på Breivika Videregående skole 2016 og har Helsefag i bunnen. Hun har vært hos oss siden 2015, fra sin praksis som student i 1 år og nå som en dyktig og faglig nysgjerrig hudterapeut .

Stine har jobbet med vår hovedproduktserie pHformula Resurfing System. Hun er faglig stødig og nysgjerrig, noe som danner grunnlaget for en dyktig hudpleier. Stine er ei trivelig jente med godt humør. I sitt arbeid er hun rolig og behagelig, og opptatt av å lytte til kundenes behov.

Stine utfører sugaringteknikken, hudpleie, Spraytan, spabehandlinger, vippe- og brynstyling, pedikyr, manikyr, shellac, Bioslimming, Microblading og Microneedling.

Sitat fra hennes kunder: "Stine er så nøye og behagelig" , "Stine er veldig behagelig og jeg føler meg i gode hender hos henne".

 

 

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Ratthanakosin As

Thai Massage

Lompen Senter

Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00