SPA & VELVÆRE

SPA & SPAPAKKER

THAI NATURMEDISIN

 

#1 Thai Medisinsk Urte SPA

En kroppskrubb av havsalt og naturlige urter, rengjør og gjenoppretter hudens utstråling. Etterføles av en 90-minutters kroppsmassasje der vi benytter en blanding av 100% naturlige essensielle oljer

120 min 1800,-

 

#2 Thai Velvære SPA

For normal hud

I Thailand har man i århundrer brukt tamarind som et naturlig rensende middel. Hvit leire og tamarind er naturlige ingredienser med utmerket dypt rensende egenskaper og gjør dette produktet ideelt for bleking. En blanding av essensiell oljer med sitron for å fremme blodsirkulasjon og Rose, tilsatt som en effektiv hormonregulator for å forhindre pigmentering.

120 min 2000,-

For alle hudtyper

Thailandsk hvitleire er kjent for at den er mineralrik og har oppstrammende egenskaper og er derfor en viktig ingrediens for denne kroppsmasken. En forfriskende thai hvitleire innpakkning trekker ut urenheter og oppretter hudens sunne fasthet. Melkesyre, (planteuttrekk), har lysnende og astringente effekt. Aromablandingen av Yiang Yang og sitronoljer kompletterer blomstertonen med en liten tone av sitrus for å frembringe en stemning av vår og sommer!

120 min 2000,-

 

For alle hudtyper også sensitiv - After Sun Relief

Denne lindrende kroppsinnpakkingen pleier øyeblikkelig solbrenthet og stikkende følelse. Grønn Te er en god kilde til antioksidanter og har en oppstrammende effekt. Mynte og Kaffir Limeblader virker dypt rensende og antibakteriell, forbedrer sirkulasjonen, lindrer ubehagene ved solutslett og demper hudtemperaturen. Huden etterlates myk og komfortabel.

120 min 2000,-

 

#3 Avslappende SPA                                     

Brightening Scrub (oily skin) Havre og Jasmine Rice Scrub er beriket med vita min E & B. Sammensetningen av denne skrubben virker klarnende på hudtonen og forbedrer hudens fuktighet. Den unike formulaen virker dypt rensende og oppstrammende.

Huden oppleves myk og får en fantastisk glød etter behandlingen. En sammensatt blanding av kokosolje, lavendel og geraniumoljer eller Lotusolje beroliger og balansere hudens sebum.

90 min 1500,-

 

Hva er en kroppsskrubb?

En kroppsskrubb/ -peel er en spabehandling som fjerner døde hudceller og etterlater huden frisk, jevn, fuktigtet og myk!

Vi velger et tilpasset peelingprodukt som så masseres på huden din og skylles deretter bort for å få frem din sunne friske hud !

Det er mange fordeler med en kroppskrubb

En kroppsskrubb vil exfoliere huden. Det vil si at døde hudceller, tørr og flakkete hud, slipes vekk slik at den blir myk og glatt. Skrubbprodukter inneholder vanligvis en oljeaktig base som fukter og beroliger huden din mens den masseres på huden din. En skrubb kan også være forfriskende, og forbedre blod– og lymfesirkulasjonen i hudens oerflate. Derfor kan den også bidra til å bekjempe cellulitt og forbedre hudtonen.

 

 

 

 

 

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Ratthanakosin As

Thai Massage

Lompen Senter

Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00