MEDISINSK THAI MASSASJE

MASSASJE

THAI NATURMEDISIN

 

Rygg Massasje - Ingefær Kompress

I denne massasjen benyttes urtekompressputer som inneholder varm ingefærolje på ryggen. Med en unik «trykk og press» teknikk, vil den varmende effekten av ingefær, lindre muskelverk og smerter. Etterpå arbeider vi med beroligende thailandske teknikker på rygg, nakke og skuldre.

60 min 1000,-

30 min 600,-

 

Thai Urte Kompress Massasje

(Thai klassisk massasje)

her kombinerer vi effekten av thailandsk massasje med varme og urter for å lindre ømme og såre muskler. I disse varme kompressputene benytter vi en tradisjonell oppskrift med ferske urter av Plai Root, Tamarind blad, gurkemeie, Bergamot Peels, kamfer og sitrongress.

50 min 900,-

30 min 500,-

 

Aromaterapi

Thai Olje Massasje

Her kombineres kraften av berøring med luktesansen. Thai Aromaterapi er det riktige valget når du trenger dyp avspenning og frigjøre stress. Den er også effektiv for å myke opp muskelspenninger og lindre smerter, Massasjen stimulerer blod- og lymfesystemene og øker dermed sirkulasjonen. Dette hjelper til å redusere cellulitter og fjerne giftig avfall toxiner (slaggstoffer mellom cellene).

Anspente muskler slapper av, stive ledd mykner og nerver blir avspente - Du vil oppleve en følelse av total avslapning for både sinn og kropp.

60 min 1000,-

 

Thai Dypvevsmassasje

Denne dypvevs massasjen bidrar til sunnere søvnmønstre, stimmulerer kroppens nervesystem til å forbedre kroppens restitusjonsevne og gjenoppretter balanse. Tradisjonell thaillandsk massasje er et gammelt system for helbredelse. Dette unike og komplette behandlingssystemet kombinerer rytmisk massasje, akupressur, mild vridning, dyp strekking og meditasjon. Thai massasje frigjør spenning, øker vitalitet og skaper helhet av sinn, kropp og ånd.

60 min 900,-

30 min 500,-

 

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er basert på massasje og trigging av soner i føttene som gjenspeiler kroppens organer.

Effekt: Kan styrke immunforsvaret, redusere stress, smertelindrende, hjelpe mot hodepine/migrene og gi økt energi/ overskudd. Styrke fordøyelse og urinveier og hjelpe på hormonelle forstyrrelser. Kan også påvirke blod- og lymfekretsløpet, virker utrensende og avgiftende. En naturlig målsetning i behandlingen er å skape og opprettholde balanse. Soneterapi fremmer først og fremst kroppens selvlegende prosesser i kroppen.

50 min 750.-

 

Thai Urte Steam - (sauna)

Slapp av i en forfriskende Thai Urte Sauna i 15-20 minutter. Dampen fra vår egen unike urteblanding, åpner opp porene i huden og fjerner toksiner i tillegg til å balansere de tre doshasene. Thai Urte Steam vireker også oppstrammende på huden og gir den nydelig glød!

Avtal med din massasjeterapeut for og bestille urtesauna.

25 min 390,-

 

 

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Ratthanakosin As

Thai Massage

Lompen Senter

Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00