HydraFacial™

HydraFacial™ - Mesoterapi & Mikrodermabrasjon Hudpleie

HydraFacial-filosofien "Skin Health For Life" handler ikke bare om forbedring av utseendet, men virkelig å gjenopprette en fornyet og frisk hud.

Hydrafacail har patentert en avansert vortex teknologi som innsluser avanserte virkestoffer fra naturen på en svært effektiv, men skånsom måte.

Denne teknikken med å tilføre huden fuktighet skiller HydraFacialbehandlingen fra ordinære og klassiske dermabrasion behandlinger. HydraFacial fjerner døde hudceller, fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud. Samtidig tilføres huden fuktighet og reparerende serumer.

Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i alle hudtyper. HydraFacial gir maksimal hydrering og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

1 behandling tilsvarer gjerne 3-4 timer med vanlig manuell behandling!

 

HYDRAFACIAL KLASSISK HUDPLEIE

40 min 1500,-

Trinn 1:

Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, myker det opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

Trinn 2:

Acid Peel, Den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion, teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden.

Trinn 3:

Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

Trinn 4:

Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder «super-serum» Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt

 

HYDRAFACIAL DERMABUILDER™ AVANSERT HUDPLEIE

50 min 1800,-

Her får du alle 4 stegene pluss innslusing av Derma Builder™ Peptide Complex, som inneholder noen få, men svært potente peptider.

Her får du en dempende effekt på de mimiske musklene (En botox-lignedene effekt, uten toksiske bieffekter) Fibroblastene blir stimulert til å danne mer kollagen, spesielt i øvre dermis. Pluss en rynkereduserende effekt og forbedret elastisitet!

 

Derma Builder™ Peptide Complex Ingredienser:

- Acetylkolinpeptid - Demper muskel nerveimpulser og stimulerer fibroblaster og gir økt kollagenproduksjon.

- Palmitoyl dipeptid-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine - reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

- Palmitoyl dipeptid-5 Diaminohydroxybutyrate - Oopprettholder og beskytter, samtidig som den reduserer tilsynekomsten av fine linjer og rynker.

- Hydroxythreonine - Peptide - reduserer pigmenteringer

 

Hvordan virker det?

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.

Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling-prosess som trekker ut talg og tilstoppinger, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand

 

Hvilke resultater kan forventes av hudpleiebehandling med Hydrafacial?

• Reduksjon av fine linjer og rynker.

• Normalisering av fet / akne utsatt hud.

• Mindre porer.

• En jevnere glød og sunnere hudtone.

• Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastisitet i huden.

 

Hvordan oppleves hudpleiebehandlingen?

En Hydrafacial behandling oppleves av de aller fleste som behaglig og avslappende. Det føles som om en ”våt børste som beveger seg langsomt over ansiktet ”.

En svak rødme kan oppstå etter Hydrafacial behandling pga. lett massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

HVA ER HYDRAFACIAL ?

 

Hvem kan ta Hydrafacial behandlingen?

HydraFacial er en behandling som alle kan ta!

  • Tenåringshud i overgangsfasen fra barnehud uten talgproduksjon til voksen hud kan slite med urenheter og acne. Hydrafacial gir skånsom og smertefri dyprens, hvor ingrediensene ikke er for sterke for en ung hud.
  • Fet og tilstoppet hud får langtidseffekt av dyprensen og gir forbedret oksygentilførsel i lang tid.
  • Aldrende hud med funksjoner som går saktere, får en god boost og stimuleres til forbedret funksjoner og dermed hjelpes den til å pleie seg selv!
  • Tørr, livløs, gusten hud.
  • Fet, tilstoppet hud og acneutsatt hud.
  • Dehydrert hud, fine linjer og rynker.
  • Solskader, hyperpigenteringer og ujevn hudtone.
  • Selv de med den mest følsomme huden kan behandles.

 

Umiddelbar synlig forbedring! Sunn og frisk hud med ny glød!

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg for å se resultater?

De fleste føler at huden får et skikkelig kick, med en friskhet og renhets følelse etter bare en behandling med Hydrafacial. For de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne utsatt hud, anbefales en serie på 3-8 behandlinger med Hydrafacial med 7-10 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling med HydraFacial en gang i måneden.

 

Hydrafacial har blitt kåret 2-år på rad som beste system for ansiktsbehandling i bladet LNE & Spa.

-Les nouvelles estehëtique and Spa- Amerikansk utgave.

 

Se og artikkel i KK fra november 2012.

Vi tilbyr også kosmetisk medisinsk hudpleie i vår hudpleiesalong i Tromsø.

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Golden Hands Wellnes As

Thai Massage

Lompen Senter

9170 Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00