FJERNE STILKVORTER | UTVEKSTER | COUPEROSE

FJERNE STILKVORTER | UTVEKSTER | COUPEROSE

Har du nupper og utvekster i huden? Eller små sprengte blodkar ytterst huden?

De små nuppene eller utvekstene som tilsynelatende tilfeldig dukker opp kalles «skin tags», «hudflik», eller "stilkvorter". På fagspråket - «akrokordon». Couperose og Spider veins er sprengte blodkar som vises som små tynne tråder eller de kan ha en "kropp" i senter og se ut som en edderkopp.

 

FJERNE: STILKVORTER, ALDERSFLEKKER, COUPEROSE Fra 500.– til 900.-

Ved bruk av trygg svakstrøm, fjerner vi stilkvorter, aldersflekker, couperos/ sprengte blodkar, mm., raskt og smertefritt! Hudrestene blir karbonisert og etterlater ingen arr eller risiko. Du trenger å være forsiktig med soling i 1 uke etter behandling, eventeult til huden er helt hel igjen og deretter bruke solfakter som normalt.

En behandling er som regel nok.

Kontakt klinikken for bestilling.

 

Hva er skin tags?

Skin tags er overvekst av bindevev i huden og kan best beskrives som overflødig hud festet til en tynn «stilk». De er oftest hudfargede, men kan også være litt mørkere i fargen.

Vanligvis er de noen få millimeter små, men de kan bli flere centimeter store.

Skin tags dukker gjerne opp på bestemte steder på kroppen, og de vanligste områdene å få dem er halsen, armhulene, lysken, i området der bh`en strammer, underarmen og på øyelokkene.

De dukker opp uten forvarsel og gjerne der klær/smykker gnisser mot huden eller der det er mye friksjon hud mot hud.

Ikke fjerne skin tags hjemme!

Man skal ikke fjerne skintags hjemme, det er viktig å vite at det faktisk er en skin tag før man fjerner den. Hos oss utføres dette av trente hudterapeter og vi vil gjøre en proffesjonell vurdering før vi gjør noe.

– Noen ganger kan det være noe annet enn en skintag og derfor vil vi vurdere hvert tilfelle og eventuelt be deg få den sjekket av hudlege før man begynner å fjerne dem.

NB!

Det fleste hudfliker er imidlertid helt ufarlige. Ifølge en studie hvor 1335 pasienter fikk undersøkt sine skin tags, ble det ifølge hudlege Kjetil Guldbakke kun funnet fem tilfeller av hudkreft.

 

Couperose - sprengte blodkar

Couperose er når veggene på kapillærene er skadet og mister evnen til å trekke seg sammen. Couperose er en fellesbenevnelse for små sprengte blodkar (teleangiektasier), røde flekker (spiderveins), prikker (cherryspot) og generell rødhet i kinnene (også kalt eplekinn). Oftest er ansiktet affisert, men hals, bryst og andre områder kan også affiseres.

For mange er rødhet i huden og tydelige blodårer i ansiktet veldig skjemmende. En kombinasjon av dårlig bindevev og en genetisk disposisjon er den mest sannsynlige årsaken til couperose. I tillegg har ytre påvirkning som sol og kulde en stor innvirkning på problemet.

 

Metode:

Vi benytter et sterilt instrument til å brenne vekk = karbonisere det overflødige vevet ved hjelp av svakstrøm enten ved dessikasjon eller fulgarasjon.

  • Dessikasjon: Elektrisk energi tørker ut vevet ved hjelp av korte sekvenser med nærkontakt med sonden.
  • Fulgerasjon: En gnist genereres ved å berøre eller nesten berøre det uønskede vevet med sonden. Dette resulterer i karbonisering av vevet umiddelbart.
  • Karbonisering: Høy varme oppstår mellom det uønskede vevet og sonden og vevet blir øyeblikkelig forkullet. Trygt og uten arrdanning.

En oversikt over de ulike behandlingene innen hudpleie som vi utfører er også omtalt her. Velkommen til din hudpleiesalong i Tromsø!

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Golden Hands Wellnes As

Thai Massage

Lompen Senter

9170 Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00