HÅRFJERNING | SUGARING

HÅRFJERNING SWEET SUGARING

 

Vår hårfjernings metode gir deg enestående resultat: Glatt, silkemyk og sunn hud.

Mer effektiv! Mer skånsom! Mer behagelig!

PANDHY’S sukkerepilasjon - hårfjerning med mange fordeler:

Holder lav temperatur – og hårfjerning kan derfor trygt brukes på alle områder! Pastaen holder kroppstemperatur under behandlingen og det er trygt å behandle hudområder med couperose og åreknuter.

Enkel rengjøring – Rester av sukkerpastaen som brukes ved hårfjerning kan enkelt vaskes bort med vann og huden etterlates helt ren etter behandlingen.

Fester seg ikke til huden – Sukker kan ikke feste seg til levende hudceller. Pastaen trekker ut håret og som en bonus fungerer den som en peeling på døde hudceller. Hårfjerningsteknikken kan derfor trygt behandle områder med eksem, tørr hud og psoreasis. Det gjør at samme område kan behandles flere ganger for å fjerne de korteste og tynneste hårene.

Fjerner korte hår - på grunn av produktets evne til å omfavne håret, kan vi ta hår som er svært korte. Avhengig av hud- og hårtype, kan man klare å ta 1-3mm korte hår i enkelte områder. Legger og lår krever noe lengre hår.

ANBEFALT HÅRLENGDE: Vi erfarer at det veldig individuelt hvor lange hårene må være. Men, en generell regel for brasiliansk/ bikini/ armhuler og ansikt kan hovedlengden være ca 3-5mm og helst ikke lengre enn 1 cm for egen komfort. For større kroppsområder der hårene sitter bedre i huden anbfaler vi en hovedlengde på 4-7mm.

 

Rene og naturlige ingredienser – PANDHY’S™ SugarPaste er et sukker-vann brygg basert på gamle Midtøsten oppskrifter. Blandingen er 100 % naturlig, inneholder kun vann og sukker (glukose og fruktose), ingen kjemikalier, parabener, parfyme eller fargetilsetningsstoffer.

Det er heller ikke tilsatt sitronsyre eller annen form for syre. Den er allergivennlig og forårsaker ingen hudirritasjon. Pandhys Sweet Sugarpaste er så naturlig at det til og med kan spises!

Fordelene med PANDHYS sukkerepilasjon som hårfjerning:

Ingen avbrekte hår – Ved hjelp av sukkerpasta og teknikk, legger pastaen seg rundt håret og hårroten og gjør den smidig og føyelig. Håret blir trukket ut i naturlig vekstretning. Motstanden blir mindre, og medfører et bedre resultat og mindre smerte sammenlignet med f.eks. voksing.

Hygienisk – Sukkerpastaen er hypoallergen og dekker ikke til porene. Det benyttes en egen teknikk slik at det aldri vil være problemer med smitteoverføring. Kan trekke ut svært korte hår til og med inngrodde hår kan man klare å fjerne!

Langsiktige resultater - Etter et viss antall behandlinger begynner håret og tynnes ut. Siden det til og med er mulig å trekke ut de korteste hårene, er det mulig å fjerne hårene i et tidlig stadium, og dette kan føre til en permanent hårfjerning. Du vil se og føle et bedre resultat etter noen få behandlinger.

 

Balanse Helsespa

Tlf/sms 48 42 60 00

Grønnegata 82, 9008 Tromsø

info@balansespa.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

 

 

 

Golden Hands Wellnes As

Thai Massage

Lompen Senter

9170 Longyearbyen

 

 

 

 

 

Åpningstider

 

Mandag 09:00 - 16:00

Tirsdag 10:00 - 19:00

Onsdag 09:00 - 17:00

Torsdag 10:00 - 19:00

Fredag 09:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 16:00